http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 23, 2020

Salattu totuus Kalifornian maastopaloista - Energia aseet (DEW) takana





Kaliforniassa on viime viikkoina riehuneet ns. maastopalot. Mutta tunnetusti valemediat kuten YLE ei onnistu näistäkään asioista kertomaan totuutta, joten kerromme sen sitten täällä.



Tuossa Youtubessa löytyvässä videossa, joka on aito, eikä mikään väärennetty näkyy kuinka taivaalta ammutaan sellainen äärimmäisen voimakas energia-ase biimi maahan, joka tuhoaa jo noita rakennuksia tuolla.



Kyseinen video on kuvattu jossain päin jenkkejä joitain vuosia sitten.



Kyseessä on USA:n sotilastiedustelun Pentagonin, DARPA:n sekä ilmavoimien laboratorion jne. muutaman muun siellä toimivan yksikön käyttämä äärimmäisen vaarallinen energia-ase (Directed-energy Weapon).



Tuo on jo sen luokan energia-ase, että jos vaikka jokin Wall Streetin pankki omistajineen haluaisi raivata vaikka sieltä Kalifornian laaksosta kultakaivoksille maa-alueet, niin ne alueella asuvat ihmiset saisi kaikkein nopeiten luovuttamaan tonttinsa niille kaivoksille ihan ampumalla sinne satelliiteista rankat maastopalot, niin silloin ei tarvitse kultakaivoksen perustajien edes niitä tontteja sieltä ostella. 



Vaan nämä asukkaat saadaan sieltä grillaamalla pihalle kerta laakista ja osa ei edes selviä kodeistaan ulos.



Economic Damage From California Fires Spreads Further Than Blazes - WSJ



Mutta tämä, että miksi niitä puita jäi sinne Kaliforniaankin pystyyn selittyy juuri tuolla energia-aseen käytöllä, koska sillä USA:n ilmavoimat voi tähdätä sen biimin juuri sille alueelle, jossa se paikallinen veronmaksaja taloineen asuu ja USA:n DARPA sekä ilmavoimat saavat vain sen talon liekkeihin. Koska ei DARPA:lla ole minkäänlaista poliittista intressiä lähteä enää biimaamaan niitä lähellä olevia kuusia tuleen, koska ei ne kuuset tykkää lainkaan kyttyrään jonkun kultakaivoksen tunkemisesta sille alueelle.



Joten nyt varmaan ymmärrätte paremmin tämän USA:n länsirannikon maastopalojen salaisen yhteyden näihin energia-aseisiin.