http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 07, 2020

Oireeton opiskelija sai aikaan 49 ihmisen karanteenin

Savonia ammattikorkeakoulu muutti Microkadun uusiin tiloihin, missä myös altistumistapaus sattui.

Oireeton opiskelija sai aikaiseksi 49 ihmisen karantenin Kuopiossa. Tieto tuli Kuopion microkadun kampuksella, kun tieto tästä opiskelijasta tuli Savonian turvallisuusjohdolle.

Oireeton opiskelija vietiin sitten koronatestiin, jossa hänelle tehtiin feikkipositiivinen näyte tuosta PCR-testistä, jonka avulla sitten Savonian Kuopion toimipiste onnistui määräämään 49 ihmistä karanteeniin.


Missä tämä koronavirus oikein on, kun siitä ei ole vieläkään mitään oikeaa näyttöä ? 

Tämä mystinen koronavirus on kuitenkin järjetön asia senkin osalta, että siitä on paljon melua tyhjästä mediassa näistä "koronalle altistuneista" ihmisistä, mutta taas sairaaloiden teho-osastot huutavat tyhjyyttään.


Koronatestit ovat täysin epäluotettavia

Koronatestit (PCR-testi) ovat täysin epäluotettavia. Kun tämäkin tutkimus, jossa selvisi että koronatutkimus antaa 80 % vääriä positiivisia tuloksia yritettiin piilottaa julkisuudelta.

Mutta kuten huomaamme, niin tämän koronan vale-narratiivin kehittäjä ei hevillä tästä huijauksesta luovu, koska se tuottaa tälläkin hetkellä miljardeja heille voittoja.

Tästä COVID-19 media narratiivista ja juonesta keskusteltiin jo vuosi sitten New Yorkissa järjestetyssä Event 201 tapahtumassa. Siellä sovittiin ja katsottiin, että miten media pystyisi pysymään korona tiedottamisen tasalla, jotta siitä levitetty propaganda narratiivi onnistuisi ja selvästikin tämä korona uutisointi on keskittynyt massiiviseen hysterisointiin pelon aikaansaamiseksi, koska se on enää tämän valtaeliitin rikollinen keino heidän valtansa säilyttämiseksi.

Heiltä todellakin loppuivat jo keinot ihmiskunnan alistamiseksi ja siksi he turvautuivat näihin pakkokaranteeneihin.

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Suomen tartuntalaki on kuitenkin aivan järjetön, koska siellä lukee näin, että henkilö joka kieltäytyy tartuntatautilain mukaisesta pakollisesta terveystarkastuksesta, karanteenin, eristämisen tai rokotuksen rikkomisesta voidaan tuomita rikoslain 44 luvun 2 pykälän mukaan terveydensuojelurikkomuksesta sakkoon tai vankeuteen enitään kolmeksi kuukaudeksi.

Eli siis voisit joutua vankilaan kolmeksi kuukaudeksi entintään, jos kieltäydyt riskeeraamasta terveyttäsi tuon vaarallisen koronatestin tai RNA-rokotuksen takia. Joten jos siitä seuraisi 3 kk vankeustuomio, niin silloin kyseessä on poliittinen vankeustuomio, koska koronavirus on poliittinen virus, joka on valtaeliitin luoma ja BIG PHARMA:n siunaama väestönhallinta-ase, jolla he yrittävät saada sitten näillä RNA-rokotteilla vähennettyä nykyistä maailmanväestöä n. useita miljardeja alas.

Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä: tammikuuta 2015

Ja ei tämä eliitin depopulaatio agenda mikään salaisuus ole, koska Bill Gates sanoi jo muutama vuosi sitten eräässä tiedekonferenssissa, että "jos teemme riittävän hyvää työtä rokotteiden kanssa, niin saamme väestömäärää vähennettyä tuntuvasti". 

Gates on henkilökohtaisesti erittäin mieltynyt mm. Afrikan ja Intian väestömäärän pienentämiseen rokotteilla.

Lähteet: Savon Sanomat

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32133832/