http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 15, 2020

Korona huijausta johtavat tahot odottavat jo Lokakuuta, jotta poikkeustoimet saadaan taas käyntiin uudelleen

 Kuvan mahdollinen sisältö: ulkoilma, tekstissä sanotaan 0n GOVERNMENT TRYING TO KEEP THEIR COVID STORY UP

Vaikka tämä koronalla pelottelu alkaa yhä enemmän täällä Suomessa menettää otettaan, niin samalla tätä kansallista COVID-19 huijausta ja suurpetosta johtavat tahot odottavat jo Suomen ja muun Euroopan osalta lokakuuta, jotta poikkeustoimet saadaan täällä taas käyntiin uudelleen. Eli ravintolat kiinni, uimahallit tod. myös ja yhteiskunta jälleen seis.

Mutta KORONA propagandaa tungetaan nyt sisään joka raosta ja ovista sekä ikkunoista.

Nyt on kuulemma tartuntoja hälyttävän paljon, mutta jännästi edelleen ne sairaalat ovat tyhjänä korona potilaista edelleen.


Aluehallintovirasto on mukana juonessa

Tämä taas mitä lehdistö ei suostu kertomaan on se, että Aluehallintoviraston johto on mukana tässä korona narratiivissa, koska he sekä nämä muutamat tutkijat ovat saaneet etukäteistietoa tulevasta, joten sen vuoksi tämä eräs Helsingin yliopiston tutkijatohtori Tuomas Aivelo lipsautti jo hyvissä ajoin sen lauseen: 

"Kun lokakuussa ei voi olla enää ulkona, siitä tulee se vaikea vaihe. Jos siinä vaiheessa tartuntoja olisi vähemmän, helpompaa sitä olisi hallita. On hyvä kysymys kuinka järkevästi ihmiset osaavat toimia."


Mistähän se tutkijatohtori Aivelo sen pystyis tietämään jo elokuussa, että miten joku virustauti leviää vasta lokakuussa tuollaiselle tasolle ?  

Kun ei tässä edelleenkään ole mikään virustauti levinnyt, koska oikea virus leviää aina sellaisella volyymilla, että sitä vastaan oikeasti suojaudutaan ja silloin kun aito virusepidemia leviää, niin silloin ihmisiä kaatuisi kuin heinää pelloilla. Mutta näin ei ole vieläkään käynyt. Sillä jopa se Euroopassa 2010 vallinnut hetkellinen pandemia oli jopa tuhoisampi vaikutukseltaan, mutta kas kummaa sen takia ei silloin laitettu koko Eurooppaa ja maailmaa kiinni. Joten miten yhtäkkiä tänä vuonna 2020 täytyi Maailmanterveysjärjestö WHO:n johdolla alkaa ampumaan tykeillä paskakärpäsiä. Sillä nämä pakkokaranteenitoimet ovat yhtä tehokkaita suojautumiskeinoja, kuin alkaa ampumaan banaanikärpäsiä jollain ilmatorjuntarykmentin ilmatuella.

Käyttäkääs nyt vähän sitä järkeänne, että millä Suomen hallitus voisi kontrolloida sitä, ettei ihmiset saisi enää liikkua vapaasti ulkona ? Ei poliisilla sellaiseen resurssit riittäisi, joten silloin se tarkoittaisi Suomen armeijan käyttöönottoa KORONA toimissa, joka tapahtuisi mahdollisesti nyt lokakuussa ? Joten jos näin käy, niin paljonkohan näille eräille Suomen valtion johtajille on se Sveitsin BIS-pankki maksanut... Heille taidettiin tarjota sitä samaa summaa kuin Valko-Venäjän Presidentille, eli 940 000 000 dollaria pakkokaranteeneja vastaan.

Tartuntalaki - Pakkorokotus

47 §
Pakollinen rokotus

Valtioneuvoston asetuksella voidaan säätää järjestettäväksi pakollinen rokotus, jos kattava rokottaminen on välttämätöntä väestön tai sen osan hengelle ja terveydelle vakavaa vahinkoa aiheuttavan yleisvaarallisen tartuntataudin leviämisen ehkäisemiseksi. Pakollinen rokotus voidaan rajoittaa myös tiettyyn väestön osaan, ryhmään tai ikäluokkaan.

