http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 07, 2010

Vangelia Pandeva Dimitrova - Bulgarialainen ennustajaeukkoVangelia Pandeva Dimitrova (s. 1919 - k. 1996)


Lempinimi: Baba Vanga

Kansallisuus: Bulgaria


Baba Vanga oli Bulgarialainen selvännäkijä ja hän on erityisesti Baltian maissa, sekä Venäjällä tullut aikanaan tunnetuksi hyvin kauaksi katsotuista ennustuksistaan.

2010 III-maailmansota alkaa Marraskuussa 2010 ja päättyy Marraskuun lopussa vuonna 2014. Se tulisi alkamaan ydinaseilla ja siinä tultaisiin käyttämään myös kemiallisia aseita.

2011 Sota on laajentunut jo niin pitkälle, että koko pohjoinen pallonpuolisko eläimineen on kuollut lähes sukupuuttoon. Muslimi väestö aloittaisi sodan kemikaalisista aseista selvinneitä Eurooppalaisia vastaan.

2014 Suurin osa maailman väestöstä kuolee ihosyöpään ja muihin tauteihin, jotka ovat peräisin biologisista aseista.

2016 Eurooppa on melkein tyhjä.

2018 Kiinasta tulee uusi supervalta, joka alkaa hallitsemaan muita maailman maita.

2023 Euroopan maaperä muuttuu

2025 Eurooppaan muuttaa taas enemmän väestöä

2028 Luodaan uusi energiamuoto jne.


lista jatkuu aina vuoteen 5057 milloin maailma loppuu... Alkuperäinen lista löytyy Englanninkielisenä täältä.Omakohtainen näkemykseni tämän planeetan tulevaisuudesta on se, että jos vielä 2012-vuoden jälkeen joillain porukalla täältä on mahdollisuutta korottaa omaa värähtelytasoaan jopa niin paljon, että se yltäisi ns. kvanttihyppyyn. Niin se käytännössä tarkoittaisi silloin sitä, että se loppuosa väestöstä jäisi tänne 3D-ulottuvuuteen kasvamaan henkisesti kuin fyysisesti. Mikä taas voisi saada aikaan sen kauhuskenaarion, että se tänne jäänyt loppuväestö ei viisastu viidessätuhannessa vuodessakaan.

Sehän olisi silloin melkein kuin suoraan tästä eräästä Idiocracy-nimisestä elokuvasta, missä eräs Yhdysvaltojen armeijan henkilökunnasta lähetetään aikakoneella monta tuhatta vuotta eteenpäin. Missä hän joutuu keskelle tulevaisuuden yhteiskuntaa, missä maailman ihmisten älykkyysosamäärä on laskenut tuhansien vuosien aikana niin matalaksi, että se on enää täynä dorkia. Vesijohtovettä ei ole, vaan joka hanasta tulee urheilujuoma Gatoradea jne.


Idiocracy (2006)


Kyseinen elokuva on hyvin tehty parodia, mutta ei tällä nykyisellä menolla kyllä valitettavasti ole paljonkaan totuudesta kaukana, jos tälle pallolle jätetään se tiedostomaton loppu väestö yksin elelemään ilman suunnan näyttäjiä. Nyky-yhteiskunnassa suunnannäyttäjät ovat lähinnä illujen hallinnoima media. Mutta ne todelliset suunnannäyttäjät kyllä ovat nämä ns. uuden ajan ihmiset. Joita ovat mm. indigot ja heikäläiset mm. suoltavat tämmöisiä blogeja nettiin. Näemme siis että vaihtoehtoisesta ja vapaasta mediasta tulee vielä tulevaisuudessa olemaan erittäin suuri kysyntä. Sillä tutkivaa journalismia kyllä esiintyy nykyään enemmän kuin koskaan ja erityisesti nuoret ovat kyllästyneet iltapäivälehtien paskajournalismiin ja haluavat tilalle jotain kiinnostavampaa.