http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 07, 2010

David Icken ennustuksia kolmannesta maailmansodastaDavid Icke, joka tunnetaan parhaiten maailmaneliitista koskevista kirjoistaan sekä räväkistä luennoistaan (jotka eivät jätä ketään kylmäksi). Antoi haastattelun 2009 vuoden alussa, jossa hän valoitti omia tietojaan mahdollisesta tulevasta kolmannesta maailmansodasta.

Hän kertoi että jo 1800-luvulla illuminatin korkea-arvoiset vapaamuurarit kirjoittivat kirjeen jossa kerrottiin että; "maailmalla tulee toteutumaan kolme suurta maailmansotaa".

1. Alkaisi siitä että Saksa joutuisi konfliktiin Amerikan ja muun Euroopan kanssa.

2. Tulisi taas liittymään taas Saksaan ja johtaa Israeliin.

3. Kolmas maaimansota taas tulisi alkamaan lähi-idästä ja Israelista... Mistä se sitten laajenisi aina Eurooppaan asti.

Icke kertoi myös että illuminatin ykköstavoite on saada III-maailmansota laajentumaan mahdollisimman laajalle ja erityisesti he haluavat Venäjän ja Kiinan liittyvän siihen mukaan.

Heidän suunnitelmansa olisi sitten tämän III-maaiomansodan jälkeen käyttää heille jo aiemmin hyvin tuttua ja klassista väestönhallinta tekniikkaa,

1. luodaan ongelma
2. synnytetään reaktio
3. luodaan ratkaisu


Tällä kaavalla tultaisiin sitten luomaan "uusi maailmanjärjestys".

- uusi maailman armeija
- uusi maailman uskonto


He tulisivat käyttämään tätä maailman armeija veruketta maailmanhallitukselle; "että enää ei syntyisi maailmassa sotia jos kansalliset armeijat lakkautettaisiin". Mutta se mitä he eivät taas kerro on se, että he jotka ovat aikaisemmin luoneet sotia. On myös aivan sama porukka joka tulee tätä maailmanhallitus, maailmanarmeija fasismia maailman valtioille tarjoamaan. Kyse on siis "sudesta lampaan vaatteissa".Lisäksi Icke kertoi tuossa haastattelussa yhden yksityiskohtaisen tapahtuman joka hänelle tapahtui viime Maaliskuussa 2009. Missä häneen otti yhteyttä eräs pysäköinninvalvojana Iso-Britanniassa työskentelevä mies.

"Tämä mies kertoi että oli lukenut hänen kirjojaan, mutta häntä askarrutti yksi asia kovasti. Missä hänet oli kutsuttu pomon juttusille. Hän kun oli työskennellyt jo alalla yli 20-vuotta ja piti aina kolleegoistaan jne. Ihmetteli että mistä moinen... No pomon juttusilla sitten kerrottiin että pysäköinninvalvojille ollaan nyt antamassa lisää valtaa. Tämä liittyisi samankaltaisiin valtuuksiin kuin aiemmin oli ollut poliisilla.

Seuraavana päivänä hän tapasi yhden vanhan tuttunsa joka työskenteli poliisina ja tällä miehellä oli hänelle jotain erityisen suurta asiaa. Tämä poliisi sitten kertoi että hänen esimiehensä olivat kertoneet että lähivuosina tulisi tapahtumaan Euroopassa suuri sota, johon myös Iso-Britannia tulisi liittymään. Se tulisi sitten aikaan saamaan todella suuria mellakoita ja mielenosoituksia, minkä johdosta poliisin resurssit eivät enää riittäisi. Joten pysäköinninvalvojille myönnettäisiin sen johdosta ennen poliiseille kuuluvia tehtäviä. Se liittyisi tuleviin siviilien pidätyksiin jne."


Tästä ei kulunut kuin vain 10-päivää, jolloin Icke luki paikallisesta sanomalehdestä uutisen, jossa kerrottiin että pysäköinninvalvojille oltiin myöntämässä lisää valtuuksia.Kyseinen David Icken haastattelu