http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 05, 2010

Outbreak elokuvaVuonna 1995 julkaistu Outbreak-elokuva kertoo Espanjan-taudin tyylisestä viruksesta joka pääsee leviämään yhdysvaltoihin sinne Afrikan Zairesta salakuljetetun apinan välityksellä.

Elokuvan lopussa kokonainen kaupunki on saanut jo tappavan tartunnan ja USA:n armeija päättää presidentin kanssa että pommitetaan koko kaupunki ja tapetaan sieltä kaikki sairaat ihmiset ja näin heistä päästäisiin eroon. Lopulta elokuvan päähenkilöt löytävät yleisövihjeiden perusteella antigeeniä kantavan apinan ja kertovat tämän USA:n armeijan sotilastiedustelulle. No sotilastiedustelu ja presidentti ovatkin sitten päättäneet pommittaa kaupungin joka tapauksessa, koska nyt heillä olisi hallussaan väestöjä tappava bioase.Tästä näkee varsin selvästi kuinka jo vuonna 1995 hollywoodissa osattiin syöttää pelkoa tämän elokuvan kautta erinäisiin vaarallisiin viruksiin liittyen, jotta niillä saataisiin ihmiset valmistumaan eripuolilla maailmaa tuleviin viruksiin joita illut eivät kyllä täysin vielä ole laittanut eteenpäin. Sillä USA:n armeijalla on hallussaan Espanjan taudin kaltainen virus jota he eivät ole vielä laittaneet eteenpäin. Viime vuosisadalla koettiin kolme pandemiaa ihmisten keskuudessa: Espanjan tauti, Aasian influenssa ja Hong Kongin influenssa. Espanjalainen oli pahin ja surmasi arviolta 40-50 miljoonaa ihmistä.Sikainfluenssan rokotusohjelmat jatkuvat Suomessa edelleen ja tähän mennessä saatujen tilastojen mukaan kuolinluvut näyttävät vielä tässä vaiheessa tältä:

Saksa, rokotusprosentti 3, kuolleita 94, väkiluku 82.4 milj., kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000114 %

Ranska, rokotusprosentti 5, kuolleita 145, väkiluku 63.4 milj. (?), kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000223%

Suomi, rokotusprosentti 23.5, kuolleita 36, väkiluku 5.3 milj., kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000679%


lähde: http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/01/03/taalla-saa-pitaa-naista-asioista-keskustella/

Pistää ihmettelemään jo valmiiksi että kuinka Suomessa voi olla rokotettu noin helvetin suuri määrä ihmisiä ? Olemmeko me Suomalaiset todellakin niin paljon muita sinisilmäisempää sakkia, että tätä kansaa on helppo houkutella WHO:n toimesta kuin namusetä joka tarjoaa karamellia pikkulapselle.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei enää tästä lähtien saa raportoida uusista kuolemista ja maailmalla myös WHO ei halua näitä lukuja kertoa ja tämä kertoo täysin sen totuuden että jotain salattavaa täytyy siis olla, jos kuolinlukuja ei voida enää julkistaa. Varsinkin rokotuksiin kuolleet ja niistä tiedottaminen vaarantavat itse rokotteen menekkiä.

On siis selvää että jos illuminatin porukka haluaisi menekkiä tälle bioase rokotteelleen niin siinä tapauksessa heidän täytyisi alkaa ampumaan jo nyt kovilla ja laittaa eteenpäin Espanjan taudin kaltainen virus, joka tappaisi kokonaisia kansakuntia kuin heinää. Siinä tapauksessa joku 15-miljoonan ihmisen äkkikuolema voisi saada loputkin ihmiset hyväksymään bioaseena toimiva sikainfluenssarokote.

Toinen keino kuitenkin väestönvähennyksessä (population control) on nyt elintarvikkeiden saastuttaminen useilla eri ennnen myrkyiksi luokitelluilla kemikaaleilla ja tähän tämä koko CODEX ALIMENTARIUS uudistus perustuu. Siitä kuitenkin ollaan päättäjienkin puolelta oltu täysin hissukseen. Media kohtelee sitä aihetta täysin silkkihansikkain ja totuutta ei saa päästää minnekään eetteriin.Nyt eletään jo niitä aikoja missä ns. jyvät aletaan erottaa akanoista. Illuminatin porukka on suorastaan tuskastunut siihen että heidän sikainfluenssa propagandansa ei ole tehonnut heidän haluamallaan tavalla ja tästä pulmasta ollaankin käyty mm. CFR:n kokouksissa suurta keskustelua mikrobiologien kanssa ja jos USA:ssa syttyy sisällissota vuoden 2010 aikana, niin se saa sinne aikaan automaattisesti poikkeustilan (martial law). Minkä aikana siviilit toimitetaan FEMA-keskitysleireille ja siellä sitten voidaan alkaa käyttämään näitä jo kovemmaksi luokiteltuja viruksia näihin siviili ryhmiin.


Itse en keksi mitään muuta selitystä näille yli puolelle miljoonalle muoviarkulle, joita on FEMA:n leirit täynnä ja sisällissota on kaikista järkeenkäypin selitys näiden kyseisten leirien avaamiselle. En siis uskoisi että vielä mikään Al-Qaidan tekemäksi väitetty false-flag ydinpommi-isku saisi oikeutusta kaikkien USA:n osavaltioiden avaavan keskitysleirejään kansalaisille, jotta he olisivat turvassa joiltain sanomalehdissä poseeraavilta Arabimiehiltä. Mutta sisällissota ja sen aiheuttama kaaos sen sijaan on täysin selitettävä syy avata nuo keskitysleirit.Ilmakuvasta näkee että kohta on helposti Holocausti Yhdysvalloissa.Minkähän vuoksi USA:n kansalaisten turvallisuudesta vastaavan FEMA:n "leirillä" on piikkilangat ? Jotteivatko kansalaiset erehtyisi kiipeämään piikkiaidan yli ja jos kiipeäisi niin aseistetun vartijan AK-47 teurastaisi piikkiaidan yli yrittävän siviilin kuin teurasporsaan. Se on sitä varsinaista Orwellin mukaista kansalaisten turvallisuudesta huolta pitämistä.