http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 30, 2016

Jari Aarnio sai 13 vuoden kakun KRP:n poliisijohdon kateudesta


Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio (kuvassa) sai eilen Helsingin käräjäoikeudelta 10 vuoden ehdottoman vankilatuomion, josta hän oli istunut jo 3 vuotta valmiiksi Vantaan tutkintavankilassa, mikä tekee yhteensä 13 vuotta.


MV-lehden perustajalle ja päätoimittaja Ilja Janitskinille (kuva) syyttäjä on niin ikään myös hakemassa 13 vuoden ehdotonta vankeustuomiota, joten onkohan tämä 13 vuoden kakku joku poliittisten toisinajattelijoiden oikeusmurhatuomioiden vakio Demlan sisällä ? 

Murhastakin saa vain 12 vuotta ehdotonta, joten hybridiuhan muodostava nettikirjoittelu on jo 13 vuoden kakun arvoinen teko.

Vaikka Aarniota syytetäänkin tuossa 13 vuoden tuomiossa vaikka mistä lavastetusta jutusta kuten huumekaupasta, niin oikeasti kaiken takana on vain Keskusrikospoliisin (KRP) poliisijohdon katkeruus Trevoc Oy:n liiketoimintaa kohtaan, jonka he halusivat aikanaan omiin käsiinsä. 

Mutta Pasi Patama, joka työskenteli aiemmin heille sai potkut KRP:ltä vuonna 2008, jolloin hän oli jo perustanut Trevoc Oy:n, joka myi autojen seurantalaitteita.

Patama on se mies, jota KRP on yrittänyt salata julkisuudesta koko Aarnio oikeudenkäyntien ajan, mutta Suomen Kuvalehti ehti jo vuonna 2014 kaivella faktat esiin tästä Aarnio vyyhdistä. Mutta kuten kaikissa muissakin oikeusmurha tuomioissa syytetty esitetään aina median edessä syyllisenä ennen tuomioita, joka myös huomattiin näissä Ulvila oikeudenkäynneissä.


Vuonna 2008 KRP:ltä potkut saanut Pasi Patama on Trevoc Oy:n toimitusjohtaja, joka alkoi myymään EU-maihin n. tupakka-askin kokoisia laatikoita, joiden avulla pystyttiin seuraamaan autojen liikkeitä.

Tästä bisneksestä tuli lopulta aina kansainvälinen menestys, joka otti KRP:n poliisijohtoa syvästi päähän, koska he halusivat päästä myös noiden suurempien lihapatojen ääreen.

Mutta koska Patama oli jo saanut potkut, niin heillä ei ollut enää lopulta muuta keinoa kuin kostaa ja tehdä se niin, että Trevoc Oy:n liikevaihto saatiin lopullisesti tuhottua. Joten mikäs sen helpompaa oli kuin lavastaa Trevoc Oy:n osakas Helsingin Huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio syylliseksi lahjurikokseen sekä huumeiden rahanpesuun. Mutta myös Trevoc Oy:n toimitusjohtaja Patama sai useiden vuosien ehdottoman vankeustuomion.Nyt kun tätä Trevoc Oy:n liikevaihtoa katsoo, niin KRP:n poliisijohto sai sen putoamaan jo vuoteen 2015 mennessä peräti 121 000 euroa pakkasen puolelle.


Autojen seurannasta tehdään teleoperaattorien monopolibisnes
Nokian ex-pääjohtaja Jorma Ollilan johtaja salaperäinen Panda-työryhmä on jo koko viime vuodet  juoninut kulisseissa, että missä vaiheessa koko Suomen tieliikenne ja autovero muutettaisiin autojen pakolliseksi seurannaksi. 


Nyt tätä autojen pakkoseurantaa lanseerataan jo tulevan vuoden 2017 maaliskuun budjettiriiheen, jonka lobbarina toimii jo liikenneministeri Anne Berner (kuvassa). 


Nämä korruptoituneet päättäjät aina Anne Berneriä ja Jorma Ollilaa (kuvassa) myöten ovat jo valehdelleen, ettei niitä ihmisiä seurata, vaan niitä autoja. Mutta autot eivät liiku ilman kuskia, joten tämä on aika mielipuolista väittää, että tässä autojen SIM-korteissa seurattaisiin vain autojen liikkeitä.


Tämä siis tarkoittaa sitä, että siinä vaiheessa kun tämä SIM-kortti tulee jokaiseen autoon pakolliseksi varusteeksi, niin tämän jälkeen teleoperaattori alkaa hinnoittelemaan auton ajosta n. 6,8 senttiä per ajettu kilometri. Sitten autoilijoille aletaan myymään prepaid-paketteja, joista he ovat suunnitelleet rajatonta ajo-oikeutta n. 300 €/kk hinnalla.


Sitten jos köyhä autoilija ei ole maksanut ajetuista kilometreistä näille verenimijöille, niin silloin teleoperaattori voisi kytkeä SIM-kortti päätteen kiinni, jolloin autolla ei voisi enää ajaa.


Olisi äärimmäisen tärkeää, että Suomen kansalaiset uskaltaisivat pistää nyt ajoissa näille mielipuolille päättäjille vastaan tässä autojen seurantajupakassa. Koska maaliskuun budjettiriiheen on enää n. 2 kk aikaa, joka on todella pian.


