http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 16, 2020

Italialainen patologi: Maskit ovat hyödyttömiä


Italialainen patologi Stefano Montano kertoi totuuden näistä kasvomaskeista.

Hän sanoi näin: "Kuten sanoimme aikaisemmin kasvomaskit ovat hyödyttömiä. Mutta todellisuudessa on muutakin ja itse asiassa ne hengitysmaskit ovat vahingollisia kolmestakin eri syystä.

1.) Koska hengitämme ja levitämme vesihöyryä, joka kastelee maskin ja kostuttamalla kasvomaskin luomme näin niille miellyttävän kasvualustan ilmassa leijuville bakteereille ja viruksille, jotka sitten kiinnittyvät maskeihimme, koska hengitämme niihin maskeihin.

Jos vielä koko päivän hengitämme suustamme ulos tätä hiilidioksiidia (CO2), joka on aineenvaihdunnan jätettä, niin se hiilidioksiidi palautuukin takaisin verenkiertoomme ja kulkee lopulta takaisin keuhkoihimme.

Joten kun se on sitten lopulta päätynyt vereemme, kuin taas antamaan sille verelle happea jota se tarvitsee, niin annamme sille hiilidioksiidia, josta se juuri yritti päästä eroon.

Tämä kaikki sitten johtaa asidoosiin, eli happomyrkytykseen, jota kutsutaan hyperapniaksi, joka siis tarkoittaa sitä että silloin veressämme on liikaa hiilidioksiidia.

Jolloin tämä hypercapnia tuottaa siellä happomyrkytyksen (acidosis), joka taas johtaa elimistön liialliseen happamuuteen, jonka seurauksena veremme Ph arvot laskevat alas ja tämä on otollinen olosuhde erilaisten sairauksien luomiseen.