http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 16, 2013

Roundup kasvimyrkyn vaarallisuus salattu Suomessa
Monsanton Roundup-kasvimyrkkyjen vaarallisuus ja sen vaikutukset ollaan salattu myös Suomessa, jotta ihmiset eivät pääsisi jyvälle miten heitä myrkytetään elintarviketeollisuuden toimesta.

Yhdysvalloissa tiistaina Huffington Postissa julkaistussa raportissa kerrotaan, että Suomessakin käytössä olevan kasvimyrkyn vaarallisuus on salattu koko Euroopan Unionissa sekä Yhdysvalloissa. Raportin mukaan EU:n komissio on tiennyt maailman eniten myydyn Roundup torjunta-aineen vaaroista jo vuodesta 2002 lähtien.

Tutkijat havaitsivat, että glyfosaattia kestävä geenimuunneltu vilja aiheuttaa myös keskenmenoja maatilojen eläimille. Viljan oheen on kytkeytynyt aiemmin tuntematon taudinaiheuttaja, jonka elinolot tämä Monsanton Roundup kasvimyrkky mahdollistaa.

Huffington Postin mukaan Roundup-kasvimyrkkyä valmistava Monsanto ajaa parhaillaan EU:n parlamentissa läpi geenimuunnellun viljan kasvattamista sallivaa lainsäädäntöä. Raportin julkaisi Earth Open Source niminen järjestö, joka pyrkii edistämään kestävää ruuan tuotantoa.
Monsanton Roundup-tuholaismyrkyn salaaminen EU:n sekä Yhdysvaltain sisällä johtuu siitä, että
kyseinen elintarvikkeiden myrkyttäminen on osana YK hanketta agenda 21, jonka päätarkoitus on
depopulation, eli maailman väestön vähennys.

 

Yhdysvaltain Georgiassa sijaitsee jo tällainen tuntemattomien varakkaiden yksityishenkilöiden pystyttämä Georgia Guidestones graniittimonumentti Elbertin piirikunnassa, johon on kirjoitettu että maailmassa tulisi olla vain 500 miljoonaa ihmistä, jotta täällä pystyisivät kaikki elämään normaalisti.

Tämä kyseinen teksti muistuttaa hyvin paljon sitä maailman valtaeliitin suunnitelmaa uudesta maailmanjärjestyksestä samanlaisine depopulaatiohankkeineen.

Yksi depopulaatiohanke joka on jo käynnissä on tämä elintarviketeollisuuden myrkyttäminen Monsanton toimesta sekä myös näiden lukuisten yksityisten suihkukoneiden suorittamat kemikaalisuihkutukset (Eng. chemtrails), jolla myrkytetään ilmakehään monia myrkkyjä ihmisten hengitettäväksi. Mutta myös yksi väestön vähennysmuoto on myös rokotukset, koska niillä saadaan heikennettyä erityisesti nuoremman valtaväestön immuniteetti.

Jokainen pystyy suojautumaan Monsanton myrkytykseltä käyttämällä enemmän orgaanisia elintarvikkeita, eli luomua ja vaikka se on kalliimpi vaihtoehto, niin terveys kannattaa kuitenkin pistää etusijalle näiden myrkytettyjen halvempien elintarvikkeiden sijaan.

Lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Raportti+Suomessa+k%C3%A4ytetyn+kasvimyrkyn+vaarallisuutta+salattu/1135266792715

http://www.youtube.com/watch?v=YIryovc-2lM

http://www.morphcity.com/home/71-food-and-depopulation-part-2-of-4