http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 31, 2010

Onko Vancouver seuraava 9/11 ?

Aiemmin Kanadalaisen Kindre Morgan nimiseltä valmistajalta katosi 2000 kg ammonium nitraattia tuntemattomalle taholle. He eivät olleet raportoineet katoamisesta ollenkaan kuin vasta sen jälkeen kun Kanadan salainen poliisi rupesi tutkimaan asiaa. Nyt on käynyt ilmi että Kinder Morgan myytiin juuri äskettäin maailman varakkaimmille yksityisille sijoitusjäteille ja pankeille ja ne ovat Goldman Sachs, AIG, The Carlye Group jne.


Kuvassa Oklahoman virastotalon rakennus pommi-iskun jälkeen vuonna 1995.

Useiden tiedustelulähteiden mukaan Oklahoman virastotalon rakennus räjäytettiin alas n. 1000 kg ammonium nitraattia ja nyt näköjään tarvitaan tuplasti enemmän räjähteitä joten voi vain kuvitella että minne ne aiotaan sijoittaa jos niitä käytetään Vancouverin olympialaisten aikana.Nyt on sitten maailman mediassa alettu syöttämään propagandaa jossa kerrotaan Al-Qaidan miesten käyttävän ammonium nitraattia lähi-idässä tapahtuneissa pommi-iskuissa.

lähde: http://news.xinhuanet.com/english2010/world/2010-01/24/c_13149134.htm


http://www.strategypage.com/htmw/htweap/articles/20100125.aspx


Eli tämänkaltaisen propagandan tarkoituksena on valmistella massat Vancouverin false-flag terrori-iskuun ja kun ja jos siellä ilmoitetaan että; "Al-Jazeera on ilmoittanut että Al-Qaida on ilmoittautunut syylliseksi ja käytti iskuissa ammonium nitraatista valmistettuja pommeja".

Näiden arabi tai muslimiperäisten lavastettujen päähenkilöiden naamat ovat jo CIA:n sekä FBI:n toimistoissa valmiina ja voidaan lähettää vaikka 10 sek. ensimmäisen pommin räjähdyksen jälkeen vaikka tietotoimisto Reutersin toimistoon.Muistetaan vielä se että koko olympiakisojen ajan koko lentoaseman sekä Vancouverin turvallisuudesta vastaa sama Verint niminen turvallisuusalan yritys joka vastasi Lontoon maanalaisten metroliikenteen turvallisuudesta kesän 2005 Lontoossa tapahtuneiden false-flag 7/7 pommi-iskujen aikana. Samainen yritys kytki turvakamerat pois päältä kun Mi5 ja Mossad kävivät asentamassa ammonium nitraattiperäiset räjähteet junien alle.

Vielä yksi selvä enteilevä merkki tulevasta false-flag iskusta on se, että Verint yhtiön osakkeet ovat olleet aina huimassa nousussa ennen h-hetkeä.

Lisäksi vancouverin kisojen aikana turvallisuudesta vastaa myös Pohjois-Amerikan ilmapuolustus NORAD (North American Aerospace Defense Command). Sama ilmapuolustus joka tehtiin toimintakyvyttömäksi sen 48 minuutin ajaksi jolloin kaikki ns. väitetyt kaapatut lentokoneet oltiin ajettu maaleihinsa 11. Syyskuuta vuonna 2001 New Yorkissa, Pittsburghissa sekä Washingtonissa. Kun normaalisti olisi yhdysvaltojen ilmavoimien hävittäjä lähtenyt kaapatun koneen perään ja pudottanut sen hyvin nopeasti ennen suiskukoneen radikaalia törmäyskurssia johonkin suureen rakennuksen.


NORAD päämaja (command center)

Illuminati eliitin motiivi Vancouverin false-flag terrori-iskuissa ?

Jos Vancouverissa nämä lavastetut terrori-iskut toteutetaan on niiden motiivi aivan täysin:

1.) USA:n armeija lähetetään sotaan Jemeniin, koska ollaan kerrottu että terrori-iskujen tekijöistä oli osa kotoisin sieltä. Aivan kuten tämän alusvaatepommittajan kerrottiin olevan kotoisin myös sieltä ja saaneen siellä terroristikoulutusta Al-Qaidan solulta.

2.) Pohjois-Amerikan Unionin perustaminen voidaan aloittaa tällä lavastetulla terrori-iskulla kun Kanadaan ei ole aiemmin kohdistunut mitään näin suurta uhkaa. Samalla myös kun union perustetaan liitetään siihen myös osaksi Meksiko ja näin syntyy lopulta pohjois-amerikan union.Pohjois-Amerikan Unionin perustamisvuodeksi on arvoitu vuotta 2010Pohjois-Amerikan Unionin sisälle tulee uusi valuutta ja se on amero jonka kolikko kuvassa jo näkyy.