http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 04, 2010

Tiedustelupalvelut lisäävät terrori-iskuja Pakistanissa

Pakistanissa on viime aikoina tapahtunut useita pommi-iskuja kuten medialähteet kertovat. Näistä pommi-iskuista ollaan toistuvasti syytetty milloin Talebania ja milloin Al-Qaidaa jne.

Historialliset dokumentin kuitenkin kertovat että CIA murhasi jo Pakistanin johtajan Liagat Ali Khanin vuonna 1951. Wikipediahan ei tietenkään kerro todellista tapposyytä, mutta sehän tiedetään mitä USA:sta lähetetty talouspalkkamurhaaja (economic hitman) tekee. Eli käy neuvottelemassa kyseisten maiden johtajien kanssa mm. monikansallisten öljy-yhtiöiden sekä suurien korporaatioden pääsystä kyseisiin maihin.CIA on Mossadin ohella hyörinyt nyt Pakistanissa jo monta vuotta ja heidän pääasiallinen motiivi on saada aikaan sekasortoa ja paniikkia. Sillä lähes kaikki pommi-iskut mitä myös Irakissa ja Aghanistanissa tapahtuu ovat kansainvälisten tiedustelupalveluiden suorittamia.

Autopommi-iskut ovat yleisimpiä missä autoon lastataan n. väh. 100 kilon räjähde ja se sitten kauko-ohjataan jonnekin torille missä on tarpeeksi ihmisiä ja sitten CIA:n mies painaa nappulaa ja n. 30-150 ihmistä räjähtää taivaan tuuliin ja saadaan taas uusi uutinen siitä kuinka Taleban tai Al-Qaida teki taas uuden pommi-iskun.

Kuitenkin kummallisinta näissä "itsemurha autopommi-iskuissa" on ollut aina se, että niissä ei ole koskaan ollut CIA:n suorittamana lainkaan kuljettajaa ja monikohan tiedustelupvalvelun agentti lähtisi itsemurha autopommi-iskun kuljettajaksi ?Autopommi räjähtäneenä BeirutissaAutopommin jäljet AfghanistanissaAutopommi-isku PakistanissaYli 90 ihmistä tappanut autopommi-isku Pakistanissa

Mediassa taas ilmoitettiin vähän aikaa sitten että Taleban liike ilmoitti tappaneensa itsemurhaiskulla CIA agentteja Afghanistanissa. Kysessä saattoi kuitenkin olla CIA:n itse suorittama likvidointi-operaatio jossa 7 CIA:n agenttia saatiin hengiltä ja se peitettiin mediassa helposti ilmoittamalla että Taleban liike ilmoittautui syylliseksi. Kun eihän CIA ilmoittaudu koskaan minkään tappo-operaation tai pommi-iskun syylliseksi. He ovat tehneet tällaiset tunnustukset vasta n. 30-vuoden päästä itse tapahtuneesta. Yksi tällaisista oli Martin Luther Kingin murha, jonka tunnutuksen CIA:n viranomaiset tekivät Luther Kingin omaisille suljettujen ovien takana 90-luvun lopulla.CIA on NSA:n ohella illuminati-eliitin oikea käsi. Sillä kyllähän maailman mahtavimmalla isoveli-eliitillä täytyy olla oma stasinsa ja ne gestapojoukot luodaan vielä uuden maailmanjärjestyksen kynnyksellä interpolin toimesta.