http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 20, 2013

Snowdenin tapaus etenee: Nyt internetvalvonnasta tehtiin julkisesti hyväksyttävääYhdysvallat saattavat nyt kumota urkintaohjelmaan liittyvien tietojen salassapidon. Tämä kaikki liittyy selvästi tietovuotaja Edward Snowdenin ilmituomaan vakoiluskandaaliin ja nyt sitten lopulta tästä NSA:n vakoilusta tehdään maailmalla julkisesti hyväksyttävää.

Tämä massojenhallinta-tekniikka on ollut aiemminkin aivan sama:

  1. Luodaan ongelma (Snowden paljastaa NSA:n vakoilun)
  2. Syntyy reaktio (Syntyy vakoiluskandaali)
  3. Luodaan ratkaisu (NSA:n ja Yhdysvaltain hallinnon vakoilusta tehdään julkisesti hyväksyttävää) 
Nyt Yhdysvaltain tiedustelupalveluun kuuluva Office of the Director of National Intelligence (ODNI) virasto sanoo, että vakoilutietoja on nyt hyvä antaa julki, kun sitä kerran on jo osittain vuotanut ODNI:ssä käydään nyt läpi, että mistä tiedoista voitaisiin kumota salausmääräys.

Yhdysvaltain turvallisuusvirasto alkoi kerätä suuremman määrän kansalaistensa puhelutietoja valtaeliitin lavastamien syyskuun 2001 terrori-iskujen jälkeen. Tästä seurasi sitten Patriotism Act
Yhdysvallat alkoi kerätä puhelutietoja vuoden 2001 terrori-iskujen jälkimainingeissa. Turvallisuusvirasto NSA säilyttää puhelutiedot viideltä vuodelta. Tästä seurasi sitten välittömästi uusi patrioottilaki (Eng. Patriot Act),jonka jälkeen jokainen USA:n kansalainen voisi olla potentiaalinen terroristi ja tästä käytetään siellä nimitystä domestic terrorist, eli kotimaan terroristi.

Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA ei ole juuri missään vaiheessa valvonut Yhdysvaltain kansalaisten turvallisuutta. Vaan tämä vakoilukonttori valvoo vain tämän valtaeliitin etuja ja turvallisuutta, koska tämä eliittiporras pelkää valta-asemansa puolesta nyt enemmän kuin koskaan. Sillä ei tarvita kuin vain juuri oikeankokoinen kriittisen massan kollektiivinen herääminen, niin tämän pankkiirieliitin dynastian valtakausi loppuu sillä seisomalla. Myös sen jälkeen enää yhdenkään valtion ei tarvitse enää olla näiden multimiljardööri-riistäjien velkaorjia, vaan jokainen valtio saa painattaa omat valuuttansa.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/seuraus_snowdenin_paljastuksesta_valvontaa_ei_pideta_enaa_salassa/6741656