http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 05, 2013

NSA-vuotaja Snowdenin hämärät taustatNSA-vuotaja Edward Snowdenin antoi haastattelun Praxis Films nimiselle tuotantoyhtiölle. Kyseiseltä videolta näkee selvästi sen, kuinka Snowden ei näytä juurikaan millään lailla jännittyneeltä puhuessaan. Ajatella vielä tuota haastattelutilannetta, kun kuuli juuri että n. 200 000 tonnin vuositulot jäivät historiaan sekä joutui jättämään tyttöystävänsä tämän kaiken takia, niin mies ei kyllä videolta näytä kovinkaan alakuloiselta, vaan pystyy kovin rauhallisesti puhumaan ja esittämään asiansa.

Nyt eräs blogisti nimeltä John Rapport on perehtynyt tähän Snowdenin ajojahtiin hieman enemmän ns. tutkivan journalismin keinoin, eli käyttänyt myös omaa päätä sekä ajattelukykyä tämän jutun taustojen selvittelyssän.


Eli Edward Snowden oli siis Hongkongissa töissä tälle NSA:n haarakonttorille joka tunnetaan paremmin jenkkiläisenä Booz Allen Hamilton konsulttiyhtiö-nimellä.

Siellä Hongkongissa sitten Snowden onnistuu pääsemään maailman valtamediassa läpi kaikkien sensuuri-estojen ja saa sanomansa läpi kuin joku maailmanluokan näkyvin huippupoliitikko ja samalla NSA ei onnistu jäljittämään miehen liikkeitä, vaan mies pääseekin pakenemaan Venäjälle.

NSA ei myöskään löydä sitä hotellia Hongkongista, jossa Snowden antoi haastattelun The Guardianin Glenn Greenwaldille.

Onko siis NSA oikeasti noin amatööri maailman suurimpana ja vaikutusvaltaisimpana vakoilukeskuksena jäljittämään yhden miehen sijaintia ja pistämään vaikka agentit perään?

Eikö tämä ala jo kertoa vähän tämän jutun todellisia taustoja, että miten joku aito maailmanpoliittisten arkojen asioiden paljaja (Eng. whistleblower) pääsisi kuin koira veräjästä ja saisi jatkuvasti koko maailmantiedotusvälineiden jakamattoman huomion. Sillä kuten myös Wikileaksin kohdalla, kaikki se mitä senkin kohdalla tapahtuneisiin uutisointeihin on käynyt, ollaan jokainen siitä ja Julian Assangesta kirjoitettu uutinen yritetty kirjoittaa aina siinä muodossa eteenpäin, että se hyödyttäisi vain Yhdysvaltain hallintoa oikealla tavalla.

Enemmänkin koko juttu alkaa vaikuttaa siltä, että tässä on jälleen Pentagonista sumutettu koko maailmanväestöä heidän tutulla informaatiosodankäynnillään, jolla aina pyritään muokkaamaan massojen kollektiivitietoisuutta pelon avulla, jotta suuret väestöryhmät saadaan pysymään ruodussa.Äskettäin tuhoisalla auto-onnettomuudella salamurhattu Rolling Stone -lehden toimittaja Michael Hastings sen sijaan oli aito paljastaja (Eng. Whistleblower) ja hän ei olisi päässyt edes ulos Yhdysvalloista millään lennolla, vaan hänen peräänsä olisi varmasti lähetetty hallinnon agentit ja niin myös todennäköisimmin tehtiin.

Mutta mikä saa Edward Snowdenille tällaista erikoiskohtelua joukkotiedotusvälineiltä, koska kaikki jotka ovat valtamediaa seuranneet jo useita vuosia aktiivisesti ns. hyvällä medialukutaidolla, niin tietävät kyllä tasan tarkkaan sen, että Sionistinen maailmanhallitus ja heidän omistavat ja hallinnoimat monikansalliset mediakorporaatiot ei ota koskaan ylimääräisiä riskejä julkaisemalla täysin aitojen poliittisten toisinajattelijoiden paljastuksia vaikka NSA:sta. Sillä tällaisten uutisointien takana on aina joku intressi, jonka tarkoituksena on jollain tasolla hyödyttää Yhdysvaltain hallintoa sekä Pentagonin sotilastiedustelua tämän propagandan avulla.

Että jos nyt käytetään ns. loogista päättelyä tässä Snowden casen suhteen, niin koko jutun tarkoitus on jollain tasolla tarkoitus manipuloida massoja vanhalla tutulla massojenhallinta kaavalla:

  1. Luodaan ongelma (Snowden paljastaa NSA:n vakoilun)
  2. Synnytetään reaktio (Snowdenille vaaditaan tämän johdosta turvapaikkaa)
  3. Syntyy ennaltasovittu ratkaisu (Tämä on vielä hieman auki, että minne maahan Snowden lopulta päätyy)
Lähde: http://jonrappoport.wordpress.com/2013/06/25/ed-snowden-nsa-and-fairy-tales-a-child-could-see-through/

http://www.infowars.com/friend-michael-hastings-marked-for-death/