http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 30, 2009

Ilmastoverotulot menevät yksityisen maailmanpankin (IMF) omistajilleÄskettäin päättyneessä kööpenhaminan ilmastokokouksessa tehty ehdotus CO2 veroista vuoti 08.12.2009 julkisuuteen. Se paljastaa täysin että ilmastomuutosverot ohjattaisiin täysin yksityisomisteisen maailmanpankin pankkiireille.

Kun yksistään IMF on ollut Afrikan köyhyyden pääsyyllinen lainaamalla sen köyhille maan osille lisää rahaa ja vaatii samalla lainaa ottaneita maita nostamaan korkotasoaan jopa 80 % tasolle. Tästä syystä Afrikan maat marssivat ulos kööpenhaminan ilmastokokouksen aikana, koska eivät luonnollisesti olleet tyytyväisiä alustavaan CO2-sopimukseen.

Entinen maailmanpankin pääekonomisti Joseph Stiglitz on kertonut että IMF:n piirissä piilee suuri korruptio joka on ajanut Afrikan maiden talouden erittäin ahtaalle.

Nykyinen maailmanpankin johtaja Robert Zoellick on taas kertonut että pääsyy elintarvikkeiden hinnan nousuun maailmalla on biopolttoaineet joita valmistetaan ruuasta ja tämän agendan takana on elintarvikejätti MONSANTO.Tällä CO2-sopimuksella ei ole alkuunkaan tarkoitus mitään ilmastoa pelastaa vaan sen tarkoituksena on taata ja turvata tulevan maailmanhallituksen valta. Missä euroopan unionista tehdään lopulta yhtenäinen liittovaltio.

Suunnitelma on seuraava... 2010 vuoden aikana maailmanpankin omistavat globalistit yrittävät aikaansaada dollarin valuutan tuhottua ja tästä seuraisi automaattisesti euronkin heikentyminen aina hyperinflaatioon saakka. Tämä valuutan romuttaminen toteutetaan tutulla hallitse massoja kaavalla missä ensin luodaan ongelma. Sen jälkeen reaktio ja lopulta ratkaisu.

1. Luodaan ongelma (romutetaan dollari ja euro hyperinflaatiolla)

2. Syntyy reaktio (pankit kaatuu eri puolin maailmaa ja ihmiset odottavat että millä tämä kaikki korjataan)

3. Luodaan ratkaisu (perustetaan yksi maailmanhallitus ja tuodaan sen piiriin maailmanvaluutta)Tämä maailmanhallitus on tarkoitus näillä näkymin julkistaa lopullisesti vasta sen jälkeen kun dollarin valuutta on syöksynyt hyperinflaatioon ja ennusmerkit viittaisivat 2010-vuoden kohdalle.