http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 20, 2020

Koronakriisin salainen ja poliittinen agenda tiivistettynä

 

Sveitsin Davosissa tämän vuoden tammikuussa kokoontuneen talousfoorumin keskustelut paljastavat tämän koronakriisin poliittisen ja salaisen agendan.


Talousfoorumin perustaja Klaus Schwab sanoi Sveitsissä tammikuussa näin: 

"Nyt on historiallinen aika, jolloin ei vain taistella vakavaa virusta vastaan, vaan muokataan systeemiä".

Tuossa hän jo paljasti, että globalistella on nyt kovat piipussa.

Schwab kirjoitti 20.6.2020 kotisivuilleen, että "COVID19-pandemia tarjoaa harvinaisen, mutta kapean mahdollisuuden reflektoida, uudelleenajatella sekä uudelleenasettaa meidän maailmamme.

"Maailman tulee toimia yhteisvoimin ja nopeasti uudistaakseen kaikki yhteiskuntamme ja taloutemme osa-alueet aina koulutuksesta yhteiskuntasopimuksiin sekä työoloihin.

Jokaisen maan Yhdysvalloista Kiinaan tulee osallistua ja joka teollisuudenalan aina öljy- ja kaasuteollisuudesta teknologiaan tulee muuttua".

Ja herra Schwab myöntää sen suoraan, ettei hän voi tehdä tätä ilman Bill Gatesia, jonka rokoteyhtiöt Gavi ja Sebi muodostavat rahahanat auki tälle koronarokotushankkeelle, jonka tarkoituksena olisi saada pakkorokotettua koko maailman väestö, mutta Bill Gatesin ja Schwabin onneksi tämä ei tule toteutumaan minään päivänä.

Noiden parin Gatesin rokoteyhtiön rahahanat sen sijaan jos laittaisi kiinni, niin pääsisimme palaamaan siihen vanhaan normaaliin jo nyt samantien.


Tämä Sveitsin Davosin talousfoorumin perustaja Klaus Schwabissa on kyllä jotain tuttua, sillä hän muistuttaa paljon tätä fiktiivistä dr. Evil -hahmoa, jota näytteli amerikkalainen näyttelijä Mike Myers Austin Powers elokuvissa.


Mutta tämä depopulaatio, eli väestönvähennys on näiden globalistien lempiaiheita, koska heidän mukaan meitä on täällä liikaa ja heidän vähennystavoite on sellainen 95 prosenttia pois nykyisestä maailman väkiluvusta, jonka jälkeen nämä psykopaatit kokevat, että silloin he saavat riittävästi tyydytystä näiden loppujen 500 miljoonan alistamisesta ja kontrolloinnista.

Tämän 500 miljoonaa maailman väkiluvuksi tavoite on kaiverrettu myös siihen Georgiassa sijaitsevaan Guidestonesin kivimonumenttiin.


Koronakriisi on siis suunniteltu, eikä se ole itsestään syntynyt

Että jos nyt vihdoin tiedostat, että tämä koronakriisi ei ole suinkaan syntynyt itsestään ja sekin väite, että siellä Kiinassa se olisi onnettomuuden johdosta lähtenyt leviämään maailmalla on myös valetta, koska miten ne Davosin talousfoorumin globalistipirulaiset senkin olisivat kuukautta etukäteen siellä Sveitsissä tienneet ? 

Että oliko heillä sitä varten oma ennustaja siellä katsomassa sen kristallipallossa. 

No ei tietenkään ollut.

Nämä Davosiin kokoontuneet globalistit eivät ole kiinnostuneita kenenkään ihmisen terveydentilasta tämän koronakriisin aikoina ja varsinkaan vanhusten sekä heidän terveydentilasta, joiden immuniteetti on heikompi kuin terveiden.

Mutta nämä Davosiin kokoontuneet globalistit ovat äärimmäisen kiihottuneita tästä heidän aikaansaamansa koronakriisin talouden tuhoavasta vaikutuksesta ja erityisesti yksityisyrittäjien tuhoamisesta, joka on ollut äärimmäisen tuhoisaa jo tämän kevään sekä kesän aikana.

Joten kun tämä koronakriisi on salaisesti suunniteltu maailmanlaajuisesti, niin sen tarkoituksena on saada sisäänajettua tämä Uusi Maailmanjärjestys, jota nyt kutsutaan "uudeksi normaaliksi".

Ja tämä Microsoftin ex johtaja Bill Gates on sanonut, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu vasta sitten, kunnes olemme rokottaneet koko maailman väestön.

Tämä mielipuoli luulee, että ihmiset saataisiin peloteltua kaikki sinne pakkorokotusjonoihin. Mutta tämäpä ei kuitenkaan tule onnistumaan, koska kyllä täällä tiedetään se, että pakkorokotus on sotarikos ja tämä rikoslainsäädäntö kirjattiin jo sinne II-maailmansodan jälkeisiin Saksassa järjestettyihin sotarikosoikeudenkäyntien pöytäkirjoihin.