http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 28, 2020

Kyynerpää UUSI EpäNormaali NEW WORLD ORDER tervehdys

 

EU-vallanpitäjämme ovat ilmeisesti jo saaneet vihiä tästä Uuden Normaalin mukaisesta NEW WORLD ORDER (uusi maailmanjärjestys) tervehdystavasta.

Eli kättelemisestä luovuttaisiin Uudessa Normaalissa kokonaan ja se korvattaisiin tuollaisella kuvanmukaisella kyynerpäiden kopauttamisella.

Mutta älkäämme unohtako vielä sitä, että turvavälitkin jäisivät olemaan ja ihmiset eivät enää saisi tulevaisuudessa olla keskenään sosiaalisia, koska uudet turvavälisäännöt kieltäisi ihmisten välisen etäisyyden yli 2 metrin etäisyydellä.

Jos nytkin tätä kahden metrin turvavälietäisyyttä katsoo, niin siinä tulee hölmö tunne, jos vaikka kolmen ihmisen kanssa kaupungilla juttelee ja jos siihen tekee sen 2 metrin välin, niin mikäli se 2 metriä vielä venytetään sinne 6 metriin, niin sitä kohta tarvitsee pelkkään sosiaaliseen kommunikointiin megafonin käyttöönsä.

Mutta tämä ihmisten sosiaalisen elämän tuhoava leikki on täyttä totalitaristista Uuden Maailmanjärjestyksen fasismia, jolla ei ole todellakaan tarkoitus suojautua nyt miltään koronalta, vaan kyse on koronaviruspandemialla hämäyksestä, jota tämä globalistieliitti käyttää hämäyksenä, jotta he saisivat tämän Uuden Maailmanjärjestyksen toteutettua jo tämän seuraavan 10 vuoden kuluessa.

Mutta nyt on käynnissä tämän tyranniaan ja totalitaristiseen Uuteen Normaaliin tähtäävän EU-rappeutumisen operaatio, jonka päätepiste on päätetty jo ajat sitten vetää vuoteen 2025, jolloin EU:sta tehtäisiin se Saksan johtama liittovaltio.

Sitten Saksa alkaisi rakentamaan yhteistä EU-armeijaa tuolloin vuonna 2025.

Tämän EU-armeijan tavoite on lopulta saada aikaiseksi sotilaallinen konflikti Venäjän ja Kiinan kanssa.

Ruotsi pakotetaan sinne mennessä myös luopumaan kruunun valuutasta ja siirtymään myös Euroon, jotta Sveitsin BIS-pankki pääsee velkaannuttamaan myös Ruotsia eurolla, koska BIS-pankin omistajat hallinnoivat myös tämä Euroopan keskuspankkia (EKP).