http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 16, 2020

Hallitus laittaa 50 miljoonaa työttömien kiusaamiseen

Suomen hallitus on laittamassa 50 miljoonaa euroa rahaa työttömien kiusaamiseen. Eli näillä hallitus väittää palkkaavansa TE-keskukseen muutamia virkailijoita, jotta nämä muutamat sosiopaatit saisivat suojatyöpaikan ja pääsisivät pompottelemaan työttömiä työnhakijoita.

Aktiivimalli ykkönen jo osoitti, että kyseinen työttömien taloudellinen kyykytys ei lisännyt yhtään työpaikkoja, vaan aiheutti vain valtavan kuluerän valtiolle, koska ne TE-keskuksen virkailijat eivät edelleenkään siellä toimi palkatta.


Mistä tämä työttömien työnhakijoiden kiusaaminen on oikein saanut alkunsa 

YLE ei ole enää viime vuosina muun median ohella enää puhunut siitä, että tämä Suomen hallituksen budjetti laaditaan edelleen näiden jenkkikonsulttien avustuksella.2010 vuonna tästä vielä mainittiin YLE:nkin uutisissa. Tuolloin vuonna 2010 Suomen budjettiohjelman oli laatinut jenkkiläinen McKinsey Company, joka on tämä hämäräfirma, jolla on yhteyksiä aina jenkkien tiedustelupalvelu CIA:han asti. 

Sillä se heidät Suomeen aikanaan ajoi. Koska ei se pulju toimi täällä Suomessa minään jenkkituristina.

Työttömien kyykytys ja kiusaaminen on osa salaista nollakasvuohjelmaa

Suomen valemedia ei vieläkään suostu toimittajineen puhumaan tästä salaisesta nollakasvuohjelmasta, jota lukuisan EU-maan hallitukset toteuttavat salaisesti ohjeistetusti.

Talouden nollakasvuohjelmalla tarkoitetaan massatyöttömyyden kasvua ja se on vielä tietoista massatyöttömyyden kasvua, jota luodaan täysin tietoisesti.

Tätä nollakasvuohjelmaa ajavat nämä lukuisat monikansalliset yhtiöt, jotka näkevät mm. pienyrittäjät heidän uhkatekijöiksi sekä pienkilpailijoiksi, joten näistä yrittäjistä täytyy sitten päästä eroon. Nyt siihen tälle talouseliitille tuli oiva apu-työkalu, kun he pääsivät tänä 2020 vuonna tuhoamaan pienyrittäjiä KORONA-tekosyillä.

"Korona altistus" sana jo itsessään on tällä hetkellä näille Davosin talouseliitin korporaatiotuholaisille jo sen luokan puskutraktori pienyrittäjien tuhoamisohjelmassa, ettei sitä suurempaa yrittäjien tuhovoimaa ole ollut vielä ennen koskaan käytössä. Sillä tämä alkaa jo muistuttaa sitä vuoden 1929 suurlamaa, joka myös oli täysin tietoisesti aiheutettu, jotta nämä samat silloinkin maailman rikkaimmat miljardöörit pääsivät putsaamaan maailmantalouden omiin tashkuihinsa ja tuhoamaan silloinkin ne pienyritykset.


Työttömien kiusaaminen ei luo työpaikkoja

Vaikka kuinka nämä Suomen valemediat yrittäisivät saada läpi tuota vakio propagandaa, että näillä toimilla Suomen hallitus aikoo saada luotua lisää työpaikkoja, niin tämä työllisyys ei kuitenkaan tule nousemaan ollenkaan tästä, koska Suomessa on jo nyt miltei miljoona työtöntä työnhakijaa, jonka määrää vielä Tilastokeskus salailee, koska heillä ei ole lupaa kertoa tuota miljoonalukua julkisuuteen.


Työtön työnhakija ja eläkeläinen ovat globalistipankkiireille hyödyttömiä suursyömäreitä

Tämä työttömien ja eläkeläisten näkeminen hyödyttöminä suursyömäreinä on näiden Davosin talousfoorumissakin joka vuoden tammikuussa kokoontuvien elitistien asenne näitä ihmisryhmiä kohtaan.

Tämä talouseliitti näkee eläkeläiset sekä työttömät heille täysin hyödyttöminä suusyömäreinä ja siksi heistä tulisi tämän talouseliitin mukaan päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja siksi tämä talouseliitti ajaa näissä rikkaissa länsimaissakin tätä massatyöttömyyttä aiheuttavaa nollakasvuhanketta ja pyrkii maksimoimaan työttömien määrän, jotta se aikaansaisi mahdollisimman laajan köyhyysloukun ja ajaisi nämä yhä suuremmat ihmiset valtion tukiaisista riippuvaisiksi.

Mutta samalla työttömyydestä on pidettävä mediassa jatkuvaa propagandistista kuvaa, että työttömyys on edelleen ikään kuin aina niiden työttömien oma syy, vaikka tämän massatyöttömyyden erityisesti teollisuudessa ovat aiheuttaneet monikansallisten yhtiöiden suunnaton ahneus ja voitontavoittelu.

Kun tällainen teollinen omistusporras näkee edelleen sen työssä käyvän veronmaksajan rahaa tuottavan lypsylehmän asemassa ja tähän se kapitalismikin rakennettiin silloin yli satoja vuosia sitten.

