http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 28, 2013

Kuuluisa hakkeri kuoli päivä ennen aikeissa paljastaa sydämentahdistimiin liittyvän salaisuuden


Maailmankuulu hakkeri Barnaby Jack (35) on kuollut. Hän kuoli vain päivä ennen kun hänen oli tarkoitus tuoda julki sydämentahdistimiin liittyvät turvallisuustekijät. Sillä sotilasliitto NATO on jo tällä hetkellä eripuolilla maailmaa solminut useiden lääketeollisuuden yritysten kanssa monopolisopimuksia sydämmentahdistin laitteista. 

Suomessa tästä mainittiin jo mediassa äskettäin, kun Oululainen Spektikor sai NATO-sopimuksen

Spektikor valmistaa kertakäyttöisiä EKG-ilmaisimia, jotka kertovat potilaan sykkeen led-valojen avulla. NATO:n avulla tilaus aukesi Suomen puolustusvoimien kautta, kertoi Spektikorin toimitusjohtaja Kari Kivistö.

Laitteen tarkoituksena on Spektikorin mukaan vapauttaa ensihoitajan aika, jolta n. muuten menee n. 6-10 min. potilaan pulssin muutoksen mittaamiseen.Tilanteesta tekee sinällään niin kovin mielenkiintoisen, että tämä äsken San Franciskosta kuolleena asunnoltaan löytynyt hakkeri kertoi viime-viikolla Reutersille, että hän pystyisi hakkeroimaan kenen tahansa uuteen sydämmentahdistimeen ja tappamaan kenet vaan 9 m päästä.

Ylipäänsä asia on niin kovin mystinen, että mikä sotilasliitto Natoa kiinnostaa tavallisille ihmisille suunnatuissa sydämmentahdistimissa niin paljon, että siitä on tehty ihan monopoliluokan bisnes ?  Ettei tässä nyt vaan olisi kyse siitä, että tätä uusien ja modernien sydämmentahdistimien teknologiaa yritettäisiin hyödyntää jatkossa jopa valtaväestön depopulaatio tarkoitukseen.

Lähteet: http://www.prisonplanet.com/hacker-dies-days-before-he-was-to-reveal-how-to-remotely-kill-pacemaker-patients.html


http://www.yrittajat.fi/fi-FI/uutisarkisto/a/etusivun-uutiset/yle-oululainen-spektikor-sai-nato-sopimuksen

http://www.bbc.co.uk/news/technology-17623948

http://www.complex.com/tech/2013/07/pacemaker-hacker-dies