http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 17, 2013

Turussa alettiin käyttämään geenimanipuloitua soijaa
Suomen rehu, että Raision tehdas ovat siirtyneet jo tämän kevään aikana käyttämään geenimanipuloitua soijaa. Suomen rehun tehtaalla geenimuunneltu soija on otettu käyttöön rehun valmistuksessa. Kun taas Raision rehun tehtaalla geenimuunnteltu soija on otettu käyttöön sika- ja siipikarjarehuissa.

Syynä ovat tehtaiden mukaan muuntelemattoman soijan kalliimpi hinta ja heikentynyt saatavuus, eli näin se Monsanton elintarvikemafia saa haluamansa läpi ja on aloittanut nyt laajamittaisen maailmanlaajuisen ihmisten myrkytyskampanjan, jossa väestö sairaiksi heidän ruokapöydissään.


 

Geenimuunneltua rehua siis syötetään nyt karjalle ja sillä heikennetään sika sekä siipikarjan immuniteettijärjestelmä ja kaikki eläimiin tarttuneet sairaudet sekä bakteerit leviävät tuotannon mukana näihin kaupan hyllylle päätyneisiin lihatuotteisiin. 

Mutta vaikka olisit vegaani, eli kasvissyöjä niin edelleenkään et ole turvassa Monsanton myrkytyksiltä koska Roundup-tuholaismyrkkyjä taas ruiskutetaan kaikkiin ei luomuvihanneksiin. Joten luomuruoka on enää ainoa terveellinen vaihtoehto ja senkin kieltämiseksi juonitellaan vaikka minkälaisia lakeja tuolla maailman kulisseissa tällä hetkellä. Tämä on jo siis eräänlaista biologista sodankäyntiä kaikilla mittapuilla mitattuna.

Geenimuuntelun teho on jo testattu koe-eläinrotilla ja kuten kuvasta näkee niin geenimanipuloitua soijaa saaneet GMO-rotat olivat saaneet isot kasvaimet tämän geenimanipuloinnin seurauksena, joten ainakin Montanton omistajien mielestä homma siis toimii, kun se kerta syöpää aiheuttaa.

On järkyttävää vielä huomata kuinka tiedeuskovaiset ja useat tiedelehdet ylistävät nyt tämän geenimanipuloinnin innovaatiota ja saarnaavat siitä ympäri maailman, että tämä pelastaa vielä nälänhädän maailmasta.

Mutta nyt viimeistään olisi aika jokaisen tulla pois sieltä laatikosta ja nähdä, että geenimanipulaatio ja Monsanto yhdessä on äärimmäisen vaarallinen kaksikko, josta olisi päästävä eroon nyt koko maailmassa ja Unkari laittoi tuulemaan jo tänä vuonna polttamalla useita Monsanton geenimanipuloidulle maissille kuuluneita peltoja.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071517265251_uu.shtml

http://www.realfarmacy.com/hungary-destroys-all-monsanto-gmo-corn-fields/