http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 27, 2020

Avoin kirje THL:lle ja STM:lle

Terveyden ja Hyvinvoinnin laitokselle (THL) ja Sosiaali- ja Terveysministeriölle (STM) lähti elokuussa avoin kirje.

STM:lle ja THL:lle on lähetetty jo elokuun lopussa selvityspyyntö koronatoimien taustoista ja vaikutuksista. Aihe on herättänyt paljon keskustelua, mutta ko. tahot eivät ole vieläkään vastanneet pyyntöön mitenkään. Sen sijaan koronarokotteiden hankinnoista voi jo lukea uutisia. Ennen markkinoille tuloa on muiden turvallisuusselvitysten lisäksi selvitettävä ja annettava vastaus vähintäänkin seuraaviin kysymyksiin:

1. Kuinka suurelle osalle koronaan kuolleista suomalaisista on aiemmin annettu influenssarokote ja mikä on heidän muu rokotehistoriansa?

2. Kuinka suuri osa Suomessa koronaan kuolleista on virallisten patologisten lausuntojen mukaan oikeasti kuollut koronaan ja miten tämä on todennettu? Entä mikä oli heidän perussairauksiensa määrä ja keskimääräinen ikänsä?

3. Kymmenen viimeisen vuoden tilastot kausi-influenssaan kuolleista ja niiden vertailu todellisiin koronan aiheuttamiin kuolemantapauksiin sekä näiden pohjalta perustelut nykyisten toimenpiteiden kohtuullisuudesta.

4. Kuinka suuri osa niistä, joita ei ole influenssarokotettu, on kuollut tai saanut pysyviä haittoja koronasta?

5. Kuinka paljon on varattu resursseja rokotevauriotutkimuksiin ja kuinka tarvittava tuki tullaan käytännössä järjestämään? On hyvin tiedossa, että esimerkiksi Pandemrix-rokotteesta rokotevaurioita saaneet eivät saaneet riittävää tukea. Korvaussummat ovat olleet aiemmin pieniä ja todistustaakka kohtuuton. Pysyviä ja vakavia rokotehaittoja saattaa esiintyä viiveellä. Miten varmistetaan, että myös nämä tutkitaan ja otetaan tosissaan?

6. Onko Suomessa lain mukaan mahdollista pakkorokottaa väestö tai esim. riskiryhmien kanssa työskentelevät ja jos ei, niin onko pakkorokotuslaki suunnitteilla?

7. Miksi Suomessa ei vieläkään luoteta tutkimustuloksiin hydroksiklorokiinista? Sen sijaan laitetaan miljoonia uusiin mahdollisiin koronalääkkeisiin, vaikka niiden teho ja turvallisuus on vielä pelkkää arvailua. Tehokas, turvallinen ja edullinen lääke on jo olemassa.

8. Mistä löytyy puolueeton tutkimus, jossa selvästi osoitetaan maskien hyödyt ja haitat?

Kyse on kansalaisten terveydestä ja oikeudesta saada tietoa päätöksenteon tueksi. Asiaa ei saa sivuuttaa aiheettomilla rokotevastaisuus -kommenteilla. Ihmisille pitää tarjota puolueetonta ja tutkittua tietoa ennen mahdollista koronarokotteen ottoa. Mahdollisia pakkorokotuksia ajatellen asia on äärimmäisen tärkeä ja selvitykset on tehtävä hyvissä ajoin ennen rokotuksia.

Uutta tutkimustietoa ja asiantuntijalausuntoja on tullut paljon elokuun lopun jälkeen ja ne kaikki tukevat selvityspyynnön tarvetta. Maailmalla jo yli 1000 lääkäriä on ilmaissut kantansa ylireagoinnista koronaan ja määrä nousee koko ajan. Siihen nähden, että lääkärit ottavat suuren henkilökohtaisen riskin avatessaan suunsa, määrä on merkittävä. Poliitikot, virkamiehet ja valtamedia sensuroivat lausuntoja, pimittävät tietoa ja asettavat kriittisesti asioihin suhtautuvat salaliittoteoreetikoiksi, mikä kaikki on ala-arvoista sivistysvaltiossa.

ME EMME PYYDÄ, ME VAADIMME! 

Sekä Sosiaali- ja Terveysministeriö, että Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos eivät ole vieläkään vastanneet tähän kirjeeseen.