http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 19, 2010

Punainen Risti huijaa rahasiPunainen risti on aloittanut Haitin maanjäristyksen uhrien keräyksen. Se tulee Suomessakin keräämään arviolta 10-30 miljoonaa euroa, jonka se kertoo keräävänsä Haitin maanjäristyksen uhreille. Todellisuudessa näistä kerätyistä miljoonista yli 90 % uppoaa punaisen ristin sisäiseen korruptioon. Mutta Suomen kansa on totutusti hyvin sinisilmäistä sakkia tällaisiin keräyksiin ja jo 2004 vuoden punaisen ristin tsunami-keräys osoitti sen, että monikaan ei tiennyt sitä tosiasiaa että niistä yli 34 miljoonasta eurosta ei juuri mitään mennyt tuhossa kuolleiden omaisille. Mediassa myös punainen risti itse kertoi sijoittaneensa kerättyjä miljoonia mm. Nokian osakkeisiin. Eivät sentään kertoneet että aikoivat käydä pelaamassa Las Vegasissa koko 34 miljoonaa euroa rulettiin punaiselle.

Esim. jo Ruotsin punaisen ristin entinen viestintäjohtaja jäi kiinni törkeästä kavalluksesta kun hän oli kavaltanut keräysvaroja 750 000 euroa ja eli herroiksi kuluttamalla kaiken luksuselämään ja tällaisia rötösherroja istuu punaisen ristin edustustehtävissä. Kun samalla hätää kärsitään oikein kunnolla toisella puolen maailmaa, niin tämä on vain keino päästä eräiden käsiksi luksuselämään. Sitten matkustavat nämä muutamat korruptoituneet punaisen ristin toimintaryhmänvetäjät turma-alueille ja vaativat itselleen kuuden tähten hotellia ja käyttävät siellä aikansa turistishoppailuun tietysti punaisen ristin rahoilla. Näin esimerkiksi kävi Pattayalla Tsunamituhojen jälkeen kun Suomen punaisen ristin porukkaa tuli käymään tuhoalueilla.Mutta Haitin kohdalla kaikkein epäillyttävintä on se että välittömästi kun tuli tieto maanjäristystuhojen suuruudesta astui USA maahan. Kun piilee vanha sanonta että rikoksen tekijä on aina ensimmäisenä tekopaikalla, aivan kuten myös pyrömaani tulee palon syttymispaikalle ensimmäisenä ja kun maanjäristys aiheutettiin HAARP-keskuksesta Alaskasta, niin Jenkeissä kyllä tiedettiin mitä nyt oltiin tekemässä.Haiti on muutenkin ylikansoitettu maa ja siellä tämänkaltaisen maanjäristyksen luominen saa aikaan suurta kaaosta ja monien tietojen mukaan ruoka-avustuksia ei olla juuri havaittu turma-alueilla, joten jos tämä tehdään vielä täysin tietoisesti ja tarkoituksella ei kyseessä ole mikään muu kuin väestön näännytysohjelma. Sillä tämänkaltaisella toimenpiteellä saa miljoonat ihmiset sairastumaan ja anarkian lisääntymään. Kaikki muistavat mitä kävi esim. Ruandassa kun IMF katkaisi sen valtion lainat. Ruokaa ei saanut mistään ja syntyi suunnaton anarkia ja kapina minkä seurauksena ne yli 800 000 siviiliä kuoli.

Rikollinen maailmaneliitti (illuminati) kyllä tietää miten saada siiviliväestö kuolemaan ja se käy kaikkein parhaiten kontrolloimalla elintarvikkeiden saatavuutta. Tällä hetkellä geenimanipuloitujen elintarvikkeiden tarkoituksena on ennenkaikkea heikentää maailmanväestön vastustuskykyä ja tätä taas perustellaan Monsanto-yhtymän mukaan maailman nälänhädän poistamisella. Mutta nyt CODEX ALIMENTARIUS on tullut jäädäkseen ja media ei edelleenkään hiiskahda tästä elintarvikeuudistuksesta sanallakaan. Mutta totta se on että nyt jokainen kurkku ja tomaatti tai mikä muu tahansa kasvi tai viljatuote on myrkytetty yli seitsemällä ennen myrkyksi luokitellulla kemikaaleilla ja jos haluaa saada ei GM-elintarvikkeita niin joutuu silloin kääntymään ekokauppojen luomutuotteiden puoleen. Jotka taas ovat jopa kuusinkertaisesti kalliimpia kuin normaalit elintarvikkeet ja tätä hintaeroa aiotaan lisätä Montanton toimesta mm. korottamalla luomuviljelyyn liittyviä maksuja ja Yhdysvalloissa on tarkoitus kieltää luomutuotannon yksityinen viljely kokonaan.