http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 26, 2013

Öljynporays korporaatio Halliburton myönsi peitelleensä Meksikonlahden öljykatastrofin tutkimuksiaTeksasilainen öljynporaus-yhtiö Halliburton on myöntänyt Yhdysvaltain oikeusministeriölle (U.S. Department of Justice) peitelleensä Meksikonlahden öljykatastrofin tutkimuksia.Meksikonlahden öljykatastrofi sai alkunsa siitä, kun Deepwaters Horizon niminen öljynporauslautta räjähti ja turmassa kuoli 11 työntekijää. Turma paikka sijaitsi n. 70 km päässä Yhdysvaltain, Louisianan rannikosta.

Halliburton-yhtiö oli tukkinut Meksikonlahden öljykatastrofissa  Deepwaters Horizon öljynporauslautan putket sementillä, jotta saisi peitettyä turman todellisen syyn että tämä öljynporauslautta pikemminkin räjäytettiin tahallaan. Halliburton-yhtiö on tehnyt kovaa tulosta mm. lähi-idässä, kun ensin USA:n armeija on pommittanut useat lähi-idän kaupungit hajalle ja Halliburton-yhtiö aloittanut sitten ennaltasovitut jälleenrakennusprojektit uusien monopolisopimuksien yksinoikeudella.  

Yhtiön yksiä tunnetuimpia pääomistajia on Yhdysvaltain hallituksen entinen varapresidentti Dick Cheney. 

Tällaiset parasiittiyhtiöt kuten Halliburton ovat tunnettuja siitä, että ne tunkeutuvat aina niihin maihin, jonne USA:n armeija hyökkää. Koska jos esim. Syyriassa meni vielä muutama vuosi todella hyvin ja maa oli kuin paratiisi. Mutta eipä mennyt kauan kunnes USA:n yksityiset konsulttiyhtiöt tulivat neuvottelemaan, että mitenkä kyseisen maan pankkijärjestelmä saataisiin näiden monikansallisten parasiittien käsiin, jottta kyseisen maan talous saataisiin kuralle.

Tämä kaikki yhden pienen valtaeliitin temput yritetään nyt saada myös Syyriassa toteutumaan ja jos nämä jenkkikonsulttien neuvottelujen kohteena olevat maat eivät suostu näiden monikansallisten paratiitti-yhtiöiden ryöstettäviksi, niin USA:n armeija pistetään lopulta hyökkäämään sinne ja Syyriaan hyökkäystä ollaankin valmisteltu jo useita vuosia, mutta maalla kun sattuu olemaan turvatakuut Venäjän kanssa, niin tämän vuoksi hyökkäystä ei olla vieläkään uskallettu toteuttaa kuin vain rahoittamalla Syyrian kapinallistaistelijoita, jotka ovat koko ajan olleet rankasti tappiolla.


Lähde: http://www.davidicke.com/headlines/87741-halliburton-pleads-guilty-to-destroying-gulf-spill-evidence

http://uk.finance.yahoo.com/news/halliburton-pleads-guilty-destroying-gulf-001952584.html

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194828550310/artikkeli/halliburton+tuhosi+vuoden+2010+oljyturman+todisteita.html