http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 15, 2020

Salattu totuus Navalnyin kohtalokkaasta illasta ja yöstä


Russofobinen Euroopan media ei ole oikein halunnut kertoa, että mitä sinä iltana ja yönä sekä päivänä oikein todella tapahtui, kun tämä Venäläinen oppositiojohtaja Navalnyi myrkytettiin sillä hermomyrkyllä.

Toisin kuin russofobinen media väittää, että Navalnyin seurassa olisi ollut ennen kohtalokasta iltaa hänen puolisonsa, niin tämä ei pidä paikkaansa. Vaan hänen seuranaan oli nainen nimeltä Maria Pevchikhin, joka on Navalnyin läheinen työkaveri ja yöpyikin samassa hotellihuonessa.

Marian isä omistaa kaksi laboratoriota, joista toinen on Fotisse-yhtiön nimissä, joka aloitti toimintansa heinäkuussa 2020.

Tämä toinen lafga NOBIS LLC on taas toiminut jo yli 10 vuotta virusten tutkimuslaitoksena.

Ensimmäisenä russofobinen media sai päähänsä Euroopassa, että Navalnyi oli saanut myrkkyä ihoonsa alushousuissa.

Pevchikhin oli tiettävästi se agentti, joka hoiti myrkytyksen ja nyt Venäjän poliisi haluaisi kuulustella häntä, mutta Marian tämänhetkisestä oleskelupaikasta ei oikein ole tarkempaa tietoa, kun RT on siitä myös kiinnostunut, mutta Saksan viranomaiset eivät ole vastanneet pyyntöihin.


Että työskenteleekö Maria Pevchikhin britannian tiedustelupalvelu Mi6 palveluksessa, josta tämä Navalnyin hermomyrkkyoperaatio (covert op) tilattiin ? 

Lähde: IS