http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 14, 2010

Haitin maanjäristys ja HAARP yhteys

Äskeinen haitissa tapahtunut 7.1 ricterin maanjäristys oli hyvin todennäköisesti luotu/aiheutettu Alaskassa sijaitsevasta HAARP-keskuksesta. Se on virallisesti USA:n armeijan omistama sääntutkimusasema jonne pääsy kaikilta ulkopuolisilta on kielletty.

Järistyksessä kuolleiden uhrilukua ollaan jopa väitetty olevan yli 100 000 siviilissä ja jos näin on, niin motiivinahan ei ole mikään muu kuin yksinkertaisesti väestönvähennys. Ja onhan se varmasti trendikkäämppää vähentää maailman kansoitusta HAARP:sta käsin kuin pudottaa atomipommia. Yhdellä atomipommilla kun ei saa välttämättä sataatuhatta siviiliä hengiltä.

Väestön vähennykseen on eliitillä keinot monet ja HAARP on ns. skalaari-ase väittäkköön kuka tahansa mitä muuta vastaan ja tekeekö asiasta hauskan vielä se että tuossa Norjassa sijaitsee Alaskan lisäksi toinen HAARP.
Tällä HAARP (lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Program) saadaan luotua maanjäristys minne tahansa maailman kolkkaan tahansa hyvin helposti ja se käy lähettämällä useiden miljoonien gigawattien teholla ELF/VLF radio-aaltoja ionosfääriin, jotka saadaan sitten satelliittien avulla kohdistettua minne tahansa maanjäristys tai hirmumyrsky halutaan luoda.

Tämänkaltaisen laitteen Nikola Tesla kehitti eläessään ja sen pohjalta luotiin myös H.A.A.R.P.Kuvassa malli HAARP:n toiminnasta.

HAARP:n epäilijöille, siis näille jotka nauravat näille väitteille voisivat kertoa että mikä USA:n armeijaa kiinnostaa tutkia ilmastoa. Tätä ilmastontutkimista vartenhan on jo aivan oma ilmastomafiansa joka on saanut lempinimen jääkiekkomailajengi. Tullen kuuluisaksi johtavan ilmastotutkija Michael Mannin vääristelemästä ilmastokäyrästä, joka muistuttaa jääkiekkomailaa.