http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 09, 2010

False-flag terrori-isku mahdollinen Vancouverin olympialaisissa.?Monien lähteiden mukaan tulevien Vancouverin talviolympialaisten aikaan on hyvin suuri riski toteutua false-flag terrori-isku. Tähän viittaavat hyvin monet enteet kuten:

- Kanadan parlamenttihuoneen tauko, joka päättyy vasta olympialaisten jälkeen

- Vancouverin olympialaisten aikana turvallisuudesta vastaa, sama Verint niminen firma joka toimi Lontoossa 7/7 terrori-iskujen aikaan. Joten jos false-flag isku toteutetaan niin yksi kohde on hyvin todennäköisesti metro/juna

- Yhdysvaltalaisen Amy Goodman Democracy Now televisiokanavan toimittaja kävi 25. Marraskuuta 2009 pitämässä luennon Vancouverissa. Hänet pysäytettiin lentoasemalla turvallisuupalvelun toimesta ja häneltä tivattiin useita kertoja että mitä hän aikoisi kertoa olympialaisista tällä luennollaan. Tätä kysymystä turvallisuuspalvelun miehet tivasivat aina uudelleen ja uudelleen. Lopulta hänelle annettiin vain väliaikainen viisumi, minkä johdosta Goodmanin piti poistua maasta muutaman vuorokauden kuluttua.


Voimme helposti päätellä että mistä ylipäänsä olivat Kanadan lentoaseman turvallisuuspalvelun tullivirkailijat saaneet etukäteistä tietoa että totuusaktivisti-televisiokanavan Amy Goodman tuli maahan. NSA:n puolelta tietenkin ja seurantalistalla olevat totuusaktivisti toimittajat ja heidän tietonsa täytyy saada selville.

Mutta aivan kuten aina ennenkin, jos tarpeeksi moni soittaa suoraan Kanadan pääministeri Stephen Harperille ja sanoo suorat sanat tästä asiasta. Niin hyvin nopeasti tämä false-flag operaatio joudutaan kuoppaamaan CIA:n, Mossadin ja FBI:n toimesta. Vaikka olihan 9/11 terrori-iskuilla useita ennustajia kuten totuusaktivisti/talkshow juontaja Alex Jones, edesmennyt salaliittoaktivisti Bill Cooper, kirjailija Daniel J. Hill, taloustieteilijä Gerald Celente jne.Kuitenkaan on hyvin vaikea lähteä ennustamaan että minkälaisesta false-flag iskusta on kyse, jos tämä toteutetaan Vancouverin olympialaisten aikana. Se nyt on kuitenkin selvää, että tällä on selvä yhteys jo aiemmin toteutettuun köykäiseen Detroitin lennon terrori-isku yritykseen. Sillä USA:n armeija ollaan lähettämässä sotaan Jemeniin ja sieltä myöhemmin Pakistaniin jne. Mutta tälle uudelle sotaoperaatiolle täytyy saada vieläkin suurempi USA:n kansan hyväksyntä ja näkyvämpi kuin 9/11 false-flag terrori-isku saisi tämän sodan alkavan.

Tämä lavastettu terrori-isku olisi myös oivallinen hetki illujen paljastaa heidän suunnitelmansa Pohjois-Amerikan Unionista. Missä Kanada ja Meksiko liitetään Yhdysvaltoihin ja kun Kanadasta puhutaan niin mikäpä on sen nerokkaampaa kuin lavastaa terrori-isku Kanadan Vancouverissa. Joten tässä on aika todennäköisesti itse ns. savuava ase (smoking gun). Kanadahan on muuten Yhdysvaltoja selvästi poliittisesti liberaalimpi maa, mutta illuminatin salaisen maailmanhallituksen vallan alla he joutuvat tanssimaan täysin maailman eliitin käskyvallassa.


Kansalliskaartin joukot (National Guard)Yhdysvalloissa on yli 50:ssä osavaltiossa toimivat kansalliskaartin joukot. Sen tämän hetkinen miesvahvuus on 467 587 kansalliskaartilaista. Näiden kansalliskaartin joukkojen pääasiallinen tehtävä on vastata eri osavaltioiden sisäisestä turvallisuudesta. Mutta 11. päivän illuminatin lavastamat terrori-iskut vuonna 2001 muutti USA:n perustuslakia ja muunsi näiden kansalliskaartijoukkojen myös vastaavan terrorismin vastaiseen sotaan liittyvästä turvallisuudesta.

USA:n hallitus on jo varautunut laajentamaan näitä joukkoja tulevan sisällissodan varalle. Koska sen nykyinen vahvuus ei riitä mahdollisen sisällissodan organisointiin ja tästäpä syystä Pohjois-Amerikan Union saisi laajennettua näitä joukkoja.
Salaisen maailmaneliitin (illuminati) biologiset aseet


Illuminatin porukalla tai siis tällä Rockefellerien klaanilla on hallussaan Espanjan tautia vastaavia viruksia, joiden vapauttaminen tekisi äärentöntä tuhoa ja saisi lähes hetkessä tapettua useita miljoonia ihmisiä maailmassa. Tämä kortti heiltä on vielä nyt käyttämättä ja tämä puoli biologisesta sodankäynnistä voi olla vielä edessä.Steve Jacksonin Illuminati korttipelin bioasekortti (Epidemic)
False-flag terrori-isku Lontoon kesän 2012 olympialaisissa ja räjäytetty Big-Ben ?

Jos tämäkin false-flag terrori-isku toteutetaan 2012 Lontoossa, niin sen toteutus on jo tällä hetkellä Pentagonissa kansioiden välissä. Sillä näin illujen komennossa USA:n hallitus toimii. 9/11 terrori-iskut oli suunniteltu jo ajat sitten ennen niiden toteutumista ja yleisesti WTC-torneihin tehty terrori-isku räjähteillä oli jo armeijan salaisten kansioiden välissä.

Toteuttamattomista false-flag iskuista tunnetuin lienee operaatio Northwood 60-luvun alussa kun silloinen presidentti John F. Kennedy ei suostunut antamaan sille tukeaan. Kennedy kerkesi vielä antaa Vietamin sodan joukkojen vetäytymiskäskyn, sekä lakkauttaa Yhdysvaltojen yksityisomisteisen keskuspankin. Tämä oli Rockefellerien klaanille viimeinen pisara ja nopeasti suunniteltiin John F. Kennedyn salamurha jonka CIA toteutti kolmen tarkka-ampujan kera.

Kennedy ehti kuitenkin vielä pitää viimeisimmän puheensa USA:n kansalle, jossa hän kertoi illuista (secret societies) ja heidän häijystä ja salailevasta organisaatiostaan.

Kennedyn lisäksi vain John Eisenhower entisistä Yhdysvaltojen presidenteistä on uskaltautunut puhumaan salaisesta maailmanhallituksesta. Eisenhower varoitti vuonna 1961 armeijan ylivallasta (New World Order aka Military Industrial Complex). USA:n kansasta kuitenkin tuohon aikaan varmasti aika harva tiesi mitä hän tällä todellisesti tarkoitti. Nykyään on jo sähköiset viestimet kehittyneet ja patriotismi lisääntynyt Yhdysvalloissa. Mikä on aikaan saanut illuminati-eliitin vallassa olevan ryhmittymän varpailleen ja käynnissä on nyt heidän viimeinen kuolin kamppailu.