Lisäksi olisi hyvin tärkeää selvittää vielä se, että onko nämä kyseiset autojen SIM-kortti seurantaa lanseeraavat teleoperaattorit mahdollisesti vielä ne samat tahot, jotka varastivat joitain vuosia sitten Trevoc Oy:n seuraavan sukupolven seurantalaitteen lähdekoodit. Koska tällainen tietomurto tapahtui erään ulkomaalaisen it-firman kautta.

Jari Aarnio sai selvästi tämän 13 vuoden kakun vain sen vuoksi, että häntä yritettiin käyttää KRP:n taholta jonkinlaisena linkkinä KRP:n entisen miehen Pasi Pataman puolelle.

Olisikohan peräti käynyt niin, että KRP:n poliisijohto olisi halunnut Aarnion varastavan sieltä näiden seurantalaitteiden piirustukset KRP:n poliisisetien haltuun. Mutta kun Aarnio ei suostunutkaan KRP:n johdon rotaksi, niin lopulta Aarniolle kostettiin kovimman kaavan kautta.

Sillä jos näitä Trevoc Oy oikeudenkäyntejä on vähänkään seurannut, niin näkyy selvästi että Helsingin Huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnio ei ole Keskusrikospoliisin poliisijohdon silmissä kovin hyvässä maineessa ja siihen on aivan oma syynsä.

Keskusrikospoliisilla ei olisi edes Suomen lain mukaan ollut mitään mahdollisuutta alkaa tekemään seurantalaite bisnestä, koska KRP ei ole teknologiayritys ja tämä sapetti hyvin paljon sekä katkeroitti KRP:n poliisijohtoa.

On silti uskomatonta että vaikka KRP:n poliisijohtajat tienaavat vuodessa n. 100 000 euroa, niin se ei heille vielä riittänyt. Vaan piti päästä käsiksi heidän ex-työntekijänsä patentoimaan seurantalaite bisneksen voittoihin. 

Ilmeisesti joku KRP:llä työskentelevä virkamies oletti, että KRP omistaisi kaikki oikeudet heidän ex-työntekijänsä patentoimaan seurantalaitteeseen. Koska hän oli sen laitteen keksiessä KRP:n leivissä.

Vaikka Aarnio istuukin tästä oikeusmurhatuomiosta vain puolet, eli n. 6,5 vuotta, niin se on silti aivan äärimmäinen hinta Suomen Keskusrikospoliisin poliisijohdon kateudesta.

Trevoc Oy:n liikevaihdosta näkee suoraan sen, että KRP ja nämä Aarnion oikeusmurhan takapirut ovat olleet vain kosto-aikeissa liikkeessä. Sillä heillä ei selvästikään ole enää mitään mahdollisuutta kivuta noille kansainvälisen seurantalaitebisneksen apajille. Koska sen kappasi jo muutama vuosi sitten Jorma Ollilan johtama salaperäinen Panda-työryhmä itselleen.

Aarnio oikeudenkäynneissä myös syyttäjällä on ollut tukalat paikat, kun näiden Aarnio-oikeudenkäyntien aikana jutun syyttäjä Jukka Haavisto meni vuotamaan julkisuuteen sen, että Trevoc Oy:n asiakkaisiin kuuluivat mm. ulkomaan tiedustelupalvelut CIA, Mossad. 

Niin tämä sai aina ulkomaan tiedustelupalveluiden johdon raivoihinsa ja he jopa harkitsivat tuolloin syyttäjä Haavistosta kansainvälisen pidätysmääräyksen antamista. Koska niin suuresta liikesalaisuudesta oli kyse, jonka tämä Demlan syyttäjä meni vuotamaan julkisuuteen.

Suomessa on nyt nähty julkisuudessa viimeisen 8 vuoden aikana kaksi näyttävää näytösoikeudenkäyntiä, joissa oikeusmurha-tuomion saivat ensin Anneli Auer, jota syytettiin miehensä murhasta. Mutta kun hän sai tuosta vapauttavan tuomion, niin Porin syyttäjät lavastivat hänet lastensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä kostona. Koska Annelin maine oli tuhottava keinolla millä hyvänsä julkisuudessa.

Sitten tuli tämä Helsingin Huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnion näytösoikeudenkäynti, jossa Trevoc Oy:tä kadehtivat tahot kostivat Trevocin yhteistyökumppani Jari Aarniolle kovimmin. Mutta myös ex-KRP:n mies ja Trevocin toimitusjohtaja Pasi Patama sai tästä oikeusmurha-tuomiosta osansa.

Näyttävästi edelleen kateus on Suomen suurin perisynti, joka ei tämän vanhan Tsaarikansan yltä tunnu häviävän millään. 

 


Lähteet:  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612292200046883_uu.shtml

http://www.talouselama.fi/uutiset/autojen-satelliittivalvonnalla-tahtoo-rahastaa-salaperainen-suomalainen-panda-ryhma-3358714 

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/mystinen-trevoc-nain-suomesta-tuli-huippumaa-rikollisten-seurannassa/ 

http://m.iltalehti.fi/uutiset/201612292200046941_uu.shtml

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/10/ylen-kokkarijohto-panikoi-ja-veti-jari.html