http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 14, 2010

Sikainfluenssarokote pandemrix on aiheuttanut pysyviä keuhovaurioita

Tällä hetkellä Kuopion yliopistollisessa keskussairaalassa on ollut 17 henkilöä tehohoidossa joista viidelle on tullut pysyviä keuhovaurioita pandemrix sikainfluenssarokotteen sivuvaikutuksista.

Keuhko-osastolla on ollut pelkästään jo yli 52 ihmistä hoidettavana. Mutta Kuopion yliopistollisen keskussairaalan ja terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan vain laaja rokotettavuus on ainoa keino jolla epidemia saadaan haltuun. Tästä syystä koko kyseinen artikkeli julkaistiin mediassa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos valehtelee että mitä useampi rokotteen ottaa, sen vähemmän taudille alttiita ihmisiä on ja epidemia häviää itsestään. Jos moni jättää ottamatta rokotteen, he voivat sairastua virukseen uudelleen ja edelleen levittää sitä lähiympäristöönsä.

Tällaiset ovat siis maamme terveydenhuoltoviranomaisten keinot pitää yllä sikainfluenssapropagandaa.Jokatapauksessa tämä on vasta alkusoittoa tulevalle, koska Espanjan taudin kaltainen virus on vielä laittamatta liikkeelle ja jos se laitetaan liikkeelle niin silloin se leviää kuin rutto. Ja jos näin tapahtuu niin tämä illuminatin roistoeliitti ei mitään vastarokotetta aio laittaa markkinoille. He korkeintaan kehittävät uuden rokotteen, joka tappaa samantien sisältäen samantasoisen viruksen kuin Espanjan tauti.Nyt on myös tullut jo internetissä ilmi että pandemrix-rokote on aiheuttanut lukuisia keskenmenoja.

Toinen aalto

Mediassa on toisteltu monta kertaa tästä sikainfluenssan "TOISESTA AALLOSTA". Tällaista ei kuitenkaan ole vielä missään julistettu alkavan. Mutta tässä on kuitenkin selkeä agenda takana ja se tarkoittaa toisen sikainfluenssarokotteen lobbaamista. Kun useiden tietojen mukaan kaksi annosta pandemrix rokotetta riittää heikentämään kehon immuuniteettijärjestelmän radikaalisti, jolloin se toimisi on ns. biologisena aseena. Ja tästä syystä esim. terveydenalan henkilökunta suosittelee kahden rokotteen ottamista. Toki heistä murto-osa vain tietää rokotteiden olevan väestön vähennyksen tarkoitettu biologinen ase.
WHO:n kansainvälinen pakkorokotusmääräys


Kansainvälisellä terveysjärjestö WHO:lla on mahdollista antaa kansainvälinen pakkorokotusmääräys ja se voi tehdä sen minä hetkenä hyvänsä. Kuitenkin jos ihan järjellä ajattelee niin tällaista määräystä ei ihan välittömästi anneta vaan se tapahtuisi vasta silloin, kun pandemrix rokotteen ottaneiden henkilöiden sairastuminen alkaisi näkyä suurina kuolinlukuina kansainvälisesti.

Sitten WHO valehtee median kautta että nämä kaikki kuolemansairaat ihmiset ovat sairastuneet sikainfluenssaan ja pelottelevat loputkin rokotteesta kieltäytyneet hyväksymään pakolliset rokotukset. Tähän tarvitaan Yhdysvalloissa armeijan väkivaltakeinoja ja poikkeustila. Suomessa riski tämänkaltaiseen perustuslain rikkomiseen on myös olemassa, joka tunnetaan ns. valmiuslakina. Mutta muuten on kyllä hyvin vaikea kuvitella että tässä maassa Suomen armeijan aseistetut sotilaat joutuisivat käyttämään tätä kansaa vastaan väkivaltakeinoja pakottaessaan rokotteesta kieltäytyneitä Suomen kansalaisia tulemaan piikitettäväksi immuniteettijärjestelmää tappavalla sikainfluenssarokotteella.