http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 06, 2010

Kansainvälisten suhteiden neuvosto (CFR/Council on Foreign Relations) 26. Lokakuuta 2009 pidetyn kokouksen nauhoite nyt SuomennettunaKansainvälisten suhteiden neuvosto (CFR/Council on Foreign Relations) kokoontui 26. Lokakuuta 2009 New Yorkiin keskustelemaan sikainfluenssarokotuksiin liittyvästä propagandasta, maailman johtavimpien analyytikkojen, tiedemiesten, mikrobiologien ja toimittajien kanssa. Paikalla oli tietysti myös itse CFR-neuvosto jota johtaa nykyään maailman rikkaimman pankkiirisuvun David Rockefeller.

Heidän erityinen aiheensa tuossa kokouksessa oli se kuinka saataisiin sikainfluenssarokotteita vastustava liike hyväksymään rokote. Viimeisin vaihtoehto tietenkin on WHO:n määräämien maailmanlaajuisten pakkorokotuksien aloittaminen.

194 maata, Suomi muiden mukana, on allekirjoittanut IHR-sopimuksen (kansainvälinen terveyssäännöstö). Artiklat 21 ja 22 sallivat pakkorokotukset väestölle, kun WHO antaa pandemiamääräyksen. Suomi on yksi sopimuksen allekirjoittaneista maista. SAGEn kokoonpanon ollessa nykyisen kaltainen, pandemiamääräys on helppo antaa.Vuosi 2010 onkin illuminatin porukalle varsin toimintarikasta aikaa kun Yhdysvalloissa alkaa mahdollinen sisällissota jo alkukeväästä. Siinä tulisi kuolemaan miljoonia ihmisiä ja näin ollen se tyydyttäisi väestön vähennyksiä.

Mutta CODEX ALIMENTARIUS elintarviketeollisuuden uudistus se vasta tulee olemaan heidän maailman väestön vähennys hankkeen kultakaivos. Nyt kun 2010 vuoden alusta jokaisen maanviljelijän on käytettävä sadoissaan kaikkia MONSANTO-yhtymän määräämiä aiemmin myrkyiksi luokiteltuja kemikaaleja. Näistä suurin osa on syöpää aiheuttavia ja se onkin tarkoitus koko geenimanipuloidun ruoan suhteen.

Pelkästään jo viljan sisältämä glueiini on jo Yhdysvalloissa luokiteltu huumeiden listalle. Lisäksi Jenkeissä ollaan jo useissa osavaltioissa lisätty fluorin lisäksi vahvoissa mieliala lääkkeissä käytettävää lithiumia. Mutta julkisesti vesijohtovedestä vastaavat tahot ovat hyvin harvoin myöntäneet tämän tosiasian. Aihe on vähän yhtä tabu kuin Suomen eri kaupunkien paikalliseen vesijohtoveteen jälkikäteen lisätty fluori ja sen vaikutukset.