Kunnan on järjestettävä 1 momentissa tarkoitettu pakollinen rokotus.

Siellä löytyy tästä tartuntalaista mielenkiintoinen kohta pykälä 47 "pakollinen rokotus".

Tuo jo itsessään on sotarikos ja ihmisoikeusrikos kaikissa voimissaan, koska tässä ei edelleenkään leviä mikään vaarallinen virus, koska sellaisesta ei ole minkäänlaista oikeaa ja asiallista näyttöä.

Sillä WHO:n koronavirus politiikkaa on ohjannut mitätön pikkufirma, jonka tutkimukset perustuvat täysin kyseenalaiseen dataan. Kyseisen pikkufirman palveluksessa toimii myös entinen pornotähti.

Guantanamo: the promises of Obama | NEWS

Se hengitysmaski on Guantanamon vankileirillä käytettävä kidutusväline. Eli siinäs huomaatte, että Guantanamossa on maskipakko ja se maskipakko olisi täälläkin aivan samalla tavalla valtaeliitin kansalaisiin kohdistuva kidutuskeino, josta erityisesti kärsisivät eniten ne, joiden terveydentila ja immuniteettivaste olisi jo riittävän huono mm. vanhan iän tai muun terveydentilan johdosta, jolloin heillä siitä maskista olisi paljon enemmän haittaa, koska siinä alkaa tajunta sumenemaan jos tällaiset terveydentilaltaan heikommat alkavat alentamaan omaa hapensaantiaan tuollaisella hengitysmaskilla, joka alentaa heidän elimistöjensä happitasoja.


 Bad Attitudes: BRAVE AIDES PIERCE PREXY'S BUBBLE

Lisäksi Guantanamossa on estetty vankien näköaistit.

Valkoisen talon koronatyöryhmän avainjäsen Anthony Fauci suositteli suojalasien tai kasvokilven käyttöä ABC Newsin haastattelussa.

No mitäs se Korona COVID-19 huijauksen pääpuhuja Anthony Faucci ehdottikaan silloin muutama viikko sitten ? 

Valkoisen talon korona-asian­tuntija Anthony Fauci ehdotti amerikkalaisille suoja­lasien käyttöä koronan torjunnassa

Eli tältä koronalta suojaudutaan samoilla Guantanamon vankileiriltä ja kidutusvankilasta kopioiduilla tavoilla.

Siellä niiden Guantanamon kidutusvankilassa tosin vaan se ainoa virus on niiden siellä työskentelevien USA:n armeijan upseeri psykopaattien sadistinen oireyhtymä, jonka kouluttamisesta CIA:lla on pitkät kokemukset mm. Mk-Ultra projektinsakin osalta, jossa he saivat jo 50-luvulla selville sen, että miten mm. koulutettavan upseerikokelaan mieli saadaan tehokkaimmin rikottua ja se oli mm. pakottaa kokelas tekemään murha, jolloin heidän mielensä saadaan rikki ja näin sitten luotiin tämä ns. Mantsurian kandidaatti, eli hajoitettu persoona, jonka ympärille luotiin tuo CIA:n salamurhaajien mielen ohjelmointi. 


COVID-19, KORONA-virus on vahvasti myös psykologisen sodankäynnin operaatio

Mutta se mitä tässä ei edellenkään lehdistön puolelta haluta kertoa on se, että tämä COVID-19 ja korona-virusepidemia on vahvasti psykologisen sodankäynnin operaatio. Eli silloin sitä myös johdetaan tiedustelupalveluiden tahoilta ja myös seurataan tiiviisti, että miten nämä pakkokaranteenit toimivat mm. Australiassa, jossa britannian tiedustelupalvelu on osallistunut näiden siellä heinäkuusta asti langetettujen pakkokaranteenien seuraamiseen.

Kysehän on jo maailman tyrannisoimisesta kohti Uutta Normaalia, eli kohti Uutta Maailmanjärjestystä, joihin nämä maailmaa johtavat elitistit pyrkivät ja he pyrkivät tuhoamaan jokaisen valtion itsemääräämisoikeuden sekä valtioiden kansalaisten itsemääräämisoikeden, koska eivät itse satanisteina voi sietää vapaita ihmisiä ja luonnollisesti sadistisina psykopaatteina heillä on aina kova tarve päästä alistamaan muita, niin tosin tämä hallintamuoto on varsin Babylonialainen johtamismalli, mutta ei se ole minnekään muuttunut.

