http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 26, 2010

Osama Bin Laden propagandaa mediassaAl-Jazeera välitti tiedon maailmalle että Osaba Bin Laden olisi jättänyt ääniviestin yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman puhelinvastaajaan, jolla hän ylisti Nigerialaista joulukuisen alusvaatepommi-iskun tekijää. Sekä kertoi lisää terroritekoja olevan luvassa amerikkalaisiin kohteisiin.

Voi sanoa vaan että on siinä ylistelemistä että joku tummaihoinen mies sai sytytettyä papaattimaton kalsareidensa sisällä ja aiheutettua sillä mediassa pienen terrorismikohun.

Jos nyt kuitenkin mietitään että mitä terrori-isku kohteita illuminatin eliitti on kuitenkin jo hautonut pitkään. Niin Vancouverin 2010 talviolympialaiset ovat heidän tähtäimessä ykkösenä ja Al-Qaidan nimissä lavastettu terrori-isku Vancouverin junaliikenteessä on hyvin todennäköinen. Koska olympialaisten ajan turvallisuudesta vastaa täysin sama turvallisuusalan yritys joka vastasi myös Lontoon metroliikenteen turvallisuudesta 2005 kesällä milloin Israelin tiedustelupalvelu Mossad ja Englannin tiedustelupalvelu Mi6 lavastivat terrori-iskut Al-Qaidan nimissä Lontoon junaliikenteessä. Myöhemmin pääepäilty Haroon Rashid Aswat paljastautui Mi6:n agentiksi.Vancouverin metroliikenteeseen toteutetut terrori-iskut tapahtuisivat aivan samalla tavalla kuten ne lavastettiin Lontoossa 2005 kesällä. Eli räjähteet asennetaan ennakkoon junien alle ja niissä käytettäisiin yhtä voimakkaita räjähteitä mitä myös Lontoossa, mikä riittäisi tuhoamaan koko junavaunun kerralla. Kun taas mediassa valehdellaan jälleen että 3-5 arabimiestä liikkuivat junaan mukanan reput jotka sisälsivät räjähteitä.

Ja pian lavastettujen junaliikenteeseen tehtyjen terrori-iskujen jälkeen sitten arabiankielinen propaganda media Al-Jazeera julistaa maailmalle että Al-Qaida on ilmoittautunut iskujen tekijäksi.