Mutta nyt olemme jo siinä vaiheessa, että koneet alkavat kohta korvata sen työtä raatavan ihmisen ja tämä digiloikka on jo tapahtumassa. Mutta tämän asian ydinongelma on siinä, että tämä talouseliittiä edustava osa ei enää suostu edes antamaan pieniäkään leivänmurusia näille työttömiksi jääneille, koska he pitävät jo niitä veronmaksajiakin melkein puhtaan työtä tekevän muurahaisen arvoisina.

Palkkaorjuus onkin sellainen asia, että niin kauan kuin tämä riistotalous toimii kapitalistisesti tai kommunistisesti, niin tällä pallolla eivät asiat suju ja tulevaisuus näyttää yhtä dystooppisemmalta mitä pidemmälle annamme tämän A.I. kehityksen mennä ja näiden samojen Davosissa talousfoorumiin kokoontuvien kapitalistien jatkaa tuota lapsikauppaa, asekauppaa, huumekauppaa, paritusrinkejä, pedofiilirinkejään jne.

He ovat vieläpä täysiä moraalittomia pelkureita, koska sen porukan satanistinen riitti ja kultti perustuu juuri satanismista tutulle moraalittomuudelle, jonka ympärille he perustavat tuon oppinsa. Näin ollen jos joltain vapaamuurarilta joka työskentelee vaikka evankelisluterilaisen kirkon pappina voisi joku vaikka kysyä, että miten omatuntonne kestää saarnata kirkossa ihmisille Jumalasta ja Jeesuksesta, kun sitten kerran kuussa käy herra kirkkoherra siellä paikallisessa vapaamuurariloosissa harjoittamassa Saatanan palvontamenoja.

Moraaliton satanisti kirkkoherra voisi tuohon helposti vastata moraalittomana ihmisenä, että "kyllä minun omatuntoni on aivan kunnossa".

Aivan samaa voisi kysyä näiltä psykopaattivirkamiehiltä, jotka eivät tunne pisaraakaan sääliä tai armoa näitä Suomen työttömiä kohtaan, joita vuodesta toiseen kyykyttävät ja kiusaavat veronmaksajien laskuun. 


Tällaisen henkiseen väkivaltaan perustuva köyhyydellä alistus on muutenkin sellainen asia, johon osallistuminen on jo yksistään Suomen kaltaiselta sivistysvaltiolta melkoinen häpeätahra. Koska tämä KELA ja TE-keskus voitaisiin jo nytkin aivan hyvin muuttaa sellaiseksi, että sieltä poistettaisiin se henkinen väkivalta ja kyykytys. Te tarkoittaisi sitä, että esimerkiksi nämä sosiopaattivirkailijat korvattaisiin jollain A.I. sovelluksella, jossa sitten ensin varmistettaisiin, että siellä tulee jokaiselle sosiaaliturvan hakijalle tasavertaiset tukipäätökset. 

Kyllä tämä valtio pyörisi aivan samalla tavalla senkin jälkeen ja itse asiassa se tuottaisi valtiolle suuria miljardiluokan säästöjä, kun päästäisiin tuolla samalla digiloikalla näistä henkiseen väkivaltaan erikoistuneista narsisti-psykopaatti ja sosiopaattivirkailijoista, jotka joutuisivat sen jälkeen etsimään itselleen jonkun muun ammatin ja mieluiten sellaisen, joissa auttaisivat ihmisiä, eivätkä enää kiusaisi ja harjoittaisi sitä Suomen kansalaisiin kohdistuvaa henkistä väkivaltaa.

Mutta koska olen vielä selvännäkijä, niin voin jo nyt tässä kertoa että kyllä tuo KELA vielä korvataankin jollain tämän kaltaisella hommalla, mutta siihen menee näiden näkyjeni mukaan vielä sellaisen 8-15 vuotta. 

Sillä vasta siinä 2030-taitteessa nämä kvanttipohjaiset tietokoneet on jo hankittu valtion Suomen silloiselle valtionkonttorille käyttöön. 


Tämä kvanttitietokoneiden teknologia on tosiaan sellainen, että se tulee laittamaan kaikki teollisuuden alat aivan uusiksi siinä vaiheessa, kun ne tulevat julkisille markkinoille. Koska niiden laskentateho pyörii aivan uusissa lukemissa ja nämä nykyiset PC:t ja Macbookit ovat kvanttitietokoneisiin verrattuna kuin polkuautoa vertaisi Ferrariin.

Mutta en silti voi liputtaa tämän teknokratian puolesta sen osalta, koska tämä pimeyden henkivaltojen vastapuoli yrittää aina käyttää ja hyödyntää sitä teknokraattista kehitystä ihmiskunnan henkisen väkivallan työkaluiksi ja ihmisten alistamiseksi.

Eli tosiaan noissa kvanttitietokoneissa on jo sen luokan laskentateho, että KELA:n ja TE-keskuksen virkailijankin korvaa jo silloin se keinoäly (A.I.).

Itse asiassa Suomen valtiohan on laittanut jo investointina 20 miljoonaa kvanttitietokoneen hankintaan.

Mutta luonnollisesti kvanttitietokoneala on täynnä "suurvaltapoliittisia" jännitteitä, koska armeijahan sen myös haluaisi hankkia ja käyttää sitä militarisen teollisuuden vakoilun välineenä jne.

Lähteet: https://www.politico.com/story/2019/07/02/spies-intelligence-community-mckinsey-1390863

https://www.hs.fi/tiede/art-2000006529050.html