http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 05, 2010

9/11 terrori-iskujen propagandaa jälleen Hesarissa

"Useimmat ihmiset pitävät parempana uskoa johtajiensa olevan oikeudenmukaisia ja reiluja, myös silloin kun todisteet puhuvat päinvastaisesta. Ryhtyminen toimiin korruptoituneen hallituksen suhteen sisältää riskejä. Valinta ettei tee mitään tarkoittaa taas luopumista. Useimmilla ihmisillä ei ole rohkeutta kohdata tuota valintaa. Suurin osa propagandasta ei ole suunniteltu huijaamaan kriittistä ajattelijaa, vaan ainoastaan antamaan moraalisille pelkureille tekosyyn olla ajattelematta lainkaan." Michael Rivero.HS 05.01.2010


Zacarias Moussaoui (9/11 terrori-iskujen FBI:n ja CIA:n värväämä syntipukki).

Taas jälleen oli Helsingin-Sanomilla aika, jolloin oli taas pakko ujuttaa tuttu propaganda-uutinen eetteriin missä muistutettiin jälleen että 11. syyskuun terrori-iskujen päätuomitun tuomio säilyi edelleen ja tästä on pakko raportoida vähintään kerran kolmessa kuukaudessa ettei vain Al-Qaida myytti homehtuisi. Muutenhan tätä Al-Qaida myyttiä yritetään pitää hengissä USA:n hallituksen lähi-idän sotaoperaatioilla. Missä se ilmoittaa hyökkäävänsä seuraavaksi Jemeniin Al-Qaidan tukikohtiin.

Afhganistaniin he hyökkäsivät perusteena iskeä Al-Qaidan tukikohtiin ja pommittaa vuoristoa jossa oletettiin Osama Bin Ladenin piileskelevän. Mutta jotenkin vaan ne unikot lisääntyivät välittömästi sen jälkeen kun USA:n armeija sinne saapui.
USA:n armeijan seuraavat sotanäyttämöt kuitenkin näyttävät selvästi johtavan Jemenistä, Pakistaniin ja Pakistanista Intiaan. Nämä valtiot kun eivät oikein ole Rockefeller sukujen hallinnoiman illuminati haaran kanssa ns. hyvää pataa, minkä vuoksi ne on eliminoitava kartalta. Venäjä myös kuuluu heidän vihollis listalleen. Mumbainkin 2008 vuoden terrori-isku oli lahja illuminatilta Intian valtiolle.Mumbain terrori-iskut 2008 tapahtuivat 26.–29. marraskuuta 2008 Mumbaissa, Intiassa. Äärihindut tekivät kymmenen terrori-iskun sarjan siviili- ja poliisikohteisiin Intian Mumbaissa käyttäen kranaatteja ja automaattiaseita.

Iskuissa kuoli 175 (mukaan lukien 9 terroristia) ja 308 haavoittui. Kuolleiden joukossa on 13 poliisiviranomaista, Intian terrorismin vastaisen yksikön johtaja Herman Karkare ja ainakin 35 ulkomaiden kansalaista. Iskuissa oli myös loukkaantunut yksi suomalainen. Osa iskuista jatkui useita päiviä terroristien otettua panttivankeja ja taistellessa viranomaisten kanssa.

Mumbain poliisi ja Intian turvallisuusjoukot kukistivat lopulta terroristit onnistuen pelastamaan satoja ihmisiä. Terroristit olivat pääosin pakistanilaisia nuoria miehiä. Vain yksi terroristi jäi eloon, Azam Arim Kasav. Ainoan eloon jääneen terroristin, Intian ja Yhdysvaltain mukaan he kuuluvat Lashkar-e-Taiba-järjestöön, joka on aiemminkin tehnyt terrori-iskuja Intiaan.

Todellisuudessa tekijöillä oli kytköksiä Mossadiin sekä äärihinduihin. Eräs tällainen äärihinduryhmä paljastui Marraskuussa 2008 ja kävi ilmi että se oli tekeytynyt muslimeiksi ja tehnyt useita terrori-iskuja Intiassa mukaanlukien eräs terrori-isku junaan jossa kuoli yli 68 siviiliä.

Intiassa on siis nyt meneillään äärihindujen hitaasti etenevä vallankaappaus ja ei ole vaikea arvata että ilman rahoitusta nämä äärihindut eivät jää, sillä illuminatin pankkiirisuvut kuten Rockefeller kyllä näille murhaajille myöntää tukea kun sillä voisi olla jopa Intian nykyhallinnon syrjäyttämiseen potentiaaliset mahdollisuudet.