Lopulta kaikki tiet vievät jälleen sinne Roomaan, koska Vatikaani on tässä UUSI NORMAALI hankkeessa hyvin vahvasti mukana, koska heidän intressinään on myös saada seuraavaksi Saksaan tämä tuleva liittovaltio aikaiseksi sekä yhteinen EU-armeija.

He ovat suunnitelleet tämän hyvin tarkkaan ja jo tämän vuoden alussa tammikuussa 2020 Sveitsin Davosissa kokoonnuttiin piruilemaan tämä korona/COVID-19 operaatio miten sen avulla tuhotaan nyt koko maailman talous ja aiheutetaan aina nin suuri kriisi, että ihmiset suostuisivat lopulta mihin tahansa, jotta heidän vanha elämänsä tultaisiin palauttamaan heille takaisin ja tässä eliitti tulisi käyttämään näitä RNA-rokotteita, jotka kuitenkin todellisuudessa olisivat täysin hyödyttömiä tätä koronavirusta vastaan, koska siinähän se salaisuus onkin, että mitään koronavirusta ei edelleenkään ole levinnyt missään.

Ainoastaan on tämä PCR-testi, joka ei huomaa mitään koronatartuntaa mistään koronaviruksesta, koska tämä PCR/koronatesti perustuu vain ihmisen nukleiinihappojen testaukseen. Jopa tämän PCR-testin kehittäjä sanoi tänä keväänä julkisesti, ettei suosittele sen käyttöä koronaviruksen testauksessa.

Kemisti työssään AstraZenecan laboratoriossa.

Mutta kyllä tässä huomaa, että tämän koronavirusrokotteen kehittäjät ovat täysiä psykopaatteja, jotka eivät välitä yhdenkään ihmisen hengestä millään mittarilla. 

Kun tämä eräskin lääkeyhtiö AstraZeneca ilmoitti viime viikon tiistaina, että sen koronavirusrokotteen kokeet oli jouduttu keskeyttämään, kun yksi koehenkilö oli sairastunut selkäydintulehdukseen.

Joten sitten vain hei sori siitä menehän siitä kotiin lepäämään selkäydin kuntoon, ja ihmiskokeet jatkuvat jo uusimman tiedon mukaan.

Luciferase Reporters | Thermo Fisher Scientific - SA


Vaikka minä en ole edelleenkään mikään virologi tai rokotelaborantti, niin tiedän jo nyt että mikä tuon tulevan RNA-rokoitteen liikesalaisuus on.

No sen tarkoitus on saada rikottua rokotteen saajan sielu yhteys, joka on lääketieteellisesti sanottuna tuon D-Luciferin nimisen entsyymin valon lähteen katkaisu, joka siis kansankielellä tarkoitettuna tarkoittaisi sitä, että sen rokotteen jälkeen sen pistoksen saaja ei voisi enää saada ihmissoluihinsa sitä valoa, jota kautta myös tulee kaikki positiivinen henkinen kehittyminen jne. 

Mutta sitten se vieläkin suurempi salaisuus, joka tulee noihin Bill Gatesin GAVI-rokotesäätiön RNA-rokotus patentteihin.

Race against time! AI helps research and development of new Coranavirus  vaccine. – mc.ai

No kun siinä on se nanokokoinen mikrosiru siinä rokotteessa, niin nämä nykyiset 5G verkot saavat siihen nano-kokoiseen mikrosiruun yhteyden ja sehän tarkoittaa jo sitä, että niistä RNA-rokotetuista ihmisistä saadaan silloin osa A.I. keinoälyllä ohjattavaa massaihmistä.

Elon Musk haluaa taas tehdä tämän paljon helpommin, että hän alkaisi sitten houkuttelemaan ihmisiä kallonporaukseen porauttamaan mikrosiru aivoihinsa, joihin taas tulisi myös tuo sama 5G ja tulevien 6G verkkojen muodostama verkkoyhteys.

Että haluaako Elon Musk, että ihmiskunnan aivot kytketään vain Wikipediaan, jolloin jokaisesta vastaantulijasta tulisi kuin tämä Amazonin ALEXA.

"