http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

Codex AlimentariusTeistä moni ei varmaan tiennyt että tämän vuoden 2010 alusta 01.01.2010 tuli voimaan uusi maailmanlaajuinen ja globaali elintarvikelakiuudistus, minkä jälkeen ruokiin saa lisätä mm. yli seitsemän aiemmin myrkkynä tunnettua kemikaalia. Näitä myrkkyjä on kaikenkaikkiaan 3275 kpl. Joukossa syöpää aiheuttavia ja endokriinista toimintaa häiritseväksi tiedettyjä aineita.

Samalla luomuviljelyä ja luomutuotantoa heikennetään huomattavasti esim. yhdysvalloissahan on jo se lakialoite missä yksityinen luomuviljely on kielletty yli miljoonan dollarin uhkasakon uhalla. Voimme vain kuvitella ja arvata että mikähän taho on tämän järjettömän elitarvikeuudistuksen takana ja mikä on sen agenda, eli motiivi?

Codexin takana ovat illuminati-eliitin kontrolloimat elitarvikejätti Monsanto, sekä sikainfluenssa propagandan suurin äänitorvi maailmalla = WHO.

Tämän kaiken takana oleva agenda ei ole mitään muuta kuin tarkoitus saada kirjaimellisesti myrkytettyä niin mahdollisimman monta ihmistä kerralla kuin vain mahdollista. Kun kaikki eivät tätä illujen katalaa sikainfluenssapiikkiä suostu ottamaan niin kyllä nekin ihmiset ruokaa joutuvat syömään, joten pistetäänkin ne kehon immuniteetin tappavat myrkyt niihin elintarvikkeisiin niin näin päästään tästä lopustakin sakista eroon. Siinä missä rokotekin on bioase voi myös elintarvikkeita käyttää samassa tarkoituksessa.

Tarkempaa tietoa Codex Alimentariuksesta.Codex Alimentarius


Tämä tiedote on julkaistu vapaaseen levitykseen ihmisten terveyden puolesta maailmanlaajuisesti. Julkisena kannanottona toivomme moniuloitteista ja asiantuntevaa keskustelua ennen Suomen virallista eduskunnan äänestystä aiheesta Codex Alimentarius standardointi. Jotta vältymme turhalta debatoinnilta, pyydämme nöyrästi kaikkia osapuolia pidättäytymään faktoissa ja esittämään argumentteina ainoastaan puolueettomia (julkisin varoin) ja tyhjentäviä (kaikki tunnetut ihmiskehon toimintaan vaikuttavat tekijät huomioiden) tutkimustuloksia.Mikä on Codex Alimentarius?
Codex Alimentarius on YK:n alajärjestöjen WHO:n ja FAO:n vuonna 1963 perustama ruokakoodisto. Sen jalo tehtävä on yhtenäistää säätämiensä standardien mukaiseksi koko maailman kaikki ihmisille myytävä ruoka ja ravinteet sekä WTO:n avulla mahdollistaa näiden kauppatavaroiden maailmanlaajuinen vapaa jakelu. Codex Alimentrius kuuluu epäsuorasti Maailman Kauppajärjestön (WTO) ja YK:n sille suomien oikeuksien mukaisesti sen toimivallan alapuolelle.

Miten Codex toimii?
WHO:n ja FAO:n tukemaan standardointi järjestelmään kuuluvat kunkin jäsenmaan valitut valtuuskunnat, jotka käsittävät kaksikymmentäseitsemän (27) komiteaa. Näiden komiteoiden maailmanlaajuinen tehtävä on säädellä kaikkea ravinnoksi kelpaavaa kalanjalostuksesta äidinmaitokorvikkeiden kemialliseen koostumukseen ja pakkausselosteisiin. Kunkin jäsenmaan valitut valtuuskunnat kokoontuvat vuosittain päättämään muutoksista koodistoon. Hyvistä ja kunnioitettavista päämääristään huolimatta Codex:in tarkoitusperät ja aikaansaannokset ovat muuttuneet päinvastaisiksi suhteessa sen itsensä määrittelemään olemssaolonsa tarkoitukseen (kts. liitteet codex_esipuhe.doc ja codex_hyoty.doc).

Mikä on WHO?
Maailman terveysjärjestö eli WHO (lyhenne sanoista World Health Organization) on ihmisten terveyteen keskittyvä Yhdistyneiden kansakuntien elin. Se perustettiin 7. huhtikuuta 1948, ja sen päämaja on Genevessä Sveitsissä. Maailman terveysjärjestön tehtävänä on taata kaikille ihmisille hyvä terveydentila. Järjestön perustuskirja määrittelee terveyden täydelliseksi fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tilaksi, ei ainoastaan sairauden puutteeksi. Sen päätehtävä on torjua tauteja, etenkin tärkeimpiä tartuntatauteja. Terveysjärjestö koordinoi kansainvälisiä toimia muun muassa SARS:in, malarian ja aidsin torjumiseksi ja kehittää rokotteita. Lisäksi sillä on hankkeita esimerkiksi tupakoinnin vähentämiseksi.

Mikä on FAO?
YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö (FAO, engl. Food and Agriculture Organization) on kansainvälinen järjestö, joka pyrkii vähentämään nälänhätää ja parantamaan maailman ihmisten elintasoa. Se perustettiin 16. lokakuuta 1945 Québecissä, Kanadassa. Vuonna 1951 sen päämaja siirrettiin Washingtonista Roomaan. Suomi on ollut FAO:n jäsen 27. elokuuta 1947 alkaen. Vuonna 2007 FAO:lla oli 192 jäsentä (191 maata sekä Euroopan yhteisö).
FAO:n toiminta keskittyy neljälle alueelle:
1. Kehitysmaiden tuki.
2. Tietoa ruuasta, ravitsemuksesta, maanviljelystä ja kalastuksesta.
3. Neuvoja hallituksille.
4. Neutraali foorumi jossa voidaan keskustella tärkeimmistä ruoka- ja
maatalouskysymyksistä.

Mikäli Suomen Eduskunta enemmistön päätöksellään liittyy Codex Alimentarius standardointiin täysimittaisesti, niin lähitulevaisuudessa ainoa laillinen tapa hoitaa terveyttään tapahtuu ostamalla ja syömällä eri lääkeyhtiöiden valmisteita. Myös lääkkeistä ja prosessoiduista elintarvikkeista pidättäytyvät ihmiset joutuvat hyvin todennäköisesti tulevaisuudessa ostamaan terveydenhoitopalvelunsa, elintarvikkeensa, vitamiininsa, hivenaineensa ja lisäravinteensa 1.) Laittomasti tai 2.) Monikansallisilta lääkeyhtiöiltä huonolaatuisina, koska kilpailevien innovatiivisten valmistajien(jalostamattomat ravinto- ja raaka-aineet, lisäravinteet, vitamiinit, hivenaineet) tuotteiden laillinen saattavuus voidaan estää Codex standardein.