http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 27, 2016

Teleoperaattori aikovat alkaa rahastamaan kansalaisten autoilusta


Troijan hevonen ja liikenneministeri Anne Berner (kesk.) on kiirehtinyt hallituksen sisällä koko maan ajoneuvoveron, polttoaineveron uudistusta.

Näiden kyseisten verojen on määrä poistua kokonaan ja tilalle tulisi jokaiseen autoon pakollisesti asennettava SIM-kortti, jolla teleoperaattorit alkavat rahastamaan autoilijoita kilometrien mukaan.


Mutta SIM-kortti tulee näihin autoihin todellisuudessa vain sen takia, että sillä voidaan seurata autojen liikkeitä viranomaisten toimesta. Joten enää ei tarvitse Keskusrikospoliisin tai SUPO:n asentaa tätä Trevoc Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pataman keksimää tupakka-askin muotoista seurantalaitetta seurattavien autoihin. 

Vaan siitä lähtien KRP saa seurattavien autojen liikkeistä datan suoraan salaisesti teleoperaattoreilta kysymällä teletunniste tiedot näiden seurattavien autojen liikkeistä.

Autolla ajamisesta maksullista

Liikenneverkkoyhtiön myötä valtion tiet, rautatiet ja meriväylät yhtiöitettäisiin. Se puolestaan tarkoittaisi nykyisen autoveron, ajoneuvoveron ja polttoaineveron poistamista, joka korvataan autoon käytön maksuista, joista teleoperaattorit alkavat rahastamaan kilometrien mukaan.


Teleoperaattorit ovat suunnitelleet, että kuinka he tulisivat myymään autoilijoille useiden satojen eurojen suuruiset paketit, joilla saisi ajaa vaikka 300,00 eurolla /kk autoa vaikka rajattomasti.

Tällainen Orwell-kehitys on todella vaarallista kehitystä ja kaikki tämä yksityisautojen seuranta pakko on tullut ylempää, sillä tätä isoveli valvoo tyylistä teknokratiaa kannattavat vain nämä arkitodellisuudesta vieraantuneet globalistit, jotka kuvittelevat olevansa koko maailman vallan kahvassa.

Mikäli nyt tämä autojen seuranta ja laskutushanke menee läpi tulevan vuoden budjettiriihessä, niin tämä tulee tekemään tod. vielä Suomesta koko EU:n ensimmäisen isovelivalvoo prototyypin, josta voivat sitten muut EU maat ottaa mallia.

Siis tämä mielipuolinen SIM-kortti seuranta voisi vaikka laajentua seuraavaksi jalkineisiin, joihin asennettaisiin myös SIM-kortti, josta teleoperaattorit alkaisivat laskuttamaan käveltyjen kilometrien perusteella.

                    Kuvassa Archon rodun humanoidi, joka kuuluu negatiivisiin avaruusrotuihin.

Silloin kun nämä muualta hyvin kauan aikaa sitten tänne päätyneet tunnekylmät liskot päättävät yhteiskunnan asioista, niin tehdään näin mielipuolisia päätöksiä. Mutta empatiaa näiltä liskopäättäjiltä on turha odottaa, koska heistä kaikki on tunnekylmiä psykopaatti-narsisteja.

Heitä on aina kansainvälisesti menestyneissä yrityksissä johtajina sekä politiikassa mukana, jossa he yleensä haluavat vain kivuta ylimmille palleille. Koska psykopaatit eivät kestä koskaan olla itseään parempien käskytettävänä. 

Lisko rotu on kuitenkin ns. kuoleva rotu, jolla ei enää ole valtuuksia inkarnoitua tälle planeetalle uudestaan. Mutta se osasto joka täällä vielä on ihmisen kehossa, niin heidän on pakko uudistua tai muuten heidät karkoitetaan täältä pois. Joka tarkoittaa sitä, ettei heillä ole enää seuraavassa elämässä valtuuksia syntyä tälle pallolle uudelleen.

Negatiivinen lisko rotu on vain hieman liskoa muistuttava humanoidirotu, joita tuli tänne hyvin kauan sitten mm. Zeta Reticulilta, Orionilta, Marsista jossa he ensin sotivat keskenään oman kotipaikkakuntansaysin elinkelvottomaksi. Nyt he tekevät tämän saman tempun täällä Tellus-planeetalla.

He saavat vain voimaa muiden negatiivisista tunteista sekä ajatuksista, jotka ovat heille kuin polttoainetta.

