http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 04, 2013

Kokoomusnuorilla vapaapäivä Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä HYVÄ VELI-suhteilla?Suomen kokoomusnuorilla on outo etu työpaikoilla, sillä he saavat viettää vapaapäivää aina silloin kun on Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä, eli 4. heinäkuuta.


Kuvassa Suomen Kokoomusnuorten entinen puheenjohtaja Wille Rydman.

Kokoomusnuorten entinen puheenjohtaja Wille Rydman kirjoitti facebookissa tänään näin:

"Toivottavasti kukaan kokoomusnuorista ei ollut tänään töissä, sillä Kokoomuksen Nuorten Liiton työehtosopimuksessa Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä on määritelty vapaapäiväksi".

Lomapäivän vahvisti myös taloussanomille kokoomusnuorten nykyinen puheenjohtaja Ville Sipiläinen.

Tässä siis näemme, että mihinkä vapaamuurari/HYVÄ VELI-suhteilla pääsee työelämässä, jos takataskusta löytyy vain kokoomusnuorten tai kokoomuksen puoluekirja. Vapaamuurariksikaan ei pääse kuka tahansa ja täytyy olla aina nuhteeton tausta ja puhdas maine.

Vapaamuurariveli pitää aina huolen myös siitä, että kukaan toinen vapaamuurariveli ei joudu koskaan näkemään työttömyyttä, koska HYVÄ VELI-verkosto takaa jokaiselle hyvät virat vaikka mistä.Se ei ole lainkaan sattumaa, että kun jenkkikonsultti-yhtiö on laatinut Suomen valtion budjetin jo usean vuoden ajan ja Kokoomus noudattaa Yhdysvaltain hallituksen agendaa koko Suomen poliittisessa järjestelmässä. Että mistäköhän ovat Kokoomusnuoret saaneet tämän vapaapäiväoptionsa ja varsinkin kun niillä muilla duunareilla ei ole näitä samoja etuja, koska eivät ole vapaamuurareita, eivätkä mahdollisesti kokoomuksen puoluekirjaa takataskussa.

Kokoomuksen rahoituksesta tulee suuri osa tiettävästi CIA:lta, kuten myös SDP sai jo 60-luvulla taloudellista tukea huomattavan suuria summia samalta suunnalta.

Myös kaikki Suomen valtion NATO-jäsenyyttä kannattavat lobbaukset tulevat myös samalta suurvaltojen suunnalta.


Lähde: http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2013/07/04/kokoomusnuorten-outo-etu-vapaapaiva-usan-kunniaksi/20139352/139