http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 11, 2020

Peruskoulut alkavat muistuttamaan vankileirejä maailmalla

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, kengät ja ulkoilma

Kuvassa on Espanjan, Santanderista ja paikallisen peruskoulun pihalta.

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja ulkoilma

Tämä kuva taas on USA:n armeijan terroristien vankilakidutusleiriltä. Näetkö kuvissa paljon eroja ? 

Huomaatteko miten myös Guantanamon vankileirillä vangit joutuvat käyttämään hengitysmaskeja.

Käyttämään niitä koska ? 

Koska ne alentavat kehon immuunijärjestelmää ja tuottavat vangeille kidutuksen kaltaisen tilan, jolloin heidän happisaturaatiot saadaan alas ja tajunnan tila heikkenee.

Että huomaatteko, että nyt tätä Guantanamon vankilasta tuttua maskeilla kidutusta halutaan tuoda koko maailmamme käyttöön.

Ei sen takia, että sillä suojauduttaisiin joltain kuvitteelliseltä koronavirukselta, vaan kyseessä on globaali ihmiskidutuksen muoto, joka olisi nyt määrä ottaa käyttöön tämän 2020 vuoden aikana.

Tuolla Guantanamossa näitä maskeja on vangeille laitettu jo useita vuosia, eikä siellä olla mitään koronavirusta tunnettu milloinkaan aikaisemmin, koska tuo maskittaminen kuumalla säällä on Guantanamon vankien yksi kidutusmuoto.

Joten nyt kun Helsingin uudenmaan sairaanhoitopiirin HUS:n ylilääkärit siellä jo huomauttelevat maskiryhtiä, niin näette jo varmaan nyt miten järjettömiä aikoja eletään, jos vielä Suomen kansalaisia täytyisi alkaa kiduttamaan näillä Guantanamosta tutuilla menetelmillä.

Slavery Masks & Covid-19: The Facebook Narrative - Freshmag

Suumaskeja käytettiin myös satoja vuosia sitten mm. mustilla orjilla. Että se maskitus on siis ollut myös orjuuden yksi muoto.