http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 03, 2013

Saksalaisekonomisti: Suomi jättää euron ensimmäisenäDeutsche Bankin vanhempana neuvonantajana työskentelevä Thomas Mayer ennustaa, että Suomi jättää euron ensimmäisenä. Hänen mukaansa euroyhteistyön politisoituminen saattaa johtaa siihen, että vahvemmat maat jättävät euron ensimmäisenä ja Mayerin mukaan Suomi on näistä lähtijöistä ensimmäisiä maita.

Suomi kun ei enää osallistu täysillä pelastuspaketteihin ja vaatii vielä niiden tueksi vakuuksia kaikille avustussummille.

Mayerin mukaan Suomi haluaa suojautua euron avulla Venäjältä, mutta hänen mukaansa parempi vaihtoehto olisi NATO.

On aika uskomatonta NATO-lobbausta Suomen mediassa tämän saksalaisekonomin puheet. Pikemminkin Suomen liittyminen NATOO:n vaarantaisi koko valtiollisen järjestelmän ja toisi tänne ns. patrioottilait, jonka jälkeen valtiollista järjestelmää ei olisi enää kenelläkään oikeus arvostella julkisesti.

Kuitenkin yksityiset pankit ja niiden takana olevat suuret valtatahot haluavat ajaa Suomen NATOO:n ja ovat lobanneet Suomen presidentinkin NATO-myönteiseksi. Sieltä on myös Kokoomus ajettu NATO-myönteiseksi ja pyritään tekemään kaikki, että Suomen valtio liittyisi sotilasliitto NATO:n jäseneksi ja kaiken takana hengittää vielä mahdollisen III-maailmansodan strategiat, minkä vuoksi Suomi on ajettava NATO:n jäseneksi, jonka jälkeen Suomi olisi virallisesti vihollismaan naapurivaltio.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/talous/2013070317222277_ta.shtml

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2013/07/03/ekonomisti-suomi-voi-olla-ensimmainen-eurosta-lahtija/20139265/12