http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 22, 2013

Maaseudun tulevaisuus: Pankkiirieliitin pihdeistä olisi vaikea päästä irti eroamalla EU:sta
Maaseudun tulevaisuus kirjoitti, että Euroopan unionista olisi vaikea päästä irti eroamalla EU:sta, koska silloin EU:n kanssa tulisi erikseen sopia ja neuvotella eroamissopimus. 

Tähän eroamissopimukseen kuuluu mm. oman valuutan liikkeellelaskun lisäksi Euroopan keskuspankin pääoman ja valuuttavarannon palauttaminen kansalliselle keskuspankille.

Valtaeliitti joka on koko Euroopan unionin takana on nyt juonitellut uusia pelisääntöjä, että EU:sta eroavien maiden olisi kuitenkin pakko noudattaa edelleen suurta osaa EU:n säännöistä, joka kuvastaa heidän kontrollifriikkiä ja ylimielistä asennettaan euromaihin. 

Kaiken tämän kontrollifriikkiyden takana on vain se, että jos Euroopan maille sallitaan jälleen oma kansallinen valuutanpainamisoikeus, niin tällöin pankkiirieliitti ei enää kykene viemään Euroopan useilta valtioilta heille kuuluvaa itsemääräämisoikeutta, jonka taas tämä valtaeliitti haluaa kieltää kaikilla keinoilla.Tämän Sionistisen pankkiiri-eliitin suunnitelma yhteisen Euroopan unionin hallinnasta on nyt kaatumassa ja tuottanut suuria vaikeuksia pitää uuden maailmanjärjestyksen kurssi kehityksessä, koska useat EU-maat ovat jo alkaneet suunnittelemaan eroa Euroopan unionista.

Nyt kuitenkin talousjärjestelmä elää sellaista muutosta myös Suomessa, että valtiollinen velanotto on paisumassa kovaa vauhtia samaan mitä 90-luvun alun pahimmassa lamassa tapahtui. 
Euroopan nuorisotyöttömyys kun on vain lisääntynyt räjähdysmäisesti niin tähän ainoa ratkaisu on Euroopan unionin mailta erota mahdollisimman nopeasti EU:sta ja kieltäytyä näiden valtioiden ryöstäjäpankkien uusista orjasopimuksista sekä säännöistä. Koska pelin henki on edelleen se, että tämä pieni Sionistinen valtaeliitti pyrkii edelleen tekemään kaikkensa, jotta saisi pidettyä alullepanemansa Euroopan unionin jäsenvaltiot tiukasti pihdeissään velkaorjuuden keinoin. Koska EU:n jäsenvaltioilla kun ei ole oikeutta painaa omaa valuuttaansa ja valtiollinen itsemääräämisoikeus on myyty Sionistisen eliitin yksityisomisteisille pankeille.
Lähde: http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/07/1783157/mt-eusta-olisi-vaikea-paasta-irti-eroamallakaan

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126695-goldmansachs-euroalueella-odotettavissa-kestolama-ja-massatyottomyys