http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 01, 2013

SUPO haluaisi lisää oikeuksia Suomen internetin vakoiluun ja seuraamiseenSuomen suojelupoliisin (SUPO) päällikkö Antti Pelttari on kertonut haluavansa SUPO:lle lisää toimivaltuuksia valvoa Suomen internet-liikennettä. Ruotsalainen radiotiedustelulaitos (FRA) aloitti toimintansa 5-vuotta sitten (2008).


Kuvassa SUPO:n nykyinen päällikkö Antti Pelttari.

Pelttarin mukaan Suomen kyberuhat ruuhkauttavat SUPO:n työtä ja hänen mukaansa suojelupoliisilla tulee olla myös keino havaita mitkä näiden kyberuhkien taustalla ovat.

Pelttari vielä painottaa, että Yhdysvaltojen NSA:n harjoittama vakoilu ei tullut SUPO:lle yllätyksenä.Tavalliselle kansalle ei kuitenkaan edelleenkään olla kerrottu, että mitä nämä jo Suomen presidentti Sauli Niinistönkin suusta kuulleet kyberuhat oikein ns. kansankielellä oikein tarkoittavat. 

Kyberuhka tulee Englanninkielen sanoista "kyber threat", eli verkko uhka = internet uhka... Että jos nyt käytetään ns. loogista talonpoikaisjärkeä, niin internet ei kyllä uhkaa ketään muuta kuin tätä maailman valtaeliittiä ja heidän pyörittämiä monikansallisia korporaatioita, jotka luuhistuvat nyt tämän kollektiivisen heräämisen aikana.

Eli kansoja pitäisi sitten alkaa suojaamaan kansallisilta kyberuhilta, eli kollektiiviselta heräämiseltä, ettei vaan ihmiskunta saisi saavutettua kriittistä massaa ja sysättyä tämän valtaeliitin pois vallasta. Jonka jälkeen enää yksikään yksityisomisteinen rosvopankki ja niiden pankkiirit eivät enää orjuuttaisi yhtä ainuttakaan valtiota ja köyhyys olisi poistettu koko maailmasta myös tämän johdosta.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/talouselama_supo_haluaa_lisaa_valtuuksia_verkkoviestinnan_seuraamiseen/6697558

http://yle.fi/uutiset/voisiko_nato_suojella_kyberuhalta/6693618