http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 20, 2016

Venäjän ulkoasiainministeriön virkamies murhattu Moskovassa viime yönä


Venäjän ulkoasianministeriön virkamies murhattiin viimeyönä Moskovassa. Asunnosta löytyi ruumis, jonka epäillään kuuluvan Venäjän ulkoasiainministeriön virkamiehelle, jonka nimeä Reuters AP ei vielä kertonut. 

Ruumis oli kuollut kahteen aseen laukaukseen, jotka oli ammuttu uhria päähän teloitus tyyliin. Joten työ viittaa hyvin todennäköisesti läntisten tiedustelupalveluiden käden jäljeltä, joilla on vielä hyvin selvästi jotain tekemistä eilisen Turkin pääkaupungissa tapahtuneen Venäjän suurlähettilään poliittisen murhan kanssa. 


III-maailmansodan soidintanssit laitettu jälleen alulle

Eilen Turkin pääkaupungissa Ankarassa toteutettu Venäjän suurlähettilään poliittinen murha ja heti tähän perään Moskovassa surmattu ulkoasiainministeriön virkamies viittaa siihen, että nyt tällä hetkellä eräät pankkimaailman tahot yrittävät horjuttaa Turkin ja Venäjän suhteita.

Tämä porukka koostuu kasaarijuutalaisista liikemiehistä sekä pankkiireista, joilla on Venäjän suhteen suuret sotaintressit. Mutta tätä heidän haluamaansa sotaa ei saada käyntiin ilman konfliktia, joka yritetään luoda nyt lännen ja idän välille.

USA:n armeija lähettää nyt 1600 tankkia Hollantiin, jolla se aikoo pullistella jälleen Venäjälle voimankäytöllään.

Ruotsissa ollaan taas huhuttu, että kuinka hallinto olisi siellä jo valmistautumassa sotaan Venäjää vastaan.


Kun Yhdysvalloissa keskiverto perheen mediaanitulot ovat n. 52 000 dollaria vuodessa, niin tämä tarkoittaisi sitä että jos he kuluttaisivat rahaa samalla lailla kuin hallinto, niin he kuluttaisivat 60 400 dollaria vuodessa.

USA:n valtionvelka on jo n. 166 000 euroa per veronmaksaja, kun Suomessa tämän maan valtionvelka on vain n. 20 000 euroa per veronmaksaja.

Mutta USA:n järjettömän suuri valtionvelka selittyy sillä, että USA:n hallinto ei saisi lisää lainaa, ellei sen armeijalla käytäisi jatkuvia sotia ympäri maailmaa. 

Koska yksinkertaisesti tuo jenkkien valtionvelka on suuruudeltaan 20 000 000 000 000 dollaria, joka on yksinkertaisesti niin paljon, ettei sitä pystytä koskaan maksamaan takaisin.


Mutta jenkkien armeija sen sijaan pystyy ruinaamaan hallinnolleen lisää rahaa kasvattamalla vain lisää sotilasmenojaan, jotka kasvavat tulevalle 2017 vuodelle yli 60 prosenttia. Uncle Samin pylly kun on jo todella auki, mutta se ei silti häiritse Rothschildien pankkeja sekä tätä muuta kasaarijuutalaisten pankkiirien mafiaa, jotka saavat käärittyä USA:n armeijan sodista miljardivoitot.  


Lähteet: http://www.dailysabah.com/europe/2016/12/20/russian-foreign-ministry-official-shot-dead-in-his-flat-in-moscow 

http://www.express.co.uk/news/world/745421/russia-government-foreign-ministry-andrei-karlov-shot-dead-moscow-vladimir-putin 

https://www.rt.com/news/370575-us-tanks-holland-nato-russia/