http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 03, 2020

Ulkopolitiikka puuttui Jokereiden KHL-peleihin

Jokerien päätös perua Minskin-matka saa kiitokset valkovenäläisiltä 

KHL Seura Jokereiden olisi kuulunut matkustaa tänään lentokoneella Finnairin lennolla Minskiin, mutta sitten tuli ilmeisesti puhelu jostain isolta pallilta ja se muutti kaikki suunnitelmat.

Jokereiden pelimatka Minskiin peruuntui sen seurauksena.

Tiedä sitten, että oliko jo Finnairin paikat ostettu etukäteen ?


KHL pomo: Jokerit uhataan heittää ulos KHL:stä, jos joukkue ei lähde Minskiin

Iltalehti kertoi jo tiistaina, että tämä Jokereiden päätös olla pelaamatta Valko-Venäjällä sai aikaan seuralle n. kolmen miljoonan ruplan sakon, joka on n. 34 000 euroa, minkä päälle seura joutuu vielä korvaamaan toisen seuran taloudelliset menetykset, eli menetetyt lipputulot jne. 

Mutta tämä on nyt selvästi ulkopoliittinen juttu ja olisi todella mielenkiintoista tietää, että kuka iso kiho sinne Jokereiden toimitusjohtajalle soitti ja sanoi, että Jokerit ei lähde Minskiin, kun näin on määrätty ?

Että onko Suomen ulkoministeriö puuttunut KHL sarjan jääkiekkoon sotkemalla siihen ulkopolitiikan mukaan ? 

Vai tuliko tämä määräys peräti CIA-tasolta, jolloin näitä CIA:lle työskenteleviä herra isoherroja on laitettu soittamaan tuo puhelu. 

Kuulemma KHL:ssä ottelusiirron voi tehdä ainoastaan puheenjohtaja Aleksei Morozov.


Entäpäs jos tämä kaikki onkin poliittista teatteria, koska karanteeni show estää KHL:n sarjan käynnistymisen jossain vaiheessa uudelleen ? 

Tätäkään vaihtoehtoa ei voi täysin poissulkea, että siellä Venäjän sekä Suomen nykyinen poliittinen johto tietääkin jo nyt, että pakkokaranteenit odottavat jo lokakuussa mm. Venäjällä, joka tietäisi koko KHL pelien lakkautusta tämänkin pelikauden osalta.

Joten silloin tämä Valko-Venäjään ja pelikaupunki Minskiin kulminoitunut poliittinen tempaus voisi näyttää motiivinsa, että jos tämä olikin suunniteltu, niin silloin ei ollut edes sattumaa, että Jokereilla oli ensimmäinen kauden avauspeli juuri Valko-Venäjän pääkaupunki Minskissä.

Tähän Valko-Venäjän Presidentti Lukashenkon demonisointiin kun liittyy se, että mies ei suostunut ottamaan vastaan Maailmanpankki IMF:ltä tarjottua 940 miljoonaa dollaria, jotta hän olisi laittanut maahansa pakkokaranteenin, jotta nämä monikansalliset yhtiöt olisivat päässeet ryöstämään sieltä pienyrittäjät asettamalla heidät konkurssiin jne.

Lähteet: MTV Uutiset

MTV3 Uutiset