http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 06, 2020

Jymypaljastus: Mailmanpankin sivuilla markkinoitiin kornavirustestejä jo vuonna 2017


Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Alkaa pikkuhiljaa tämä koronahuijaus selviämään, nimittäin Maaimanpankin sivuilla löytyy osio, jossa näkyy kuinka koronavirustestejä on alettu markkinoimaan maailmalle jo vuonna 2017.

Sieltä maailmanpankin sivuilta näkee kuinka esimerkiksi Euroopan union tilasi vuonna 2017 yhteensä 16,940,789,16 koronavirustestiä, joiden yhteispaino oli 8,953,990 kilogrammaa.

Maailmanpankki siis tiesi jo tuolloin vuonna 2017, että vuonna 2020 tulee maailmassa tämä feikkipandemia, jolloin he pääsevät tekemään koronatesteillä rahaa.

Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan WITS COVID-19 Test kits (300215) exports by country in 2017 Additional Product information: Diagnostic reagents based on immunological reactions Category: COVID-19 Test kits/ Instruments, apparatus used in Diagnostic Testing

Koronavirustesti on siis postitettu maihin jo vuonna 2017.

Suomessahan näitä asioita hoitavat THL ja myös huoltovarmuuskeskus.

Eiköhän olisi jo aika julistaa tämä huijaus päättyneeksi ja palata takaisin yhteiskuntaan ? 

Mutta nämä pankkiirit haluaisivat vielä ennen sitä tuhota koko maailman talouden ja putsata pienyrittäjät mennessään sekä kieltää heidän toimimisen osana Uutena Normaalina, koska nämä monikansalliset yhtiöt haluavat vain itse toimia markkinoilla ja kieltää pienyrittäjien toimivuuden. Sillä tavalla korporaatio globalismi toimii yritysmaailmassa.

Mutta koska tämä korona on poliittinen ja psykologisen terrorin keinoja käyttämä testi, niin sillä nyt mitataan ihmisten psykologista kestävyyttä ja siksi nyt Australia ja Uusi-Seelanti ovat tämän psykologisen terrorin koekenttiä, jona aikana britannian tiedustelupalvelu katsoo, että miten niitä Englantilaisia voisi seuraavaksi alkaa alistamaan kuukauden päästä samanlaisilla keinoilla, joihin tietenkin myös britanniassa on vain rajattu poliisiarmeija käytössä.

Valtaeliittihän kiihottuu tällaisen tyrannian edessä ja jos heiltä kysyttäisiin, niin he haluaisivat mielellään palata aivan keskiajalle takaisin feodalistiseen malliin. Mutta koska elämme jo modernisaatiota, niin kyllähän tämä Elon Muskin ja muiden pääpirujen juoni ollaan nähty, että A.I. sieltä tulee ja sillä he yrittävät seuraavaksi alistaa koko maailman ja alkaa painostamaan ihmisille mikrosiruja päihin.


Miten Maailmanpankkia kiinnostaa sekaantua PCR testibisnekseen ?

Oikeastaan tämä jo paljastaa koko koronatestin luotettavuuden ja totuuden, että miten Maailmanpankki (IMF) organisaatio on voinut sekaantua sen myymiseen, eli siitä rahallisesti hyötymiseen.

Sehän on huhujen mukaan vielä DNA-testi samalla, kun testin antaja antaa luvan tunkea puikon sinne syvälle asti, jolla oikeasti otetaan pelkkä PCR-testi.

PCR-testi on geenimonistustesti, jossa koronavirusnäyte otetaan nenänielusta pitkällä nylontikulla ja tutkitaan geenimonistuslaitteella.

Mutta koska kyseinen testi on huijaus, niin siksi näitä "oireettomia ihmisiä" on muka tuolle koronavirukselle altistunut ja siksi nyt Suomen kuntia laitetaan kiinni täysin perusteettomasti sekä suljetaan kouluja ja yliopistoja tämän maailman suurimman valheen vuoksi.

Maailmanpankkia (IMF) tässä koronavirustestissä kiinnostaa testinottajien DNA, joka otetaan talteen myöhempää käyttöä varten.

Mutta maailmanpankkia ei taas kiinnosta pätkän vertaa ihmisten hyvinvointi tai terveys, koska IMF ei ole mikään sairaala.

Mutta Maailmanpankki (IMF) on kyllä hyvinkin kiinnostunut maailman väkiluvun vähentämisestä, koska sen ylimmät omistajat ovat näitä samoja miehiä Bill Gatesin kanssa, jotka nyt suunnittelevat maailman väestön tuntuvaa vähennystä noilla kohta tarjotuilla RNA-rokotteilla, joita he markkinoivat ja tuputtavat olevan koronavirusta vastaan suojaavia vaikutuksia.

Mutta se salaisuus onkin siinä, että mitään vaarallista koronavirusta ei ole. Toista aaltoa ei tule ehkä ollenkaan Suomeen. Että jos se oli virus, niin aika huono sellainen se oli.

UNITAR's response to COVID-19 Pandemic | UNITAR

Koronavirushan itsessään on vain kausi-influenssan kaltainen tauti, joka ei ole sen vaarallisempi, joten on uskomatonta, että miten tästä koronaviruksesta on tehty nyt tämän 2020 vuoden aikana näinkin suuri MÖRKÖ maailmalla ? 

Siitä kun on tehty niin suuri psykologinen MÖRKÖ maailmalla, että samalla myös Pentagon ja CIA päätti poistaa tuon aiemmin hyvin useasti mediassa viljellyn "terroristi" sanan käytön päivittäisen media keskustelun uutispropagandasta ja se korvattiin sanalla korona, jota toistetaan joka päivä tuhansia kertoja.

Toki terroristi uutisointeja tulee vieläkin, mutta niiden määrä väheni tuntuvasti, koska koronavirus sana on nyt sen tilalle tullut pelon levittäjä.

What the 'war on terror' can teach us about the fight against COVID-19 |  openDemocracy

On silti uskomatonta, että ei tavallisen kausi-influenssan varalta olla koskaan tällä pallolla järjestetty näin hillitöntä hysteeria näytelmää medianarratiiveineen.

Mutta valtaeliitti rakastaa pandemian luomaa joukkohysteriaa, koska se antaa heille nyt kaikki ennen puuttuvat tyrannian ja totalitarismin avaimet käyttöön, jotka he haluavat kiihkolla avata käyttöön. 

Koska he nyt jo valmistelevat, että minkälainen vankilakaupunki älykaupunkeineen rakennetaan jo näiden viiden seuraavan vuoden aikana, kun tämä suunnitelmahan on, että nämä älykaupungit tulisivat olemaan Suomessakin ihan näitä Orwell keskuksia, että siellä on sitten jo valvontakamerat jokaisen kansalaisen olohuoneissa ja makuuhuoneissa. Varmaan makuuhuoneissa pääisi isoveli valvomaan, ettei enää mies ja nainen saisi touhua niitä juttuja, koska nekin olisi jo kieletty osana UUTTA NORMAALIA ja YK Agenda 21 pääsisi seuraavaan vaiheeseensa.


Lähde: https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200?fbclid=IwAR35T4ze36UbJPaz4iBS7xZGFtJGcC6dRvz-mkBudKnhgixki2T4Q5T3btA