http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 30, 2020

Ruotsin puolustusmisteriössä paniikki päällä uudesta Estonia-dokumentista

Tuore dokumenttielokuva m/s Estonia aluksen uppoamisesta on saanut Ruotsin puolustusministeriössä pienimuotoisen paniikin aikaiseksi ja nyt se hiertää jo Viron ja Ruotsin välejä.


Sukellusvene kortti vedettiin paniikissa ylös

Nyt taas Viron entisen valtionsyyttäjä ja Estonia-tutkinnan johtajan Margus Kurm on antanut julkisuuteen lausunnon, että uudet tiedot viittaisivat m/s Estonian törmäykseen ruotsalaisen sukellusveneen kanssa. 

Kurm vaikuttaisi siltä, että kertoisi jopa julkisuuteen että pienet vihreät miehet upottivat Estonian, jos hänelle sellainen lausunto häneltä puhelimessa vaadittaisiin.

Niille toki, jotka tähän m/s Estonian tapaukseen ovat perehtyneet ilman näitä lehdissä kerrottuja huuhaa selityksiä, tietää että Estonia upotettiin siksi, koska se salakuljetti ydinasemateriaalia, joka oli luovutettu eteenpäin Venäjälle kuuluvan Kalingradin sotilastukikohdasta, jossa jo eläköityneet korruptoituneet upseerit saivat nämä ydinaseet myytyä Ruotsiin.

Siksi Ruotsin puolustusministeriöllä on kädet täynnä sontaa tämän asian kanssa edelleen.


Siksi tämän Saksalaisen tutkivan toimittaja Jutta Rabben Virolainen yhteyshenkilö ja tietolähde sai tuolloin 90-luvun lopulla Rabben selvitellessä tätä Estonia tapausta puhelimitse uhkaussoiton ja se ei edes ollut salainen numero, vaan se oli Ruotsin puolustusministeriön puhelinnumero.

Rabbe sai myös selville, että räjähde oli sijoitettu m/s Estonian sivulukkoihin etumaiseen välilaipioon ja vähintään yksi räjähdepanos oli asetettu sen autokannelle sekä oikean puolen etuosaan. Koska räjähdykset tapahtuivat vähän ennen klo 1:00 Rabbe teki sellaisen johtopäätöksen, että kaikki räjähdykset räjähtivät tai räjäytettiin samanaikaisesti.


Ketkä ostivat ydinaseita Kalingradista 1994 Ruotsiin ?

Mutta tämä onkin sitten se miljoonan taalan kysymys, että ketkä ostivat vuonna 1994 ydinaseita Kalingradista Ruotsiin.

Kun Neuvostoliitto oli muutamaa vuotta aikaisemmin hajonnut ja sopivasti nämä Kalingradin sotilastukikohdasta salakuljetetut ydinohjukset saatiin kärrättyä lopulta m/s Estonian kyytiin, jonne se lasti saatetiin amerikkalaisen armeijan kuljetuksen avulla.

Paikallinen virolainen tullimies Igor Kristapovits leikkasi tämän amerikkalaisten sotilaiden turvaaman laiva lastauksen pois siitä turvakameravideosta, joka VHS-nauhalla jäi talteen.

Mutta vain vajaa viikkoa myöhemmin Kristapovits murhattiin kahdella niskalaukauksella kotinsa edessä ja surma-ase oli viron armeijan pistooli.  

Kun huhutaan, että Ruotsin puolustusministeriössä olisi 500 huippusalaista asiakirjaa, jotka kaikki liittyvät m/s Estonian tapaukseen ja muutamat näistä papereista luovutettiin jo Ruotsin parlamentin päätöksellä julkisuuteen vuonna 2000 syksyllä.

Joten onkin sanottu, että olisi Virolle katastrofi, jos tulisi julki, että miehistön virhe ei aiheuttanutkaan matkustajalautta Estonian uppoamista, vaan sen takana olivatkin vieraat valtiot.

Siinä on vaan sellainen pieni homma, että se kenraali joka sen matkustajalautan upottamisen tilasi, niin sai melkoisen karman kannettavakseen. 

