http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 01, 2020

Koronavirustesti on vaarallinen

 Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan Telegram: Freiheitliche Aufklärung t.me/FreiAuf

Koronavirustesti (PCR-testi) on vaarallinen, koska testipuikko työnnetään niin syvälle nenä nieluun, että se aiheuttaa jo itsestään siellä estevaurioita ja voi myös vaurioitaa aivolisäkkeen rauhasille vaurioita ja siksi se sattuu niin paljon.

Tällä puikon tunkemisella noin syvälle pyritään saamaan aikaiseksi sisäänkäynti aivoihin, jotta maskia käyttämällä saadaan sen sisällä hengitetty hiilidioksiidi.

Joten kun tämä koronatestipuikoilla aivoissa puhkaistava kohta normaalisti suojaa ihmisen immuunijärjestelmää mm. bakteereilta, neurotoksiineilta sekä raskasmetalleilta.

Joten jos koronatestipuikko tungetaan sinne nenä nieluun asti, niin silloin se saa lopulta aikaiseksi aina näköhäiriöitä.

Tuon pitkän puikon työntäminen aivoihin on jo itsessään suora ihmisoikeusrikos, joka täyttää kaikki YK:n kansainvälisen sopimuksen vastaiset toimet mm. mitä tulee yksilönvapauteen. Joten Suomen terveysministeriö on sen rikkomisesta vastuussa sekä Terveyden- ja Hyvinvoinnin laitos.

Mutta selväähän se on, että kun kyse on vaarallisten RNA-rokotteiden lobbauksesta, niin sen käyttämiseksi BIG PHARMA lääketeollisuus käyttää kaikki häikäilemättömimmätkin keinot ja lahjoo aina maiden presidenttejä IMF:n toimesta 940 miljoonalla dollarilla, jotta he lukottaisivat kansansa tämän feikkipandemian alle pakkokaranteeneihin.

Mutta onneksi tämä maailman suurin petos nimeltä KORONA alkaa pikkuhiljaa paljastumaan ihmisille, joilla alkaa olla jo mitta täynnä tähän itsemääräämisoikeutta sekä yksilönvapautta uhkaavaan operaatioon.

Sillä tämä kaikki johtuu siitä, että koska tämä maailman kulissien takainen eliitti on sitä mieltä, että valtiollinen sekä yksilöllinen itsemääräämisoikeus täytyy luovuttaa pois, koska muuten nämä elitistit eivät pääse olemaan niskan päällä ja ryöstämään kaikkia luonnonvaroja näiden ahneiden monikansallisten yhtiöiden käsiin.