http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 01, 2010

Helsingin yliopiston tutkija tekee väitöskirjan jossa debunkkaa salaliittojaHelsingin sanomat julkaisi äskettäin mielipidesivulla 31.01.2010 Vesa Raiskilan kirjoittaman vastineen otsikolla "Historiaan mahtuu lähes loputon määrä salaliittoja" aiemmin Jonas Sivelän aiemmin esiintyneeseen sepostukseen, jossa hän vertasi salaliittoja uskomuksina menninkäisiin ja peikkoihin. Sivelä on tutkija ja edustaa tiedettä missä tutusti kaikki debunkkauksen kohde jätetään tyystin tutkimatta.

Tässä hieman pätkää Sivelän tarinoinnista:

"Ennen kehitimme ympärillemme tonttuja, peikkoja ja menninkäisiä. Yritimme selittää outoa ja vaikeasti ymmärrettävää.

Urbaanit legendat ja salaliittoteoriat ovat nykyajan tarinoita. Ne kierrättävät perinteisiä teemoja nyky-ympäristössä. Tarinoita kerrotaan ikään kuin ne olisivat tosia. Usein ne käsittelevät julkisuudessa esiintyneitä asioita, jotka huolestuttavat.

Salaliittojen kehittely rikastuttaa populaarikulttuuria. Dan Brownin bestsellereissä esiintyvät niin temppeliherrat kuin vapaamuuraritkin. Ja olisiko X-Files yhtä jännä, jos taustalla ei kummittelisi Tupakkamies salaisine tavoitteineen?

Salaliittojen kahdeksan kärki

(Jonas Sivelä)

JFK. Virallisen näkemyksen mukaan Lee Harvey Oswald murhasi Yhdysvaltain presidentin John F. Kennedyn 1963.

Kaikesta kuitenkin näkee, että oudosti harhailleen luodin taustalla olivat myös ainakin CIA, KGB, mafia, Richard Nixon ja Fidel Castro.

Kuulentoja ei tehtykään 1969–1972. Tämän osoittaa esimerkiksi Yhdysvaltain lippu, joka liehui, vaikkei Kuussa ole ilmakehää. Koko spektaakkeli kuvattiin studiossa.

Hiv ja aids. Etelä-Afrikan entisen presidentin Thabo Mbekin mukaan hiv ja aids ovat lääketehtaiden ja CIA:n kehittelemiä. Tavoitteena on lisätä lääkkeiden kauppaa.

NWO (New World Order) eli uusi maailmanjärjestys. Pieni kansainvälinen eliitti johtaa todellisuudessa maailmaa.

Sen tavoite on keinoja kaihtamatta luoda yksi suuri maailmanhallitus. NWO:n taustalta löytyy pankkiireja, poliitikkoja ja salaseuroja.

NWO on suurten salaliitoteorioiden arkkiroisto. Sen kerrotaan tapattaneen esimerkiksi prinsessa Dianan.

NWO on kehittänyt aidsin ja miksei sikainfluenssankin.

Ufoja

ja avaruusolentoja on olemassa. Niitä piilotellaan salaisessa yhdysvaltalaisessa sotilastukikohdassa Area 51:ssä Nevadan osavaltiossa.

Kaikki vallankahvassa ovat oikeasti avaruusolentoja.

Syyskuun 11. päivän iskujen takana eivät olleet arabiterroristit vaan Yhdysvaltain hallitus. Iskuilla haluttiin oikeuttaa hyökkäykset Afganistaniin ja Irakiin. Tavoite oli saada hallintaan maiden öljyvarannot ja elvyttää sotateollisuutta.

Sikainfluenssa. H1N1-virus on kehitetty laboratoriossa. Sillä tavoitellaan lääkemyynnin kasvua ja hillitään maailman ylikansoitusta.

Ilmastonmuutos on huijausta. Sen taustalla toimii laaja tuhansien tutkijoiden verkosto, jonka tavoite on varmistaa itselleen toimeentulo lypsämällä rahaa tutkimuksilleen."


