http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

USA:n armeija harjoittelee Haitissa tulevaan sisällissotaanTotuus siitä mitä USA:n armeija tällä hetkellä puuhaa Haitissa on ns. käytännön harjoittelu tulevaa yhdysvaltojen sisällissotaa varten. He ovat jo ottaneet haltuunsa 4 lentokenttää.

Harjoituksen avulla armeijan joukot harjoittelevat suurien siviiliryhmien paimentamista. Kun nyt Port-Au Princen kaupungissa elintarvikkeiden saatavuus on nolla ja siviilit turvautuvat ryöstelemään kauppoja, ei se eroa mitenkään siitä mitä yhdysvalloissa voi tapahtua jos dollarin valuutta tuhotaan lopullisesti.HAARP on ns. skalaariase jolla voidaan muokata ilmastoa ja aiheuttaa maanjäristys tai hirmumyrsky. Se tapahtuu vain yksinkertaisesti kohdistamalla suunnaton Watt teho signaali itse kohteeseen ja kun maahan kohdistetaan näin suuri signaali, saa sillä aiheutettua maanjäristyksen tai hirmumyrskyn.

Haitin tapauksessa pulssi kohdistettiin Haitin pääkaupungin kohdalle Port-Au Princen kohdalle ja tämä tehtiin täysin tarkoituksellisesti. Varsinkin kun sen väkiluku on yli 1,2 miljoonaa ja sillä väestömäärällä on helppo harjoitella väestönhallintaa ja verrata sitä johonkin suureen yhdysvaltalaiseen suurkaupunkiin, mitenkä siellä tapahtuisi sen jälkeen kun on kaikki romutettu.

Yhdysvalloissa tämänkaltaisiin esim. sisällissodan aiheuttamiin armeijan väestönhallinta operaatioihin tarvittaisiin suunnattomat resurssit ja tämän vuoksi USA:ssa on perustettu erillinen kansalliskaarti (national guard), joka saisi poikkeustilan johdosta lisää valtaa.Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on jo määrännyt että kaikki Afghanistanissa olevat joukot vedetään pois vuoteen 2011 mennessä ja heitä tullaan tarvitsemaan mahdollisessa III-maailmansodan aiheuttamassa konfliktissa jota rikollinen maailmaneliitti apureineen on yrittänyt saada alulle lähi-idässä.

Mutta hyvin monien tietolähteiden mukaan tämä ns. kolmannen maailmansodan aiheuttava konflikti tulee tapahtumaan Israelissa ja jos paikkana on Israel niin kyse on hyvin todennäköisestä false-flag iskusta, minkä nojalla Israel ja USA aikovat hyökätä Iraniin. Sekä myöhemmin myös Pakistaniin ja sen jälkeen olisi vuorossa myös Intia jne. Vaikka Venäjä tietenkin kuuluu illujen vakituiselle vihollisten listalle ja se saattaa myös pistää jarrua tämän rikollisen maailmaneliitin suunnitelmille kuten he onnistuivat estämään kolmannen maailmansodan syttymisen 08.08.2008 Etelä-Ossetiassa. Se oli illuminatin siionisteille kova takaisku ja seuraavaa kertaa he eivät enää aio tyriä. Öljy kun on näille eliittiroistoille sellainen luonnonvara/asia että siitä pitää sotia hinnalla millä hyvänsä ja mitä suurempi sota, niin sen enemmän se tuo hilloa illujen rikkaimmalle portaalle (Rockefeller suku).