http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 10, 2013

Wall Street Journal Kreikasta: "Euromaat eivät saa koskaan rahojaan takaisin"Wall Street Journal paljasti tuoreessa pääkirjoituksessaan, että Euromaat eivät tule saamaan koskaan rahojaan takaisin. Eli monikansalliset pankkiirit ryöväävät kaiken.

Pankkiiri-eliitti yrittää nyt pitää kaikkensa pysyäkseen vallassa ja tekee sen talouden keinoin, eli velkaorjuudella orjuuttamalla valtiot. Koska valtioiden ottama velka painetaan 90 % virtuaalisena bittirahana valtioille ja valtiot joutuvat sitten maksamaan sen korkojen kera takaisin.

EU:n tulevaisuus on nyt vaakalaudalla ja kulisseissa käytävät neuvottelut Euroopan unionin sekä Yhdysvaltain hallituksen välillä ratkaisevat seuraavat siirrot tässä globalistien haluamassa EU:n liittovaltiohankkeessa, jota yritetään lobata sillä keinoilla, että se parantaisi EU:n talousjärjestelmää. Mutta toisi kuitenkin vain tilalle kokonaisia kansakuntia orjuuttavan valtiollisen fasismin.

Viimeisten tietojen mukaan näiden EU:n ja Yhdysvaltain välisten neuvottelujen henki on ollut kiusallinen ja syystäkin, koska nyt EU:n niiltä harvoilta päättäjiltä, joilla vielä löytyy puhdas omatunnon ääni pystyy vielä jarruttamaan tämän monikansallisen pankkiiri-eliitin juonia ja kääntämään kurssia kohti parempaa.


Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt+se+sanottiin+aaneen+kreikasta+euromaat+eivat+saa+koskaan+rahojaan+takaisin/a2194001

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=1160

http://www.hs.fi/talous/a1373247738669