http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 04, 2020

Jyväskylässä täysin oireettomia ihmisiä asetettu valtiolliseen kotiarestiin (karanteeni)

Paikallisten tärkeimmät Jyväskylä-tärpit - Visit Jyväskylä

Jyväskylässä on määrätty lähes 400 henkilöä kotiarestiin (karanteeni), vaikka suurin osa heistä ovat olleet täysin oireettomia. 

Testithän ovat väärennettyjä ja jos nyt käytätte järkeänne, niin eihän sellainenkaan ole mahdollista, että jokin kuumemittaripartio kiertäisi ovelta ovelle ja havaitsi jonkun mysteeriflunssan, jota ei normaali kuumemittari havaitsisi.

Tällainenhan tuo koronatesti on, koska se on PCR-testi, jolla ei ole koronaviruksen havaitsemisen kanssa mitään tekemistä.


Jyväskylän kunta suljetaan seuraavaksi

Ei tässä mikään tyhmä tarvitse olla nähdäkseen sen, että mitä seuraavaksi on luvassa, kun Jyväskylän kaupunki julistetaan suljetuksi.

Kuhmohan suljettiin tätä ennen ja korona oli tekosyy.


Karanteenit ovat poliittinen mielipiteenvapautta uhkaava ja rajoittava toimenpide

Se mitä tässä valemedia pidättelee tiedottamisessa on se, että nämä karanteenit tämän koronankin kohdalla ovat täysin poliittisia toimenpiteitä, ja niillä vain pyritään saattamaan maa takaisin tartuntalain poikkeustilaan sekä rajoittamaan törkeästi Suomen kansalaisten mielipiteenilmaisuvapautta.

Sillä jos se nettipoliisi tunkee nyt koronakaranteeneissa olevin koteihin ja alkaa pistämään käsirautoihin pelkistä Facebook päivityksistä, niin tämä Australian, Melbournen tapaus jo kertoi tässä totuuden, ettei tässä koronassa ole kysymys mistään vaaralliselta virukselta suojautumisessa. Vaan kysymyksessä on maailman suurin valhe, jonka verukkeella eliitti yrittää saada hiljennettyä valtiollisen vastarinnan.

Karanteenit ovat siis poliittisen eliitin epätoivoinen uusi keino yrittää pysyä vallassa, kun siellä Australiassa oli nyt poliisi pidättänyt peräti 80 ihmistä ja laittanut heille sakkoja, koska näillä ihmisillä oli pokkaa osallistua LOCKDOWN karanteeneja vastaan järjestettyihin mielenilmauksiin.

Koronavilkku-sovellus julkaistaan tänään - MTVuutiset.fi

Nämä täysin laittomasti puhelimiin jo alustavasti asennetut Koronavilkkusovellukset ovat kaikki suuri rikos meidän yksilönvapautta vastaan.

Varsinkaan me Suomalaiset emme ole mitään koeputkirottia, joihin täytyy laittaa mikrosiru, koska emme me elä missään testilaboratoriossa. Mutta nämä koronavilkkujärjestelmän kehittäjät ovat niitä psykopaatteja, jotka sadistisesti nauttivat siitä tunteesta, kun he onnistuvat pitämään pelolla kansalaiset ruodussa.

Jos nämä psykopaatit kerran haluaisivat nyt säilytettyä nämä STASI-sovellukset, niin tämä koronan havaitseminen on aivan idioottimaista. Sen sijaan he voisivat koodata noihin puhelimiin, vaikka että milloin on aidsin kantaja lähettyvillä.

Mutta koska nämä sadistiset psykopaatit pitävät juuri valveutuneita kansalaisia uhkana, niin siksi heidän täytyi luoda tällainen DDR-Stasimainen älypuhelinsovellus, jolla he voisivat alkaa vainoamaan heitä väärillä korona altistusdiagnooseilla.

Tämäkin Suomen EU eroa kannattava mielenosoitus joka järjestettiin viime viikolla, niin se pelästytti Suomen rikkaita elitistejä, koska he pelkäävät näitä valveutuneita Suomen kansalaisia, jotka eivät suostu alistumaan tämän koronan feikkipandemian alla.

Reilut sata vuotta sitten nämä rikkaat eliittisuvut turvautuivat lopulta Saksan armeijaan, joka tuli tänne heidän suojeluskunnakseen, jolla nämä mm. rikkaat suomenruotsalaiset eliittisuvut yrittivät estää Suomen itsenäistymisen.

Nyt taas Suomen itsenäisyyttä pidättelee jälleen Saksa ja Euroopan union, josta taas nämä samat rikkaat fasistisuvut eivät haluaisi päästää millään irti, koska näillä rikkailla teollisuussuvuilla on niin paljon rikkaampaa pysytellä tässä valtiomallissa, jossa kansalaiset köyhtyvät ja valtio köyhtyy, kuin että valtio rikastuisi ja kansalaiset vaurastuisivat.

Suomen valtio on köyhtynyt nyt EU-aikakaudella jo yli 1700 miljardia euroa vuodesta 1995 lähtien.

Näin ei voi enää jatkua.

Vaan tämän maan on lähdettävä ulos EU:sta maksoi mitä maksoi.