Siinä kun vaan kuoli sellaiset 852 ihmistä sen mukana ja kaikki he upposivat mereen ja menettivät henkensä sen takia, että koska Ruotsin puolustusminiseriön täytyi käydä salaista ydinasekauppaa Kalingradin päässä toimivien silloisten jo eläkkeellä olevien Neuvostoliiton armeijan upseerien kanssa.

Oli sitten sen ydiohjuslastin tilaaja vaikka Ruotsalainen asevalmistaja Boforss tai joku muu, niin heidän omistajiensa kädet ovat edelleen tahrittu tuohon näkymättömään vereen. 

Mutta niinhän myös Ruotsin pääministeri Olof Palmenkin poliittinen murha liittyi Boforsin aseiden salakuljetuksiin, joita sieltä tehtiin 80-luvun puolessa välissä Iran Contra sissien kanssa ja nämä asekaupat Palme halusi saada loppumaan, jolloin hän astui erään Ruotsin rikkaimman pankki mafiasuvun varpaille, jolloin hänestä piti päästä eroon ja Palmen murha tilattiin lopulta CIA:lta, jonka salamurhaaja hoiti lopulta homman silloin 28. helmikuuta 1986. 

Mutta hyvin tyypillistä näille kahdelle Ruotsiin liittyvällä poliittisella murhilla kuten m/s Estonian uppoamisella ja Palmen murhalla ovat se, että viranomaiset ovat valehdelleen näistä tähän päivään asti.

Palmen murhassa olennaisin asia olisi oikeasti se, että kuka sen poliittisen murhan tilasi, kun taas viranomaiset ja media on keskittynyt vain siihen yhteen asiaan, että kuka on Palmen murhaaja. Aivan sama kuin USA:n Presidentti John F. Kennedyn murhassa keskityttiin jälleen tähän yksinäinen susi teoriaan, että surmaaja toimi yksin, kun salattu fakta on se, että ei Palmen eikä Kennedyn murhaaja keksinyt niitä murha-aikeitaan itse päästään, vaan toimeksiannot tulivat sekä Kennedyn, että Palmen murhassa suoraan CIA:lta ja CIA:lla oli jo 60-luvun alussa tuollainen aivopestyjen salamurhaajien yksikkö toiminnassa, josta sitten Hollywoodin valkokankaalle kuvattiin vuonna 1962 tuo elokuva Mantsurian kandidaatti (The Manchurian Candidate

Onko Ruotsin armeijalla salainen ydinaseohjelma ? 

Mutta miksi sitten sinne Ruotsiin tilattiin vuonna 1994 Kalingradista asti ydinaseita ? Että tämähän jo viittaisi siihen, että Ruotsin armeijalla toimi jo 90-luvulla salainen ydinaseohjelma.

Toinen mielenkiintoinen pointti on se, että miksi tämän ydinaselastin lastasi m/s Estoniaan USA:n armeijan sotilaat ? 

Tämä taas tekee viitteen CIA:n puolelle, jolla tuo Ruotsin armeijan salainen ydinaseohjelma voitaisiin kyllä hyvin helposti selittää sillä, että USA:n armeija halusi Ruotsiin ydinaseita mahdollisen sotilaskonfliktin takia Venäjän varalta. Aivan kuten USA:n kenraalit suunnittelivat jo 60-luvulla kylmän sodan aikana, että Suomi olisi sodassa Venäjää vastaan pelkkä puskurivaltio, joka tuhoutuisi mahdollisesti Pietariin osuvan ydinlaskeuman mukana.

Ruotsin armeijahan sotisi sellaisessa sodassa Venäjää vastaan aina viimeiseen suomalaiseen Norjan kanssa ja tämäkö on se Norjan, Ruotsin ja Suomen välinen puolustus yhteistyö ? 

Lähteet: HS

 https://vastavalkea.fi/2016/09/28/tahtaimessa-tapaus-mv-estonia/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/5614816/kari-lehtola-valehteli