Tästä syystä mm. psykopaatti-narsisti nauttii siitä, jos hän saa tuotettua jollekin ihmiselle vaikka loukkaavia tunteita solvaamalla heitä.

Mutta siinä missä psykopaatti saa voimaa vain toisen ihmisen negatiivisista tunteista, niin taas positiiviset tunteet ja ajatukset ovat heille puhdasta myrkkyä, koska he eivät kestä sen valoa.

Pimeydessä elävät sielut kun eivät kestä positiivisia ioneja, joita syntyy mm. myönteisistä ajatuksista, iloisuudesta (mm. nauru) jne. Juuri myös tämän vuoksi valtamedian sisältämät uutiset sisältävät vain negatiivista sisältöä, koska ei nämä psykopaatit halua että tämä planeetta saisi yhtään tätä positiivisuutta osakseen. Koska he tietävät sen koituvan heidän tappiokseen energiallisesti.


Aivan siinä missä myös paristolla on + ja - navat, niin samalla tavalla sieluja on sekä negatiivisia että positiivisia.

Negatiiviset ionit vetävät puoleensa muita negatiivisia ioneja ja tämä toimii myös aivan samalla tavalla ajatusenergiassa, että mikäli ajattelee negatiivisia asioita, niin näitä myös vetää silloin puoleensa.

Mutta sama homma toimii myös positiivisissa ajatuksissa, jotka vetävät puoleensa positiivisia asioita. Koska positiiviset ionit vetävät puoleensa positiivisia ioneja.


Suomen kansan tulee uskaltaa nousta sortajiaan vastaan

Suomen kansan on tullut nyt aika nousta sortajiaan vastaan ja siihen tältä jo vuosisatoja alistetulta kansalta vaadittaisiin kansallista itsetuntoa, sekä äärimmäistä tahtoa. Mutta kun osa kansasta jonottaa vielä jotain ilmaisia ämpäreitä Tokmanni-myymälän avajaisissa, niin tämä korruptoitunut eliittihän nauraa tällaisille alamaisille.

He pitävät Suomen kansaa niin tyhminä, että luulevat jokaisen suomalaisen olevan valmis luopumaan kaikesta kansallisesta identiteetistä ja sallivan myös sen, että tänne päästetään lopulta niin paljon lähi-idästä maahantulijoita, että suomalaiset jäävät lopulta vähemmistöön.

Eliitin globalismin tarkoituksena on edistää globaalisaatiota, joka tarkoittaa kaikkea muuta kuin vapaakauppaa. Se tarkoittaa juuri päinvastaista, jossa vain monikansalliset yhtiöt saavat monopoliaseman ja kuten jo nyt nämä keskusliikkeet pitävät kartellia sekä monopolia elintarvikekauppaketjuillaan.

Suomesta katoaa vuodessa yli 30 miljardia euroa pääomaa ulkomaille, joka on pois kierrosta ja jos tästä vielä n. 8 000 000 000 € (8 miljardia euroa) lähtee valtionlainoista veroparatiiseihin yksityisiin eläkerahastoihin, niin laskun maksamme me suomalaiset.

Veronmaksajan tehtävänä ei ole maksaa rikkaan eliitin eläkerahastojen veroporsastelua, mutta koska tämä rikas eliitti pitää itseään etulyöntiasemassa, niin tästä syystä he vievät pääoman pois jo Suomesta.

Rahaa kun ei kasva puussa, vaan sitä syntyy vain ottamalla velkaa ja raha luodaan vain yksityisomisteisissa sijoituspankeissa, joista tuo lainana luotu raha tai valtionlainan bondi siirtyy FIAT-valuutaksi asti.

Mutta kaikki pääoma joka viedään pois vaikka veroparatiiseihin tai ulkomaille on pois kierrosta ja aiheuttaa aina mm. työttömyyttä ja taloudellista niukkuutta.

Tällä hetkellä EU:n sisällä jokaisessa EMU-rahaliittoon menneessä EU:n jäsenvaltiossa rahanluontioikeus on enää vain Saksan, Frankfurtissa sijaitsevalla Euroopan Keskuspankilla, joka on maailman rikkaimpien pankkisukujen omistuksessa.

