http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 04, 2010

Yritykset alkavat vakoilla enemmän työntekijöidensä internet-liikennettäLex Nokia meni jo läpi mutta vuonna 2010 tullaan suomalaisissa yrityksissä näkemään entistäkin enemmän työntekijöiden yksityisyyttä loukkaavaa vakoilua yrityksen puolelta. Siis tämä tarkoittaa myös sähköpostien vakoilemista mihin yrityksillä on jo oikeus kajota tämän LEX NOKIA:n avulla.

Erityisesti facebookin ja blogien kaltaiset sosiaaliset internetsivut kiinnostavat yrityksiä joidenka kautta he sitten pystyvät vakoilemaan työntekijöidensä poliittisiakin intressejä. Tästä syystä onkin selvää että yksityisyytensä säilyttämiseksi VPN (Virtual Private Network) kaltaiset kryptauksen mahdollistavien internetpalvelujen kysyntä tulee tänä vuonna nousemaan huimasti.Yksi tällainen palveluntarjoaja on suomalainen kaupallinen anonymisointipalvelu palvelu UserVPN, joka haluaa nyt auttaa yksityisyydensuojastaan huolestuneita suomalaisia suojautumaan Ruotsin valtiolliselta vakoilulta. Koska 2009 joulukuun alustahan Ruotissa aloitettiin FRA-vakoilu, joka tarkoittaa sitä että Suomi kuuluu vakoiltavien maiden listalle ja Ruotsin viranomaiset myyvät kaiken kiinnostavat vakoilumateriaalin Yhdysvaltoihin NSA:lle ja näin toimii illujen vakoiluverkosto. Mutta tämä kaikki on vielä pientä siihen verrattuna mikä on heidän suurempi tavoite EU:n tulevan fasistisen liittovaltion vakoilussa, missä Brysselissä on jo rakennettuna "the beast" lempinimen saanut supertietokone, johon tultaisiin tulevaisuudessa tallettamaan kaikki data mikä liikkuu Euroopan Unionin sisällä. Tämä tarkoittaisi myös sitä että ihonsisäisten mikrosirujen käyttäminen tuotaisiin pakolliseksi, koska tämä mahdollistaisi illuminati eliitin täydellisen väestön hallinnan.Euroopan Unionin tulevaisuus

Monet taloudellisetkin ennusteet kuitenkin enteilevät että Euroopan Unionkin saattaisi joutua suuriin ristiriitoihin 2010-2013 välisenä aikana taloudellisen kriisin aikana. Koska heti kun Yhdysvalloissa dollarin valuutta on kuollut niin se syöksee myös euron aivan pohjalle jonka jälkeen maailmatalous menee kriisiin.

Tämä tietää ennenkaikkea Yhdysvalloissa suurta sisällissodan riskiä ja Euroopassa valtiot erityisesti rikkaat maat ajautuvat riitoihin keskenään koska jokainen suuri teollisuusvaltiokin tarvitsee jokavuotista lainaa Euroopan Keskuspankilta.

Yhdysvalloissa tilanne tulee menemään hyvin todennäköisesti sisällissotaan asti. Kuvitelkaa nyt tilannetta missä dollarin valuutta kuolee lopullisesti ja se saa aikaan mielettömän paniikin. Myös keskiluokkaa rikkaammasta väestä tulee köyhiä kertaheitolla koska pankit suljetaan ja dollarin arvo on nolla, sekä elintarvikkeiden saatavuus on nolla. Mitä tällaisesta kaaoksesta seuraa asehullussa Amerikassa ? Siitähän syntyy välittömästi suuria mellakoita joka puhkeaa hyvin nopeasti sisällissodaksi asti.

Ainoastaan he jotka ovat yhdysvalloissa ns. miljonäärejä ja ovat sijoittaneet omaisuutensa kultaomistuksiin tulevat tuon kriisin aikana säilyttämään osan omaisuudestaan, mutta kriisin alla monet pankinkit voivat aivan helposti putsata keskiluokkaistenkin asiakkaidensa kultavarannot. Sillä silloin kun tämä talouskriisi alkaa yhdysvalloissa niin yksityiset pankit yrittävät sen avulla ryöstää kaikki loputkin pankit itselleen mitä vain käsiinsä saavat. Yhdysvaltojen valtionvelka kun on tällä hetkellä aivan käsittämätöntä luokkaa. Se on tällä hetkellä 12,162,695,058,934.19 dollaria. Jos se jaettaisiin jokaisen Yhdysvaltojen 305 499 742 kansalaisen kesken niin jokaiselle tulisi maksettavaa  $39,541.68. Näin suurta valtionvelkaa ei pystytä koskaan maksamaan takaisin ja se ennen pitkää johtaa Yhdysvaltojen konkurssiin.