Kyseinen kaveri ei taida edes tietää mitä koko NWO:lla tarkoitetaan. New World Order, eli uusi maailmanjärjestys ja ei se NWO nimellä esiinny yksikään salaseura. Illuminati ja sen monet maailman vaikutusvaltaisimmat haarahärjestöt kuten CFR, Trilateral Comission, Committee of 300 käyttävät NWO agendaa heidän suunnitelmissaan. Tähän ei olkinukketekniikkaa käyttävät tutkijat pysty koska se teettäisi heidän aivoillaan liikaa työtä. Heillä kun ei ole tapana käyttää koskaan avointa mieltä kun se ei kuulu tieteen periaatteisiin. Sillä tiede on uskonto jonka auktoriteetteja ei kenelläkään ole oikeus kyseenalaistaa ja varsinkin salaliittoihin tai ufoihin liittyvät asiat on tiede uskonnossa niputettu pseudotieteen piiriin ja jos tutkijana lähdet puolustelemaan niiden olemassaoloa niin sen jälkeen olet helposti työtön tutkija.Vesa Raiskilan Helsingin-Sanomiin 30.01.2010 kirjoittama vastine

On kyllä kuitenkin valitettavaa todeta että ei nämä vastakirjoitukset saa muuttamaan niiden mieltä jotka ovat tiukasti edelleen kiinni valtamedian suuressa hypnoosissa. Tätä hypnoosia edustaa siinä myös tiedeinstituutio koska se on uskonto.

Illuminatin ympärille rakentunut salaliitto taas ei ole uskonto koska siitä löytyy todisteita. Uusi maailmanjärjestys ollaan jo aikoja sitten todistettu oikeaksi kun George Bush vanhempi otti sen puheeksi YK:ssä jo vuonna 1991. Sen sijaan vain harvat valtionpäämiehet ovat uskaltaneet varoitaa kansojansa tältä maailman salaiselta hallitukselta kuten Eisenhower tai John F. Kennedy joka taas paljasti käytännössä koko illuminatin valtakompleksin minkä jälkeen hänet hyvin nopeasti ammuttiin.


Bush vanhemman puhe uudesta maailmanjärjestyksestä 1991 YK:ssa


Obaman puhe uudesta maailmanjärjestyksestä


Henry Kissinger puhuu uudesta maailmanjärjestyksestä


Kissinger puhui uudesta maailmanjärjestyksestä jälleen vuonna 2009


Englannin pääministeri Gordon Brown puhuu uudesta maailmanjärjestyksestä

Uusi maailmanjärjestys valtamediassa

Uusi maailmanjärjestys alkaa hahmottua - YLE 03.04.2009

Tämän ylläolevan uutisoinnin jälkeen uusi maailmanjärjestys on ollut aika hämärässä valtamedian suunnalta paitsi siihen selkeästi viittaavat uutisoinnit YK:n ja muiden valtioiden kaavailemasta maailmanvaluutasta.

Juttu on vaan niin että jos ei pidä silmiään auki nykymaailman menossa niin ei tiedä mistä puhutaan ja sama koskee myös näitä maailman asioita josta jokaisen pitäisi tietää. Mutta tämä ei ole kaikille mahdollista koska meillä on tämä illujen kontrolloima valtamedia joka kertoo sen pihdeissä oleville lampaille mikä on totta ja mikä taas ei ja näyttää varsin huolestuttavalta että tiedettä edustavat tutkijat kuuluvat näköjään samojen lampaiden joukkoon. Kun siitä lammaslaumasta lähtemiseen eit tarvita mitään muuta kuin ns. vanginvartijatietoisuuden puhkaiseminen ja tämä vanginvartijatietoisuus on David Icken käyttämä termi, joka kuvaa auktoriteettien (media) kautta aivopestyn/hypnotisoidun ihmisen tietoisuutta ja sen tilaa. Heti kun hän yksilötasolla oivaltaa olevansa ulkoisten auktoriteettien (valtamedia) hyväksikäytetty on hänen vanginvartijatietoisuutensa puhjennut. Tämänkin blogin vakituisille lukijoille tuo on varmaan menneisyydestä tuttu juttu ainakin itse voin tunnustaa että vuonna 2002 loppui meikäläisen median kautta aivopesty "menninkäisen" usko Al-Qaidaan.