Rothschildit siis käytännössä omistavat nyt koko Suomen ja pumppaavat täältä kaiken mahdollisen käsiin saatavan pääoman pois. Joten jos haluatte syyttää työttömiä työttömyydestä, niin haukutte silloin kuintenkin väärää puuta. Sillä se todellinen massatyöttömyyden isä on tämä maailman rikkain pankkiryöstö suku Rothschild, jonka omaisuus on tullut ryöstämällä kokonaisia valtioita.

Rothschildien suku murhasi myös Venäjän Tsaarit, Itävallan Prinssin, Ranskan kuningattaren, Abraham Lincolnin, John F. Kennedyn, Muammar Gaddafin, Saddam Husseinin, jne. vain sen takia, koska nämä tapaukset uskalsivat uhmata Rothschildien pankkivaltaa.

Rothschildien suvun verilinja on myös peräisin Zeta Reticulilta tulleiden negatiivisten avaruusrotujen DNA:sta, mikä verilinja on myös Englannin kuningashuoneellakin.

Miten taistelet sortajia vastaan

Kuten jo kerroimme sen, että kuinka nämä negatiiviset avaruusrodut saavat energiaa vain negatiivisuudesta. Joten silloin vain positiiviset asiat sekä ajatukset toimivat heitä vastaan.

He kun ovat psykopaatteja, jotka nauttivat sadistisesti jos he saavat toiset loukkaantumaan, mutta nauttivat myös siitä vallankäytöstä, jolla voivat alistaa tätä tietoisen mielen ulottumattomissa olevia massoja.

Itseasiassa tämä kaikki valveuni on ollut mahdollista vain sen takia, että tätä ihmiskunnan valveunta on pidetty päällä eräällä toisella planeetalla sijainneella supertietokoneella, jonka tämä eräs negatiivinen Archonien avaruusrotu oli luonut. 

Archonit ovat sekaantuneet näihin asioihin sillä tavalla, että he ovat mm. aikanaan tehneet USA:n armeijan kanssa yhteistyötä. 

USA:n armeija salli heidän mm. sieppaavan ihmisiä aluksiinsa, jota vastaan Archonit taas luovuttivat omaa teknologiaansa USA:n armeijan käyttöön.

Archonit ovat myös avustaneet armeijaa sotilasabduktioissa (MILAB/Military abductions).

Tämä Archonien Saturnukselle rakennettu supertietokone on järjestelmä, joka on ollut yhteydessä kaikkiin täällä implantoituihin ihmisiin.

Implanteilla on ollut tarkoitus pitää implantoidut henkilöt ns. kurissa, joilla näiden tietoisuus on pyritty pitämään siinä kontrollissa, etteivät he ole saavuttaneet ns. tietoisen mielen tasoa.

Mutta viime aikoina tapahtunut hyvin voimakas gammapurkaus lähetti jo tälle planeetalle n. 40 Hz gammasäteilyä, joka vaikutti jo koko planeetan kollektiiviseen tietoisuuteen sekä DNA-linjaamme.

Jo vuosi sitten tapahtui suuri käänne tämän planeetan sisäisessä valtataistelussa: https://kosminenvalo.wordpress.com/2015/04/25/historiallinen-kaanne-planeetan-valtataistelussa/

Nyt tällä hetkellä näiden implantoitujen ihmisten implantit eivät enää toimi vanhaan malliin ja lukuisat heistä ovat heränneet ja herättäneet tietoisen mielensä.Tätä muutosta sitten eliitti yrittää jarruttaa mm. Alaskassa sekä Trömsassa sijaitsevan H.A.A.R.P. aseman kautta, josta he voivat lähettää ionosfääriin hyvin voimakkaita ja matalia signaaleja mm. ELF-aaltoina.  

HAARP:lla pystytään siis häiritsemään ihmisten aivoaaltoja ja niitä yritetään sillä pitää näiden hertsien lukemissa, jossa esim. tarkempi keskittyminen on mahdollista.

Ihmisten aivot kun ovat jatkuvasti tiettyjen hertsien lukemissa, mutta ylivoimaisesti edelleen suurin ihmiskunnan aivojen passivoittaja on vieläkin televisio.


Itseasiassa tämä asia, että television sisällä on jo nyt mahdollisesti tällainen elektromagneettinen yksikkö, joka kytkee televisiokatsojan aivot passiiviseen tilaan. Ei ole enää mikään valtionsalaisuus, koska tämän patentin löytää aina googlesta asti:

Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors
US 6506148 B2


Kyseinen patentti on julkaistu 14. tammikuuta 2003

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000005022320.html