http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 31, 2013

Sionistijärjestö Simon Wiesenthal: J. Kärkkäinen kansallinen vaara


Sionistien ihmisoikeusjärjestö Simon Wiesenthal lähetti Suomen presidentti Sauli Niinistölle avoimen kirjeen, jossa se ilmaisi huolensa Magneettimedia nimistä ilmaisjakelulehteä julkaisevaa J. Kärkkäisen tavarataloketjua kohtaan.

Simon Wiesenthal järjestö pitää lisäksi Magneettimediaa julkaisevaa tavarataloyrittäjä Juha Kärkkäistä vaarallisena.Wiesenthal järjestön kansainvälisten asioiden vastaava johtaja Shimon Samuels vaatii kirjeessä presidentti Niinistöä käyttämään omaa asemaansa ja arvovaltaansa tuomitsemaan Kärkkisen ja Magneettimedian toiminnan.

Samuelsin mukaan Magneettimediassa julkaistuissa artikkeleissa käytetään sekaisin ilmaisuja "sionisti" ja "juutalainen", josta Wiesenthal järjestön mukaan voi herättää vihaa juutalaista väestöryhmää kohtaan.Jos nyt palautettaisiin faktat pöydälle ja tutkailtaisiin, että miksi Yhdysvaltain hallitus on täynnä sionisteja ja tukee täysin Israelin valtiota.


Maailman rikkain juutalais-sionistinen pankkiirisuku Rothschilds rahoitti Israelin valtion perustamisen lähes täysin ja on edelleen tukemassa sionistisen uuden maailmanjärjestyksen toteutumista.


Rothschildsien pankkiirisuku oli myös merkittävä tekijä Yhdysvaltain sisällissodissa ja rahoitti niiden käynnistymisenkin vain sen takia, että pyrkivät tuolloin 1800-luvulla saamaan yksityisen rahalaitoksensa Yhdysvaltoihin.

Rothschildien pankkiirisuvun johdossa toimi aikanaan muuan Mayer Armschel Rothschild, joka jo vuonna 1790 sanoi näin; "Antakaa minulle kaikki valta kontrolloida muiden valtioiden varoja, niin en enää välitä siitä kuka säätää lait".

Ja tässä onkin tämän nykyäänkin maailmanvaltaa itsellään pitävän valtaeliitin agenda pähkinänkuoressa. Eli ryövätä valtiot kuiville ja tehdä se vain vallan takia. Sillä jos tämä valta/pankkiirieliitin käsissä on n. 95 % koko maailman varallisuudesta, niin tuolla lopulla 5 % osuudella joudumme kaikki muut tulemaan toimeen, että eipä ole ihme miksi niin monella menee niin kurjasti. 

Ja tätä talouseugeniikkaa ei saisi sitten mikään ilmaisjakelulehti julkaista, koska se tuo julki että tämän tyrannimaisen taloussorron takana on maailman kulisseissa salaa toimiva sionistinen maailmaneliitti.

Siitä on sitten annettava maailman vaikutusvaltaisimman ja korruptoituneen juutalais-sionistien ihmisoikeusjärjestön tuomioita mm. kansankiihotuksesta.   

Sekö on kansankiihotusta jos joku uskaltaa kertoa totuuden tämän sionistisen pankkiirieliitin taustoista, jotka eivät kestä päivänvaloa.

J. Kärkkäisen julkaisema Magneettimedia on uhka vain tälle sionistiselle pankkiirieliitille, koska he pelkäävät  näiden asioiden päivänvaloon tuloa. Salaisuuden verhot ovat kuitenkin avautuneet viimeisten vuosien aikana ja yhä useampi herää tästä laajasta ihmismassasta sekä kokee usein sisäisen kutsumuksen alkaa tekemään tätä informaatiosoturin työtä myös omassa henkilökohtaisessa elämässä ja se on merkki siitä, että on oikealla tiellä. Sillä yhdessä suuressa joukossa tämä kollektiivisen tietoisuutemme tieto on valtaa.

Jokainen meistä voi tehostaa tämän tietoisuuden leviämistä mm. perustamalla oman blogin ja verkostoitua internetissä keskenään. Sillä mitä suurempi tietoisuuden verkosto, niin sitä enemmän se tuottaa tulosta ja avaa yhä useampien ihmisyksilöiden silmät. Näin sitten koko väestön massatietoisuuden verkosto puhdistuu, kun yksilöitä syntyy tasaiseen tahtiin. 

Anna siis sisäisen valosi, eli tietoisuutesi loistaa ja vie sitä eteenpäin. 

Lähde: http://www.kp24.fi/uutiset/lehtiteema/1480/342403/1/Juutalaisj%C3%A4rjest%C3%B6-K%C3%A4rkk%C3%A4inen-kansallinen-vaara-

http://www.algemeiner.com/2013/07/29/simon-wiesenthal-center-condemns-finlands-juha-karkkainen-tycoon-publisher-of-antisemitic-free-newspapers-as-a-national-danger/

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2010/09/rothschildien-valta.html