Rockefellerien öljymiljardöörisuku on kuitenkin yrittänyt tehdä kaikkensa, jotta he pystyisivät lisämään öljyn hintaa ja tekemään voittoja USA:n talouden notkahteluista huolimatta. Lisäksi USA:n kaikki sodat on ennen kaikkea luotu vain ja ainoastaan maailman suurimpien öljy-yhtiöiden omistajien varallisuuden lisäämiseksi. Mutta nämä sotatoimet ovat tulleet hyvin kalliiksi Yhdysvaltojen hallitukselle ja sotilasbudjetti on ollut jo useita vuosia siellä täysin kuralla. Tämän vuoksi sotatoimiin ollaan suorastaan ryöstetty USA:n hallinnon kassasta kuten tehtiin vuonna 2001, milloin USA:n hallinnon budjetista ryövättiin kylmästi 2,3 miljardia dollaria Afghanistanin sotaan. Tästä ilmoitettiin televisiossa asti 10.9.2001 ja seuraavana päivänä USA:n hallinto yhdessä CIA:n, Mossadin sekä FBI:n kanssa lavasti onnistuneesti 9/11 terrori-iskut jotka avasivat tälle ryöstetylle 2,3 miljardin dollarin avulla ns. terrorismin vastaisen sodan, mikä antoi USA:n hallinnolle nyt oikeutuksen hyökätä välittömästi Afghanistaniin.

Mutta joka tapauksessa USA:ssa on luvassa hyvin kovat ajat vuodelle 2010 ja sitä ei yhtään helpota se, että illuminatin porukka myös suunnittelee myös ydinaseiskua joka toteutettaisiin jonnekin suurkaupunkiin esim. New York on ollut hyvin monien veikkausten listoilla.

Illuminati-eliitin sisällä silti on koko ajan ollut käynnissä suuri valtataistelu Rockefellerien ja Rothschildien välillä. Siinä missä Rockefellerit pitävät USA:n hallintoa vallansa alla on taas Englannin Rothschild pankkiirisuku asettunut Venäjän taakse ja he myös aikanaan rahoittivat Bolsevikkien menestyksekkään vallankumouksen 1917 Venäjällä. Minkä jälkeen tämä pankkiirisuku tuki kommunismin nousua.

Rockefellerien suku taas rahoittaa jatkuvasti myös lähi-idän maiden sotatoimintaa. He rahoittivat myös Natsi-Saksaa toisen maailmansodan aikana ja tällä tavoin rahoittivat molempia sodan osapuolia. Tämän he tekivät täysin vain puhtaan bisneksen vuoksi... Ei sen vuoksi että kumpi puoli saataisiin voittamaan. Maailmansodat ovat aina olleet näille suurille pankkiiridynastioille rahanteko-automaatteja. Missä myös tuleva USA:n sisällissota tulisi myös kartuttamaan Rockefellerien omistaman maailmanpankin kassa-varantoja.

Huhujen mukaan Obama on määrännyt jo yli miljoona Amerikkalais-sotilasta valmistautumaan tulevaan sisällissotaan.

Tieto tuli Venäjän sotilatiedustelun puolelta jo 26. Marraskuuta 2009. Sen mukaan Yhdysvaltojen ilmavoimien kenraali Gene Renualt on määrännyt yli miljoona Amerikkalaista sotilasta palaamaan Yhdysvaltoihin 30. Tammikuuta 2010 mennessä ja valmistautumaan talven lopulla alkavaan Yhdysvaltojen sisällissotaan.

Näiden tiedojen mukaan Obama on viimeaikoina käynyt kovasti keskustelua hallintonsa kanssa siitä kuinka he pystyisivät pitämään pankkijärjestelmää pystyssä tulevan kriisin aikana ja samalla ylläpitää Yhdysvaltojen sotilasoperaatioita pystyssä lähi-idässä.

Samalla myös mediassa harhautettiin ihmisiä kertomalla että Obama lisää joukkoja Afghanistaniin. Kysesssä oli tämän joukkojen yli miljoonan sotilaan kotiuttamisen harhautus.

Venäläinen professori Igor Panarin ennusti jo vuonna 2009 että "talouskriisin laukaisema sisällissota hajottaa USA:n vuonna 2010".

Yhdysvalloissa on myös eniten aseita maailmassa ja varsinkin yksityisomisteisia automaattiaseita on paljon ja nämä juuri Obaman hallinto yrittää kaikin keinoin takavarikoida juuri ennen sisällissotaa.
USA:n armeijan yleisin rynnäkkökivääri M16USA:n tuleva sisällissota

Sisällissota tulisi olemaan myös erittäin verinen ja brutaali jossa ennusteiden mukaan kuolisi jo yli miljoona Amerikkalaista 2010-vuoden aikana.

Mutta tässä sisällissodassa tulisi automaattisesti USA:n ilmavoimilla (US Airforce) olemaan varsinainen ylivalta minkä osavaltioiden piirissä sitten taistelevatkin. Sieltä kun pystytään pommittamaan ilmasta miljoonat ihmiset taloineen päivineen maan tasalle ja löytyy B52 pommikoneet valmiina pudottamaan vaikka atomipommeja suuriin kaupunkeihin.USA:n ilmavoimien B52-pommikoneUS Air Force Hornet F18US Air Force Stealth B2 hävittäjä