http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 08, 2013

USA:n ja EU:n neuvottelut käynnistyivät Liettuassa
Yhdysvaltain ja EU:n neuvottelut käynnistyivät tänään Liettuan pääkaupungissa Vilnassa, jossa yritetään virallisten tietojen mukaan löytää sopua tähän viime-aikoina mediassa huomiota herättäneeseen Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA:n vakoiluskandaaliin.

Neuvotteluissa käsitellään mm. tieto ja yksityisyyden suojaa ja sitä varten on perustettu kaksi erillistä työryhmää. Neuvottelut alkavat samaan aikaan kun Yhdysvaltain ja EU:n väliset vapaakauppaneuvottelut käynnistyvät. Enemmänkin vapaariistoneuvottelut jos totta puhutaan.


Yhdysvallat yrittää tällä tavoin nyt lepytellä vakoiluoperaatioista tuohtuneita EU-maita. Mutta nyt tämän koko Snowdeniin kohdistunut vakoiluskandaali alkaa olemaan jo siinä lopullisessa vaiheessa, jossa nyt tämä massojenhallinnassa käytetty väestön mielipidemuokkaus-kaava Ongelma-Reaktio-Ratkaisu (Eng. problem-reaction-solution) tuo sitten lopullisen konsensuksen esille ja joka tyrkätään tutusti läpi mediassa. Jolloin tämä NSA:n harjoittama vakoilu tehdään yleisesti hyväksyttäväksi toiminnaksi myös jatkossa, koska myös Euroopan valtioiden esitetään vakoilleen maidensa kansalaisia.

Näiden USA:n ja EU:n päättäjien keskeisten neuvottelujen aikana varmasti Hollanti tulee pistämään vastaan tämän liittovaltiohankkeen kehityksen suhteen, koska siellä kyllä tiedetään tämä globalistien suuri suunnitelma ja vielä uskalletaan painaa jarrua vielä niin kauan kuin valtiollinen itsemääräämisoikeus on käytettävissä ja liittovaltio tulisi poistamaan tämän valtiollisen itsemääräämisoikeuden myös Suomelta.

Maailman rikkaimpien pankkiirisukujen vanhin edustaja David Rockefeller kirjoitti jo vuonna 1991 Bilderberg-salaseuran kokouksessa näin:

"Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille sekä Time-lehdelle sekä monille muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet vaitiolovelvollisuussopimuksiamme jo viimeiset 40 vuotta.

Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suurta suunnitelmaamme (Uusi Maailmanjärjestys/New World Order) maailmalle, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuudelle.

Mutta nyt maailma on sivistyneempi ja valmiimpi marssimaan kohti uutta maailmanhallitusta. 

Älykkään eliitin ja monikansallisten pankkiirien määräämisoikeus on varmasti parempi, kuin viime vuosisatoina harjoitettu kansallinen itsemääräämisoikeus."

Lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1372989259237

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=6412 

http://rense.com/general17/quote.htm