http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 04, 2010

Tiedustelupalvelut lisäävät terrori-iskuja Pakistanissa

Pakistanissa on viime aikoina tapahtunut useita pommi-iskuja kuten medialähteet kertovat. Näistä pommi-iskuista ollaan toistuvasti syytetty milloin Talebania ja milloin Al-Qaidaa jne.

Historialliset dokumentin kuitenkin kertovat että CIA murhasi jo Pakistanin johtajan Liagat Ali Khanin vuonna 1951. Wikipediahan ei tietenkään kerro todellista tapposyytä, mutta sehän tiedetään mitä USA:sta lähetetty talouspalkkamurhaaja (economic hitman) tekee. Eli käy neuvottelemassa kyseisten maiden johtajien kanssa mm. monikansallisten öljy-yhtiöiden sekä suurien korporaatioden pääsystä kyseisiin maihin.



CIA on Mossadin ohella hyörinyt nyt Pakistanissa jo monta vuotta ja heidän pääasiallinen motiivi on saada aikaan sekasortoa ja paniikkia. Sillä lähes kaikki pommi-iskut mitä myös Irakissa ja Aghanistanissa tapahtuu ovat kansainvälisten tiedustelupalveluiden suorittamia.

Autopommi-iskut ovat yleisimpiä missä autoon lastataan n. väh. 100 kilon räjähde ja se sitten kauko-ohjataan jonnekin torille missä on tarpeeksi ihmisiä ja sitten CIA:n mies painaa nappulaa ja n. 30-150 ihmistä räjähtää taivaan tuuliin ja saadaan taas uusi uutinen siitä kuinka Taleban tai Al-Qaida teki taas uuden pommi-iskun.

Kuitenkin kummallisinta näissä "itsemurha autopommi-iskuissa" on ollut aina se, että niissä ei ole koskaan ollut CIA:n suorittamana lainkaan kuljettajaa ja monikohan tiedustelupvalvelun agentti lähtisi itsemurha autopommi-iskun kuljettajaksi ?



Autopommi räjähtäneenä Beirutissa



Autopommin jäljet Afghanistanissa



Autopommi-isku Pakistanissa



Yli 90 ihmistä tappanut autopommi-isku Pakistanissa

Mediassa taas ilmoitettiin vähän aikaa sitten että Taleban liike ilmoitti tappaneensa itsemurhaiskulla CIA agentteja Afghanistanissa. Kysessä saattoi kuitenkin olla CIA:n itse suorittama likvidointi-operaatio jossa 7 CIA:n agenttia saatiin hengiltä ja se peitettiin mediassa helposti ilmoittamalla että Taleban liike ilmoittautui syylliseksi. Kun eihän CIA ilmoittaudu koskaan minkään tappo-operaation tai pommi-iskun syylliseksi. He ovat tehneet tällaiset tunnustukset vasta n. 30-vuoden päästä itse tapahtuneesta. Yksi tällaisista oli Martin Luther Kingin murha, jonka tunnutuksen CIA:n viranomaiset tekivät Luther Kingin omaisille suljettujen ovien takana 90-luvun lopulla.



CIA on NSA:n ohella illuminati-eliitin oikea käsi. Sillä kyllähän maailman mahtavimmalla isoveli-eliitillä täytyy olla oma stasinsa ja ne gestapojoukot luodaan vielä uuden maailmanjärjestyksen kynnyksellä interpolin toimesta.