http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 10, 2020

Australiassa, Victoriassa karanteeni estää ihmisiä menemästä yli 5 km päähän

Victoria Occupation List - Australian Migration Agents and Immigration  Lawyers Melbourne | SeekVisa

Australian, Victoriassa on tällä hetkellä käynnissä täysin järjetön sääntö, joka kieltää ihmisiä matkustamasta 3 mailin (5,43 km) päähän. Eli saat kulkea enää vain vajaan 5 kilometrin päähän.

Että leviääkö se koronavirus vasta yli 5 kilometrin päähän ? 

No ei leviä, vaan tälläkään ei ole tarkoitus suojautua miltään koronavirukselta, vaan tämä on valtaeliitin ihmiskoe, jossa nämä psykopaatit nyt katsovat, että miten helppo näitä Australian ihmisiä on alistaa näillä feodalistin käsikirjassa olevilla orjuutuskeinoilla pakkokasvomaskeineen, ulkonaliikkumiskieltoineen, kun koko kaupunki Victoriassa nyt on alistettu näihin vankilamaisten sääntöjen kohteeksi.

Valtaeliittihän on todella kiihottunut eteenkin Australian pakkokaranteenien tehokkuudesta ja eivät malta odottaa, kunnes näitä samoja keinoja aiotaan käyttää täällä EU-maissa viimeistään lokakuusta lähtien ja luultavasti myös Suomen armeijaa ollaan ehkä käyttämässä niissä toimissa, että sotavoimatko sitä virusta suojaa pyssyineen ?  Käyttäkäähän nyt sitä järkeänne, jotta heräisitte nyt näkemään, että tyrannia tuli kylään ja tästä olisi sitten tulossa se UUSI NORMAALI. Että suostutko sinä alistumaan siihen, ettet saa enää kasvattaa lapsiasi vapaassa maailmassa, kun tämä vale virus tuli ja muutti koko tilanteen ja asetti koko maailman tämän psykologisen KORONA-terrorin kohteeksi.

Valtamedia jauhaa tätä KORONA-sanaa lähes skitsofreenisesti ja on myös selvästi korvannut tuon aiemman pelottelutarkoitukseen käytetyn sanan TERRORISTI, TERROSISMI tällä toisella sanalla KORONA.

Mutta mitäs se korona tarkoittikaan Latinaksi = Kruunu tai Piiri.

Vatikaanihan se tämän sanan sille on luonut.

Mutta numerologiahan sen paljastaa, että mitä sieltä CORONA sanasta tulekaan numerollisesti esiin. Numero 666 = Pedon merkki


C =   3

O = 15

R = 18

O = 15

N = 14

A =   1

6     66

Elon Musk's Neuralink Plans to Put Chips in Human Brains by 2020 | Synced

Koronavirusrokote (RNA-rokote) on se pedonmerkki... Sekä nämä Elon Muskin ehdottamat aivoimplantit, joita sitten muutaman vuoden päästä aletaan tyrkytämään ihmisille, että heidän pitäisi ilmoittautua kallonporaukseen, että heidän päihinsä saataisiin asennettua ne aivoimplantit.

Gertrude-sikaa näytettiin Neuralinkin suorassa lähetyksessä. Kuvakaappaus lähetyksestä.

Elon Musk saisi sen ensin porauttaa omaan päähänsä, jos hän kerta näin suuresti on kiihottunut tästä teknologiasta, jota jos sikaan testasivat onnistuneesti.