http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 03, 2013

USA-suhteiden asiantuntija: Snowden joutuu linnaanUSA:n sisä ja ulkopoliitikan asiantuntija Mika Aaltola uskoo, että NSA-tietovuodosta epäilty Edward Snowden joutuu vangituksi Yhdysvaltain viranomaisten toimesta. Hänen mukaansa Moskovan lentokentällä jumissa olevan miehen vaihtoehdot alkavat olla vähissä.

Yhdysvaltain NSA (National Security Agency) on kokenut kaikki siihen liittyvät vakoiluun liittyvät paljastukset erittäin kiusallisena ja jenkkien hallinnon mukaan tällainen tietovuoto on suuri maanpetos. Eli siis se, että joku yksityishenkilö tuo julki valtamediassa sen millainen hirmuhallinto USA:n takana hengittää ja minkälaiset likaiset vakoilukonstit on heidän käytössään yötä päivää.

Pikemminkin tämä koko NSA:n vakoiluskandaali on tuonut nyt julki sen, että kaikki väitteet Yhdysvaltain puolelta harjoitetusta koko maailmanväestöön kohdistuvasta vakoilusta ei ole missään vaiheessa ollut mitään foliohattujen harhoja, vaan täyttä todellisuutta. Mutta valtamedia on pitänyt koko maailmanväestöön kohdennettua massaa täysin pimennossa näiden asioiden suhteen, koska valtaeliitti pelkää menettävänsä otteensa tähän ihmisten massaenemmistöön. Milloin kaikki entiset sirkushuvit (tv, elokuvat, biletys jne.) alkavat tuntua entistäkin merkityksettömiltä.Tämä koko NSA:n vakoiluskandaali on saanut taas useat miljoonat ihmiset hereille ja mitä vähemmän tähän heräämisprosessiin liittyy enää pelkoa, niin sitä enemmän tämän kollektiivisen tietoisuuden energiat pääsevät leviämään planetaarisesti eteenpäin ja pistää taas eteenpäin näitä kokonaistietoisuuden energiasidoksia.

Silloin kun yksi ihminen herää vanginvartijatietoisuudesta yksilötietoisuuteen, niin tämä tapahtuu samanaikaisesti myös 100:lla muullakin henkilöllä, koska näin toimii meidän kaikkien yhteinen kollektiivinen tietoisuusverkosto.

Tämä kyseinen tietoisuusverkoston polarisoituminen aina 100-kertaisesti ihmisten keskuudessa on jo testattu aikanaan apinoilla ja huomattu sen toimivuus käytännössä ja se tuntee nimen "sadan apinan teoria".

Valtamedian takana oleva eliitti pyrkii edelleen hyödyntämään lähes kaiken uutisointinsa maailman tapahtumista niin, että niihin liittyisi mahdollisimman paljon pelkoa, jotta ihmisväestö pystyttäisiin pitämään sen pelon avulla ns. kurissa, jolloin taas ihmisyksilöt pysyvät helpommin kollektiivisessa unessa, kun eivät vielä kykene välttämättä filtteröimään näitä uutisia niin, että pystyisivät näkemään että millä tavalla niillä halutaan meitä kollektiivisesti hallita.

Kollektiivisesta unesta heräämisen prosessi on aina yksilökohtainen jokaiselle meille ja se tapahtuu jokaisella omalla tavalla ja vauhdilla.